McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football 2018 | Şampiyon Onat Can Sağıroğlu!

Ooooooo aramıza yeni üyeler katılmış 41 laneti ortadan kalktı demektir bu 2.etapta patlama yapacağım

Bu turnuvlarda genelde ilk maçlarda lider olanlar avantajlı oluyor. Sonradan zaten sıkışma çok oluyor oyuncu tercihlerinde ve hemen herkes belirli oyuncularda yoğunlaşıyor doğal olarak.

Bu Şerafettin'in zamanında attırdığı mailler yüzünden telefon rehberimde bir ton email gözüküyor. Ayarlardan mailleri kapatmak zorunda kaldım.

1 Puanlik Casemiro ile Alfred Ndiaye'yi degissem mi diye düsünüyorum, yarin kadrolara göre kararimi veririm artik

2.roundda kadro yapmazsa adamlar oyle 35.olursun tabi onlar diskalifiye olur zaten.demekki guvendigin şey bu

ub.msji
Dun ne dediysek o!! @Erdem Ozgen

Screenshot_2018-06-19-02-22-17-136.webp

ub.msji

Bu cimri oyun 100M para veriyor kadro kurmaya yetmiyor.

Renktaşlar bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim

Şimdi wildcard nedir bir kereliğine mahsus kadroyu komple değiştirmeye mi yarıyor ?
Wildcard kullanmadan kadro değiştirirsek puan mı gidiyor ?
Benim ilk 11 oyuncum dün 0 puan aldı yedek oyuncum ise 12 puan onu kadroya alabiliyor muyum ?

Renktaşlar bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim

Şimdi wildcard nedir bir kereliğine mahsus kadroyu komple değiştirmeye mi yarıyor ?
Wildcard kullanmadan kadro değiştirirsek puan mı gidiyor ?
Benim ilk 11 oyuncum dün 0 puan aldı yedek oyuncum ise 12 puan onu kadroya alabiliyor muyum ?
wildcard kullandiginizda sinirsiz oyuncu degistirebiliyorsunuz.
wildcard kullanmazsaniz 1 oyuncu degistirebiliyorsunuz, ondan sonra degistirdiginiz her oyuncu icin 4 puaniniz siliniyor.
macini tamamlamis yedek oyuncu kadroya dahil edilemiyor, 0 puan alan oyuncunuz sahaya cikmadiysa sistem otomatik olarak oyuncu degisikligi yapiyor.

wildcard kullandiginizda sinirsiz oyuncu degistirebiliyorsunuz.
wildcard kullanmazsaniz 1 oyuncu degistirebiliyorsunuz, ondan sonra degistirdiginiz her oyuncu icin 4 puaniniz siliniyor.
macini tamamlamis yedek oyuncu kadroya dahil edilemiyor, 0 puan alan oyuncunuz sahaya cikmadiysa sistem otomatik olarak oyuncu degisikligi yapiyor.

Teşekkür ederim peki otomatik olarak oyuncu değişikliği yapıyor dedin ya benim bugün yedekte olan 2 oyuncumun maçı daha var, eğer onlardan puan gelirse içlerinden en yüksek puanı alan oyuncu mu 0 puanla otomatik yer değiştiriyor ?

Son sorum ise wildcard kullanım hakkı 1 tane mi ?

Geri
Üst Alt