Meb'den Karma Eğitime Stop

Banim böyle davranmaktan kastım, yapılan tek dilli eleştirilerin konu başlığın ile alakası olmadığını anlatmaya çalışmaktı.
Konu şimdi de döndü başka yerlere.

Ayrıca ne ayaksın demek de, ne demek .... burada sadece tek dil mi konuşulur, başka lisanlara yer yok mu....
Farklı fikirleri öcü gibi görüyosunuz, niye böyle diye eleştirince de kızıyosunuz sonra.

Üyeler istikrar istiyor...;D:asd:

Diğer dengesiz de yapıyordu bunu. Farklı fikirlere açık olun tek fikirli olmayın diye yazıp duruyordu. O ilk yazdığın postta ne fikri var söylesene bana. Belli bir kesimi kafanızdaki klasik yalan yanlış bir imajla sınırlıyorsun. Bu imaja laf etmek için yer arıyorsun ve gelip yobazlığın sapık zihniyetin eleştirildiği bir başlıkta bunu yapıyorsun.

Uğur güzel denen ruh hastası da yapmıştı bu hatayı. Buradaki insanlar "laik" dünyada keyif içinde elitist bir yaşam sürüp farklı fikirlere sabredemeyen bireyler falan değil. İşin ironik tarafı farklılıklara tahammül edemeyen sizsiniz ama saygı saygı diye ağlamayı da eksik etmiyorsunuz hiç..

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Karma eğitim olduğu haliyle devam ediyor. Ancak bazı okullarda kız-erkek eğitimin ortadan kaldırılması yönünde bir karar var ortada. Bu tamamen gönüllük esasına bağlı. Burada tercihlerin çoğaltılması söz konusu" dedi.

birden bire değil böyle yavaş yavaş alıştıra alıştıra şeriatı getirecekler!!
Ülkede her açıdan SOSYAL ADALETLİ EŞİTLİK YERLEŞECEKSE; bunun adının hiç önemi yok.

Artık bu topraklardaki insanlara, şortludan türbanlıya kadar, kılık kıyafeti için ayrımcılık bitmeli.
Benim ailemin imkanları daha iyiydi daha fazla okudum o nedenle varoşlarla veya köylülerle aynı şartlarda yaşamak aynı kanunlarla yönetilmek aynı oy hakkına sahip olmak bana koyuyor gibi ayrımcılık ve toplumu kültürel, dinî, veya ekonomik olarak kategorize etmeye yeltenenlere dur diyecek sosyal disiplinli ve adaletli bir sistem gerekli..

Devlete millete hiçbir katkısı olmadığı halde, sadece yazarak/konuşarak belirli kitlelelere hitaben duymak istediklerini verdiğinden dolayı, bu cesaretle kendini dokunulmaz zannederek; ben şundan bundan üstünüm, o nedenle şunlardan bunlardan farklı ve VIP muamele görmeliyim gibi......
toplumu sınıflandırmaya yeltenmek SUÇ OLMALI....

Konu birkaç saattir açık ve en azından henüz vatan haini ilan edilmedik.

Diğer dengesiz de yapıyordu bunu. Farklı fikirlere açık olun tek fikirli olmayın diye yazıp duruyordu. O ilk yazdığın postta ne fikri var söylesene bana. Belli bir kesimi kafanızdaki klasik yalan yanlış bir imajla sınırlıyorsun. Bu imaja laf etmek için yer arıyorsun ve gelip yobazlığın sapık zihniyetin eleştirildiği bir başlıkta bunu yapıyorsun.

Uğur güzel denen ruh hastası da yapmıştı bu hatayı. Buradaki insanlar "laik" dünyada keyif içinde elitist bir yaşam sürüp farklı fikirlere sabredemeyen bireyler falan değil. İşin ironik tarafı farklılıklara tahammül edemeyen sizsiniz ama saygı saygı diye ağlamayı da eksik etmiyorsunuz hiç..
Ne yobazlığı, ne sapıklığı hakan.. Yobazlık ne demek halen öğrenememişsin..

CB basın sözcüsü ne demiş:
GÖNÜLLÜLÜK ESASINA DAYALI diyerek anayasal tercih hakkından bahsetmiş.

Senin anayasal haklara saygın yok mu yani...
Anayasal haklarını kullanmak; yobazlıktır, sapıklıktır mı demek istiyosun...

Emre Akbaba aynı ido yalnız, bilmem dikkatinizi çektimi.

emre-akbabadan-olay-paylasim-Yzc.jpg

o9W3Q_1525078283_1095.PNG

İdo biraz daha çekik gözlü, Emre gibi yuvarlak gözlü olsa neredeyse birebir aynılar.

genel af çıkarıp tamer tunanın engelini kaldırmıştım ama
ben ömru hayatımda bu denlı kafa acan bırıne denk gelmedım
kusura kalma tekrardan engelliyorum

İdo dediğiniz çocuk amerigaya gitmeden önce altın saat takan belinde silahla gezip enka kolejinde kızların peşinden koşan birisiydi.

Ameriga adamı baştan aşşağı yeniledi.

Üstadı yeni takibe aldım baya güzel içerikler üretiyormuş meğerse. Mesela şu dansı müthiş

Şüphesiz ki beyinsiz bir nesil yetişmeye devam edecek. Geylik sayısında artışta olası. Allah'ım ne günah işledikte böyle bir toplum olduk?

İdo dediğiniz çocuk amerigaya gitmeden önce altın saat takan belinde silahla gezip enka kolejinde kızların peşinden koşan birisiydi.

Ameriga adamı baştan aşşağı yeniledi.
Bende de benzer etki yaptı, pavyondan çıkmayan it oğlu it serseri biriydim gitmeden önce.

Ne yobazlığı, ne sapıklığı hakan.. Yobazlık ne demek halen öğrenememişsin..

CB basın sözcüsü ne demiş:
GÖNÜLLÜLÜK ESASINA DAYALI diyerek anayasal tercih hakkından bahsetmiş.

Senin anayasal haklara saygın yok mu yani...
Anayasal haklarını kullanmak; yobazlıktır, sapıklıktır mı demek istiyosun...

Karma eğitimi problem yapmak yobazlıktır. İmamhatiplerde istedikleri haltı yesinler. Ama amacı eğitim olan (çoğunun eğitimle alakası yok ama konumuz bu değil) kurumlarda yobazın teki böyle bir karar alamamalı.

Anayasa derken? Adamlar koymuyor mu bu serbestliği zaten ne anayasası? Eğer yasamız eğitimde cinsiyet ayrımı yapmaya izin veriyorsa orada bir sıkıntı var demektir zaten.

Bu başlıkta eleştirilen konu eğitimde kız-erkek diye ayrım yapılmasıydı. Senin karma eğitimle bir sorunun mu var? Niye var? Yoksa neye sinirlendin böyle anlamsızca?

Karma eğitimi problem yapmak yobazlıktır. İmamhatiplerde istedikleri haltı yesinler. Ama amacı eğitim olan (çoğunun eğitimle alakası yok ama konumuz bu değil) kurumlarda yobazın teki böyle bir karar alamamalı.

Anayasa derken? Adamlar koymuyor mu bu serbestliği zaten ne anayasası? Eğer yasamız eğitimde cinsiyet ayrımı yapmaya izin veriyorsa orada bir sıkıntı var demektir zaten.

Bu başlıkta eleştirilen konu eğitimde kız-erkek diye ayrım yapılmasıydı. Senin karma eğitimle bir sorunun mu var? Niye var? Yoksa neye sinirlendin böyle anlamsızca?
Aynı burada benim fikir ve tercihlerim beğenilmediği için verilen hakkın geri alınıp, yasak getirildiği gibi, ve sen de diyorsun ki anayasal haklar kullanılmamalı, fikir beğenilmediği için benim haklarımın geri alınması dikdatörlük değil mi ???

Demek ki elinizde yetki olsa; anayasal haklarını kullanmayı tercih edenlerin haklarını da elinden geri alacak ve sonrada hava ata ata; buradaki dikta uygulamalarını devlette de uygulayıp, elinizdeki yetkiyi yasaklama için kullanarak, özgürlük maskesi arkasında;

ATATÜRKÜN CUMHURİYETİ diye diye DİKDATÖRLÜK YAPACAKSINIZ...
i117.gif

Geri
Üst Alt