Medeni Futbol Ülkelerinden Manzaralar (FB Alkışı Hak Ediyor)

Galatasaray'lıların farklı olduğunu kanıtlamış oluruz, beklenmeyeni yapmış oluruz, güzel olur.Bazen beklenilmeyeni yapmak lazım.Hep kavga gürültü ile dönmez bu devran.Konuyu açan arkadaşımızı tebrik ediyorum medeni düşüncesinden dolayı.

En Büyük Fener Şampiyon Fener Alkışlayın ulan ibneler diye tezahüratı var FB'nin.

Böyle birşey yaparsak o anın resminin basılı olduğu tshirt basarlar altına da 'Böyle alkışlarsınız işte' ya da 'Arena hatırası' yazar Fenerium'larda peynir ekmek gibi satarlar.

Allah aşına ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu sizin, kamera şakası falan mı bu ne bu?

Şirazesi kaydı iyice milletin.

güzel bir olay ama fenerbahce bu alkışı, jesti hak etmiyor.

Gerek yok,sampiyon gittik kafamızı yardılar,hazır degiliz böyle mevzuulara...

Yahu ciddi ciddi cevap yazmissiniz. Bu sezonki futbollari istekleri bizden çok daha fazlaydi lakin rakip dediğimiz takim sikenin cezasini çekmedi hala muallaktalar.. Ne zaman cezalarini çekerler ezeli rekabet ebedi dostluk o zaman baslar. Hak etyikleri gercek cezayi yemezlerse boyle şeref yoksunu adamları alkislayacak kadar genislemedim..

Alkislayacakmisiz, tüm yaptiklari pisliklere ragmen öylemi? Ama dikkatimi cekti Emre Belözoglu bize gelsin diye konu acan ayni sahis ilginc.

Bu akşam bize edilen küfürleri duymadınız mı ey Galatasaray taraftarı.

Bizimle oynayacağı maçtan önce şampiyonluğu henüz matematiksel olarak garantilememiş ve maçın sonucu ne olursa olsun garantilemeyecek bir takımı neden alkışlayacağımızı hiç anlamadım.

Bu forumda bulunma amacının provokasyon olduğunu herkes biliyor Cund. Bu konuyla amacını iyice belli ettin.

buyur ergen kardesim

CLEARSIL_ACNE.jpg

Sampiyon olup gelmis olsalar yapilmaliydi ama suan hala matematiksel olarak garanti olmadigi icin gerek yok.

En Büyük Fener Şampiyon Fener Alkışlayın ulan ibneler diye tezahüratı var FB'nin.

Böyle birşey yaparsak o anın resminin basılı olduğu tshirt basarlar altına da 'Böyle alkışlarsınız işte' ya da 'Arena hatırası' yazar Fenerium'larda peynir ekmek gibi satarlar.

Allah aşına ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu sizin, kamera şakası falan mı bu ne bu?

Şirazesi kaydı iyice milletin.

Bunu dusunmemistim beyeler...

MAalesef okadar buyuk bir takimiz okdr avrupaliyizki rakibimizde okdr koylu okdr ezik bir takim

Kesin yaparlar ondan kilit diyorum konuya simdi sorry cund

Geri
Üst Alt