McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football

benim icin koscielny h.k oldu hic puan getirmedi herif

Dünya Kupasini izlemek sanirim tam bir iskence senin icin. Ya da DK haric bizim burda aksam üstü oynanan maclari nasil izliyorsun?

Haftada 2 gün okula gitmem gerekiyor şu aralar ve istediğim zaman da gidebildiğim için (9-17 arası, hafta içi) DK o kadar sıkıntı çıkarmıyor bazen dayanamayıp ekran karşısında sızmam haricinde. :D

Lig maçları genelde hafta sonuna denk geldiği için rahatım ama Pazar günü oynanan maçları seyretmem zor oluyor gece 2-5 arası oynandığı için. O vakte kadar uyusam mı uyumasam mı diye düşünüp duruyorum, uyuyup uyandığımda çok keyif alamıyorum, maça kadar uyumadığımda sonlara doğru takip edemez hale geliyorum. :D Baya gıcık bi durum, bu ülke hakkında en sevmediğim şey bu saat farkı.

İspanya maçının bugün olduğunu bilmediğim için 16 puan alan alba yedekte kaldı :(

Ben de 2. maç gününde 0 puan alan Demichelis, Rahmani, Beikzadeh; 1 puan alan Heydari ve 2 puan alan Xabi'yi çıkarıp; yerlerine Mesbah (4), Halliche (11), Hazard (8), Özil (4), Lukaku (3)'yu koymamıştım uyku sebebiyle :sad007: Acın acımdır.

Ben de 2. maç gününde 0 puan alan Demichelis, Rahmani, Beikzadeh; 1 puan alan Heydari ve 2 puan alan Xabi'yi çıkarıp; yerlerine Mesbah (4), Halliche (11), Hazard (8), Özil (4), Lukaku (3)'yu koymamıştım uyku sebebiyle :sad007: Acın acımdır.

2 maçta 9 puan alıp bu maçta 16 alan Alba'yı da kınıyoruz :(

Geri
Üst Alt