McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football

şu anda herkeste yanlışlık var abi. kaptanı düzeltirler herhalde.

bu arada 1 puan diye yedek beklettiğimiz montazeri 9 aldı. alba 6 almışdı onun yerine koyduğum johnson 4 de kaldı. 2 kitik hata yaptık.

Sistem ikinci tur maçlarına geçmiş ama benim bugün oynayacak 4 oyuncum var. Şimdi bu adamlar oynadıktan sonra değiştirdiğimde puanlarda bir sıkıntı olmaz umarım.

buda benim kadro. bugün 3 oyuncu var daha fayzulin ile birlikte. onuda atarım 6 alanların yerine

[attachment=10958:upload_2014-6-17_10-4-21.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-17_10-4-21.webp
    upload_2014-6-17_10-4-21.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 90
bu arada bizim lige katılmıştım ama ligde de gözükmüyorum o da enteresan :D

oyun resmen benimle ilgilenme , bir daha girmemek üzere siteden çık diye bağırıyor :D

Ciddi anlamda en kötü kadroalrdan birini ben kurmuşum. Santrafora tonla para döktük gereksiz yere. Normalde 2012'den sonra defans ve ortasahanın da en az santraforlar kadar puan getiridğini bilmeme rağmen hata yaptım. 3 tanesinden sonra diğer kisinin fiyatlarını düşürmeliydim ve başka bölgelere adam almalıydım.

Almanya grubundan hiç oyuncu almamışım bugün oynanacak gruptan 6 adam almışım saçmalığa bak.

Belçika maçının her skoru hem işime yarıyor hem zarar veriyor. Belçika 3 Cezayirden 2 oyuncu kaldı 11de . 4-1 3-1 daha çok yarar

tapa

Kaptanlık olayını düzeltmişler 98 puan + Hazard ve Lukaku var bende

şimdi 2.maclara girerken 11den adam degissek ilk macta aldigi puan gitmiyor demi

bide kaptan degissem ilk mactaki x2 puan gider mi

şimdi 2.maclara girerken 11den adam degissek ilk macta aldigi puan gitmiyor demi

bide kaptan degissem ilk mactaki x2 puan gider mi

2nd group phase yazan yere tikla ordan istedigin degisikligi yapabilirsin ve ilk maçlarda kazandığın puanlarda gitmez.

★★★》☆

95 Puan almışım Fellaini hariç kaptan olayında puanlarda gelmiş.Bugün Neymar ikinci maç Fellaini ilk maça çıkacak harika bence :)

Ayrıca oyun benim için ilk olduğu için fme benzetmişim çoğu oyuncum 11 başlamıyor Allaha şükür şansım yaver gitti coentrao pepe iptal olduda Andre Almeida oynuycak bidahaki maç

[attachment=10978:kadroom.png]

İyi ki son dakikada Hummels'i kaptan yapmışım, Julio Cesar'dan 12 alacağıma, Hummels'den 36 puan aldım. Toplamda 85 puanım var, Hazard kaldı bir tek puan almayan.

Ekli dosyalar

• kadroom.webp
    kadroom.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 72
Belcika'dan 3 oyuncum var be puanim 58, kötü bir başlangıç oldu

★★★》☆

Geri
Üst Alt