Meb'den Karma Eğitime Stop

1.5 aydır parlatılan bakanın ne kadar fos olduğu da ortaya çıktı. 16 senelik duruma bakıp hala buradan bir umut depolamak isteyen "saf muhalifler" vardı.

Aynı burada benim fikir ve tercihlerim beğenilmediği için verilen hakkın geri alınıp, yasak getirildiği gibi, ve sen de diyorsun ki anayasal haklar kullanılmamalı, fikir beğenilmediği için benim haklarımın geri alınması dikdatörlük değil mi ???

Demek ki elinizde yetki olsa; anayasal haklarını kullanmayı tercih edenlerin haklarını da elinden geri alacak ve sonrada hava ata ata; buradaki dikta uygulamalarını devlette de uygulayıp, elinizdeki yetkiyi yasaklama için kullanarak, özgürlük maskesi arkasında;

ATATÜRKÜN CUMHURİYETİ diye diye DİKDATÖRLÜK YAPACAKSINIZ...
i117.gif

Özel okul açan birisi ayrı yapabilir. Ya da çocuğunu ayrı okulda okutmak isteyen birisi imamhatiplere verebilir. Ama laik devletin eğitim kurumunda gönül esası diyerek böyle bir karar alınamaz. Dini görüşleriyle yobazca hareket eden insanlar eğitim gören gençleri bu şekilde etkileyemez. Anayasa derken ne demek istiyorsun? Bu karar alınmadan önce anayasada böyle bir şey var mıydı? Devletin eğitim kurumları için diyorum bunu.

Ve tekrar soruyorum; karma eğitimle bi sıkıntın mı var? Eğitimde cinsiyet ayrımına engel olmak diktatörlük mü ulan sakat herif?

genel af çıkarıp tamer tunanın engelini kaldırmıştım ama
ben ömru hayatımda bu denlı kafa acan bırıne denk gelmedım
kusura kalma tekrardan engelliyorum
14867.jpg

GSCimbomdan daha fazlasını beklerdim açıkçası..

@Altan Günaydın
YA BU KARARI GERİ ALIN ŞEREFİNİZİ KURTARIN;
YADA DAHA FAZLASINI, HATTA TAVANI VERİN...

Son düzenleme:
Ben hayatımda böyle pişkinlik görmedim, bunların biri bitiyor biri başlıyor lan. Kendi kafasında bir dünya kurup insanları kategorize edip sonra da üstüne buradan mağduriyet çıkarıyorlar. Elinize güç geçse diktatörlük yapacaksınız diye anlattığı şeyler zaten şuan uygulanır halde farkında değiller. Güldürmeyin adamı yahu.

Aynı burada benim fikir ve tercihlerim beğenilmediği için verilen hakkın geri alınıp, yasak getirildiği gibi, ve sen de diyorsun ki anayasal haklar kullanılmamalı, fikir beğenilmediği için benim haklarımın geri alınması dikdatörlük değil mi ???

Demek ki elinizde yetki olsa; anayasal haklarını kullanmayı tercih edenlerin haklarını da elinden geri alacak ve sonrada hava ata ata; buradaki dikta uygulamalarını devlette de uygulayıp, elinizdeki yetkiyi yasaklama için kullanarak, özgürlük maskesi arkasında;

ATATÜRKÜN CUMHURİYETİ diye diye DİKDATÖRLÜK YAPACAKSINIZ...
i117.gif
Ben senin yazdıklarını anlayamıyorum ciddi anlamda. Hani bayağı düşünüyorum. Anlatmak istediğinin özetini bir türlü çıkaramıyorum. Hani mesela burada sana ne dediler de sen bunları karşılık yazdın. Ve karşılık olarak yazdığın şey de genel olarak neyden bahsettin.

@Tamer Tuna senden hiçbir şikayetim yok. Diğer arkadaşlar gibi üstüne falan da hiçbir zaman gelmem.

AMA GERÇEKTEN YAZDIKLARINDAN HİÇBİR ŞEY ANLAMIYORUM. SON CÜMLENİ OKUDUNTAN SONRA ZİHNİM DONUYOR, ANLIK TÖKEZLİYORUM EVİMDE...

anlatabildim mi ?

Bireysel şekilde engellemiş adam; sen ne anladın yav?
Bak burda haklısın işte.... Her zamanki gibi moderatörün verdiğim affı geri aldım demesini TP yetkisini geri almak olarak yorumladım...
Sonradan jeton düştü, Dur dedim şu TP de bir yoklama çekiim bakalım durum ne.. Meğerse senin dediğin gibi @YK bireysel olarak bana yasak getirmiş.. Bu tabii ki kendi tercihidir saygı duyarım, yarın gene işler değişir kanka oluruz kendisiyle, aile içinde olur böyle şeyler.

Ama olayı bireysel olarak değerlendirmek yerine, muhatabın moderatör olması sebebiyle, moderatörün yasak verebileceği sınırlar üzerinden yola çıkmak benim yanlış anlamam oldu açıkçası ..
Ve bu nedenle olaya da o değerde bir tepki verdim zincirleme olarak... Bireysel olarak daha evvel bu tip olaylarla karşılaşmış olmak bana gene mi aynı sıkıntı ihtimalini düşündürttü ve alakasız suçlamalar ve tepkilere doğru evrildi olay.

Ama gerçekten özellikle @Altan Günaydın dan bu yaşananlar için ÖZÜR DİLİYORUM.
Olay tamamen benim eksik veri nedeniyle olaya yanlış taraftan bakıp/değerlendirip uç nokta olarak gördüğüm olaya uç noktadan tepki vermem kaynaklıdır.
Aslında olay TP yasağının kalkması yada kalkmaması değil, (içerik önemli değil) temelde haksız olmadığım bir olayda yaptırıma taaabii tutulmama kızgınlıktı.

Herneyse anladınız zaten olayı.
Başta altan günaydın olmak üzere olayla ilgisi olup rtahatsız olan herkesten özür diliyorum..

Bak burda haklısın işte.... Her zamanki gibi moderatörün verdiğim affı geri aldım demesini TP yetkisini geri almak olarak yorumladım...
Sonradan jeton düştü, Dur dedim şu TP de bir yoklama çekiim bakalım durum ne.. Meğerse senin dediğin gibi @YK bireysel olarak bana yasak getirmiş.. Bu tabii ki kendi tercihidir saygı duyarım, yarın gene işler değişir kanka oluruz kendisiyle, aile içinde olur böyle şeyler.

Ama olayı bireysel olarak değerlendirmek yerine, muhatabın moderatör olması sebebiyle, moderatörün yasak verebileceği sınırlar üzerinden yola çıkmak benim yanlış anlamam oldu açıkçası ..
Ve bu nedenle olaya da o değerde bir tepki verdim zincirleme olarak... Bireysel olarak daha evvel bu tip olaylarla karşılaşmış olmak bana gene mi aynı sıkıntı ihtimalini düşündürttü ve alakasız suçlamalar ve tepkilere doğru evrildi olay.

Ama gerçekten özellikle @Altan Günaydın dan bu yaşananlar için ÖZÜR DİLİYORUM.
Olay tamamen benim eksik veri nedeniyle olaya yanlış taraftan bakıp/değerlendirip uç nokta olarak gördüğüm olaya uç noktadan tepki vermem kaynaklıdır.
Aslında olay TP yasağının kalkması yada kalkmaması değil, (içerik önemli değil) temelde haksız olmadığım bir olayda yaptırıma taaabii tutulmama kızgınlıktı.

Herneyse anladınız zaten olayı.
Başta altan günaydın olmak üzere olayla ilgisi olup rtahatsız olan herkesten özür diliyorum..

Konuya attığınız tüm msjları kapsayan bu özrünüzü kabul ediyor ve iyi forumlar diliyorum

Geri
Üst Alt