Mbwana Samatta, Fenerbahçe'de

fenerin kenar oyununda samattanin etkili olacagini sanmiyorum paso orta yapiyolar muric olsa neyse de bu top falan alamaz hava topu anca düşenleri karambole tamamlar. rakipler zaten acik oynamiyo alan falan bulamaz oyle geriye gelip oyuna ordan katki yapim diyen bi herif de degil bildigim kadarıyla o yuzden aptal bi hale burunebilir herif :D benteke bile is yapardi bunlarda

Evet düz ve mantıklı bir yorum olmuş.

Çift forvete dönerlerse işler değişir tabii.

diger forvet kim olacak ki abi thiam falansa komedi izleriz
;D
michael_frey_resmen_fenerbahcede_iste_ilk_sozleriTT.jpg

Yetiştirme bedeli ile bonus da var, yetiştirme bedeline de bir 500 bayılırlar.

Sporar gelse net kiskanirdim çünkü o eleman tamamdır yani tam forvet ama kendini ispat etmemiş samattayi kıskanan bizim cagneye fln laf etmesin

Ali babasından aldığı harçlığı direkt eline saymazsa Dzeko'yu hiçbir takım Türkiye'ye getiremez.

Bence genis bir kadrolari var
Erol ritmini bulursa uzun maratonda is yapar bunlar
O kadar da cope atmayin derim

Çok abartmamak gerek fb ileri uçta bu transfere rağmen güç kaybetmiştir netice ortadadır.

Ciddi olarak yorumlarsak Samatta anladığım kira bedeli dahil 7.5 + bonuslara alınmış. Maaşıda söylenen 2.75 net bonuslarla 3.7 oluyormuş ben bu maliyetlere bunu almazdım. Benim izlediğim maçlarda Samatta öyle teknik bir oyuncu değil ve duvar olarak çok başarılıda değil Emenike'ye benzetiyorum bence Fener'in ihtiyacını karşılayacak bir tip değil ben onların yerinde olsam bu maliyetlere Tiquinho Soares, Eldor Shomurodov, Simone Zaza, Roman Yaremchuk gibi adamları tercih ederdim. Özellikle Yaremchuk keşke Diagne'yi satıp onu biz alabilsek bize de çok uyacak bir isim.

Ciddi olarak yorumlarsak Samatta anladığım kira bedeli dahil 7.5 + bonuslara alınmış. Maaşıda söylenen 2.75 net bonuslarla 3.7 oluyormuş ben bu maliyetlere bunu almazdım. Benim izlediğim maçlarda Samatta öyle teknik bir oyuncu değil ve duvar olarak çok başarılıda değil Emenike'ye benzetiyorum bence Fener'in ihtiyacını karşılayacak bir tip değil ben onların yerinde olsam bu maliyetlere Tiquinho Soares, Eldor Shomurodov, Simone Zaza, Roman Yaremchuk gibi adamları tercih ederdim. Özellikle Yaremchuk keşke Diagne'yi satıp onu biz alabilsek bize de çok uyacak bir isim.

Yaremchuk 2 haneli bedellere çıktı.

Geri
Üst Alt