- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Sa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gibi şeyleri bnde yapıyorum maalesefUlan uyuyakaldim ve Lukaku'yu kaptan yapamadigim gibi Meunier ile Carrasco'yu da yedekte biraktim. Of.
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu söyleme için gerekli pozisyon da değilsin Doruk SporTerimjr kimse tam futbol cahiliymis ahaha
Pardon hocam sen miydin oBunu söyleme için gerekli pozisyon da değilsin Doruk Spor
Katılabilirsin finalde bile kadro kurup katılabilirsin2. maçlarda kadro kurup katılabilir miyim yoksa geçti mi süresi?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fiyatlar da çok berbat ya. Takıma 3-4 tane falan kalburüstü topçu koyunca gerisini vasat ama es kaza bişey yapabilecek oyuncularla doldurabiliyorsun anca.Olm transfer sayısı 1e düşüyormuş bu ne saçmalık
Maç maç kadro kuramıyoruz peh
Ayrıca oyuncu mevkileri leş
AglaaaaaaaaaaaaOlm transfer sayısı 1e düşüyormuş bu ne saçmalık
Bir tek Müller'i yanlış yerleştirmişler o da bir şey yapamadı ilk maçtaOlm transfer sayısı 1e düşüyormuş bu ne saçmalık
Arrascaeta yanlışBir tek Müller'i yanlış yerleştirmişler o da bir şey yapamadı ilk maçta
David Silva'yı forvet yapmışlarArrascaeta yanlış
Sane yanlış
Delle Alli yanlış
Trezeguet yanlış
Şu ana kadar gördüklerim bunlar, daha da bayağı vardır neye dayanarak sadece Müller yanlış diyorsun?
Yok yav senin dediklerin doğru da Müller'i de forvet yapmalılardı o konuda yanlış yaparak ufaktan kıyak geçmişler yani.Arrascaeta yanlış
Sane yanlış
Delle Alli yanlış
Trezeguet yanlış
Şu ana kadar gördüklerim bunlar, daha da bayağı vardır neye dayanarak sadece Müller yanlış diyorsun?