McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football 2018 | Şampiyon Onat Can Sağıroğlu!

Teşekkür ederim peki otomatik olarak oyuncu değişikliği yapıyor dedin ya benim bugün yedekte olan 2 oyuncumun maçı daha var, eğer onlardan puan gelirse içlerinden en yüksek puanı alan oyuncu mu 0 puanla otomatik yer değiştiriyor ?

Son sorum ise wildcard kullanım hakkı 1 tane mi ?
evet, takim dizilimini bozmayacak en yuksek puanli oyuncuyu dahil ediyor. tabi otomatik degisikliklerin gecerli olmasi icin sen o round'da takima hicbir mudahale yapmamis olmalisin. eger baska degisiklikler yapip da 12 puan alan oyuncuyu sahaya koymadiysan otomatik sistem de koymuyor.

wildcard hakki 1 tane.

Transferi yarın ilk maçtan önce tamamlamamız gerekiyor değil mi
İlk maçtan önce eğer varsa yedekte oynamamış oyuncuyu alabilirsin.
2.round transferi için Rusya-Mısır maçı başlayana kadar vakit var.

İlk kez oynuyorum fantasy. 5 dakikada hızlıca kurdum kadroyu bakalım nolacak. Yedeğe koyduğumuz oyuncuların olayı nedir? Bench boost basmazsak hiçbir şekilde puan gelmiyor mu onlardan?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Günü önce olanları 11'de başlatarak şansını deneyebilirsin.Mesela bugün Rusya-Mısır var bende Gazinsky'i 11'e koyup kaptan yapacağım iyi puan getirmezse ertesi günlerde kaptanlığı yine maçı önce olana verip,Gazinsky'i yedeğe alacağım.
Bench boost'da 15 oyuncunun toplam puanının hesaplanmasına yarıyor.

İlk maçtan önce eğer varsa yedekte oynamamış oyuncuyu alabilirsin.
2.round transferi için Rusya-Mısır maçı başlayana kadar vakit var.

Günü önce olanları 11'de başlatarak şansını deneyebilirsin.Mesela bugün Rusya-Mısır var bende Gazinsky'i 11'e koyup kaptan yapacağım iyi puan getirmezse ertesi günlerde kaptanlığı yine maçı önce olana verip,Gazinsky'i yedeğe alacağım.
Bench boost'da 15 oyuncunun toplam puanının hesaplanmasına yarıyor.

Peki bench boost'u aktif ettim diyelim 2. maçlardan sonra kullanılmıyor mu bi daha?

Ben maçtan maça yedek oyuncular sokulabiliyor sanıyordum bir sürü puan heba oldu öyle. Bütün şevkim de gitti yani.

Alllah’ını seven üstüme 4-5 tane puan toplayan topçu atsın.
45m+ harcadığım as topçularımdan aldığım verim 6-7 puan
Hain list
Müller 1
Neymar 2
Cavani 2
Mendy 0
Hummels 1
Casemiro(bari 60 dk oyunda kalaydın) 1
Uros spaic 0

james rodriguez 2 gol atmazsa kadroyu tümden değiştireceğim.
musleracım ve antuan hariç
Değiştirmeye başla istersen
DgDKW_AWAAEPr2v.jpg

Cahill ikinci maçta oynamaz diye maguire alacağım şimdi gider maguire keser cahill i oynatır bizimki öyle bi şans

Yabancı basında/ülkelerin kendi basınında ikinci tur maçları için ilk 11'ler ile ilgili haberler gören var mı?

OSM oynarken en azından arada zevk alıyorduk bu oyun beni sinir hastası etti yav.

Ulan Forvet alıyoruz, defans yok. Defans alıyoruz orta saha yok. Orta saha alıyoruz kaleci yok. Hep bir şeyler eksik 100 milyon euroya kadro kurmaya çalışırken kendimi şu şekilde buluyorum.

Maradona ve Şişman Ronaldoyu yan yana forvete koysam onlar bile gol atamayacak arkadaş bu nasıl iştir

Geri
Üst Alt