- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
evt dilekce yollayalim1 transfer hakkı çok az 41 kişi FIFA'ya dilekçe mektubu yollamalıyız
yeterince fantazi yapamiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evt dilekce yollayalim1 transfer hakkı çok az 41 kişi FIFA'ya dilekçe mektubu yollamalıyız
1 transfer hakkı çok az 41 kişi FIFA'ya dilekçe mektubu yollamalıyız
Dun ne dediysek o!! @Erdem Ozgen2.roundda kadro yapmazsa adamlar oyle 35.olursun tabi onlar diskalifiye olur zaten.demekki guvendigin şey bu
ub.msji
Ben mobil uygulamadan indirip kadromu kurdum da nasıl katılacağım lige? Linkten uğraşmayayım yav şimdi. Ligin ismini yazdım join league kısmına kabul etmedi.
@Vasfi Vural
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yolladim hadji sifreyi
yani degismemisse tabi
Wildcard nasıl yapıyoruz ?
wildcard kullandiginizda sinirsiz oyuncu degistirebiliyorsunuz.Renktaşlar bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim
Şimdi wildcard nedir bir kereliğine mahsus kadroyu komple değiştirmeye mi yarıyor ?
Wildcard kullanmadan kadro değiştirirsek puan mı gidiyor ?
Benim ilk 11 oyuncum dün 0 puan aldı yedek oyuncum ise 12 puan onu kadroya alabiliyor muyum ?
wildcard kullandiginizda sinirsiz oyuncu degistirebiliyorsunuz.
wildcard kullanmazsaniz 1 oyuncu degistirebiliyorsunuz, ondan sonra degistirdiginiz her oyuncu icin 4 puaniniz siliniyor.
macini tamamlamis yedek oyuncu kadroya dahil edilemiyor, 0 puan alan oyuncunuz sahaya cikmadiysa sistem otomatik olarak oyuncu degisikligi yapiyor.