McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football 2018 | Şampiyon Onat Can Sağıroğlu!

kadrolar
Analizim %80 calisir. hem bilimsel yontem kullandim hem de gscimbom msjlarina bakarak yarismacilarin futboldan ne kadar anladigini tatbik ettim. buna gore yazilan bir msjdi ama bazilarinin gucune gitti.dogrular her zaman rahatsiz edicidir ozellikle ardahanlilar dogrulari hic sevmez

ub.msji
gorucez buldog ugur bu ligde net 35.olurum sonuncu olmam imkansız boş yapıyosun biraz

Evet abiler raund 2 için make transfer 1 tane yapılıyor ve yaptığınız hamleyi geri alamıyorsunuz confirm dedikten sonra ona göre yapın tecrübeyle sabittir :)

2.roundda kadro yapmazsa adamlar oyle 35.olursun tabi onlar diskalifiye olur zaten.demekki guvendigin şey bu

ub.msji
alakası yok sen yaptıgın saçma ve malca bir analiz ile benım sonuncu olacagımı ima ettin bende diyorumki boş yapıyosun boş adamsın buldog ugur, adamlar kadro yapsın yapmasın 1.tur itibari ile zaten 33uncuyum, kadro yapmış halleri ile 33uncuyum benım guvendıgım şey oyuncularım adamlar ve 2.turda yapacagım yepyenı kadro ile ilk 10a oynacagım bunu sende goreceksin veled i zina ugur

alakası yok sen yaptıgın saçma ve malca bir analiz ile benım sonuncu olacagımı ima ettin bende diyorumki boş yapıyosun boş adamsın buldog ugur, adamlar kadro yapsın yapmasın 1.tur itibari ile zaten 33uncuyum, kadro yapmış halleri ile 33uncuyum benım guvendıgım şey oyuncularım adamlar ve 2.turda yapacagım yepyenı kadro ile ilk 10a oynacagım bunu sende goreceksin veled i zina ugur
Bugun duydugum en komik fikraydi ardahanlidan Karadeniz fikrasi okuduk

ub.msji

Sondan birinci olmanın gururu bende.

İkinci roundda sondan ikincilige oynucaz belli.

Pehhh birinci round da iki defans oyuncum kaldı. Keşke takımı kendim istedim gibi kursaydim.
Az zaman dan dolayı İnternet de önerilere bakıp öyle aldım. NAH getirdi :D

Takip edebilirsem kendi kendime takılıcam 2. maçlardan itibaren bakalım.

İlk tur için Belçika ve İngiltere'den oyuncu doldurmadıysanız büyük hata etmişsiniz.

Güveniyorum sana kral isminin hakkını ver
f44373277b94106f8cac4d61578d51a6.jpg

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hesaplamalarıma göre günün sonunda liderliği alıyorum

Gsc kadrolarında Hazard yok yada nadir gibi şov yapacak ismi tahmin etmek çok zor değil :D

Geri
Üst Alt