McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football

Simdi bu yedeklerin hepsi 1 mil degerinde oyunculardan kurulu olursa mi iyi olur yoksa az biraz kaliteli adamlar mi koymak lazim. Benim ilk 11'de 4 mil degerinde bir oyuncum var mesela yedeklerde de 6 m degerinde. Mümkün oldugunca isim yapmamis ve kaliteli isimleri koymaya calistim.

Kadroları paylaşabilirsiniz de paylaşanın kendi dezavantajına olur

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kadroları paylaşabilirsiniz de paylaşanın kendi dezavantajına olur

Kadroları ne sıklıkta değiştirebileceğiz?

Yani grup maçları boyunca aynı kadroları mı kullanmak durumundayız, gün gün değiştiriliyor mu yoksa, ilk maçlar bittiğinde mi değiştirilebiliyor vs vs

kaleye toplam 15

defans toplam 32

orta saha toplam 28

forvete toplam 25

harcadım

defansa cok gitmiss be :D

Hazırladım ismini paylaşıcam

LİG İSMİ=>GSCimbom World Cup

ŞİFRE MÜRAACAT=>Ozan Kesgin

ŞİFRE BEDELİ 1 LIKE

Özgür ve Murhan beyler ligimize iştirak etmiştir.

Sergen bey biraz cahil olduğu için şifre olmasına rağmen henüz katılım sağlamadı

Özgür ve Murhan beyler ligimize iştirak etmiştir.

Sergen bey biraz cahil olduğu için şifre olmasına rağmen henüz katılım sağlamadı

Ben de katılacağım fakat internete erişemiyorum her gün. Eğer bu sebepten dolayı son 5'te yer alırsam ceza kabul etmeyeceğimi belirtmek isterim. Bu sebep olmaksızın son 5'te yer alırsam ne ala.

Saygılar.

Veya boşver son 5'te yer alırsam cezamı çekerim bahane olmasın.

Ben de katılacağım fakat internete erişemiyorum her gün. Eğer bu sebepten dolayı son 5'te yer alırsam ceza kabul etmeyeceğimi belirtmek isterim. Bu sebep olmaksızın son 5'te yer alırsam ne ala.

Saygılar.

Sizin yerinize @Serkan Şakrak gönüllü olarak ceza alabilir Talha bey.Bir şekilde çözeriz, adminimizi madur etmeyiz

Geri
Üst Alt