Medeni Futbol Ülkelerinden Manzaralar (FB Alkışı Hak Ediyor)

Alkislayacakmisiz, tüm yaptiklari pisliklere ragmen öylemi? Ama dikkatimi cekti Emre Belözoglu bize gelsin diye konu acan ayni sahis ilginc.

konuyu dikkatlice oku FatihDerin

gelsin mi demisim yoksa gelmesi halinde fikriniz ne olur mu demisim

kamuoyu yoklamasi yaptim cokmu

buyur ergen kardesim

CLEARSIL_ACNE.jpg

Bunun hesabını vereceksin HC

bu işin matematiği mi kaldı Allah aşkına adamlar şampiyon oldu işte. Üzücü gerçek. Alkışlayalım küme düştüklerinde güleriz :D

Geçen sene beklediğimiz şık bir hareketti ama yapılmadı.Benim için fark etmez yapılıp yapılmaması.Ama bu ülkede bunu yapabilecek tek kulübünde Galatasaray olduğunu düşünüyorum.

[attachment=9190:article-2323493-19BECCDF000005DC-545_634x392[1].jpg]

bunun Real madrid versiyonu var mı?

Ekli dosyalar

• article-2323493-19BECCDF000005DC-545_634x392[1].webp
    article-2323493-19BECCDF000005DC-545_634x392[1].webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 79
Hayri Cund akpye oy verenleri tespit etmeye calisiyor olabilir

Bu forumda bulunma amacının provokasyon olduğunu herkes biliyor Cund. Bu konuyla amacını iyice belli ettin.

peki niye birşey yapılmıyor buna. her konuda forumda genel hava neyse bu hayroş onun tam tersini ölürcesine savunuyor. zaten her konuda birilerine ağız dolusu salyalarla saldırması ayrı bir olay.

Cok iyi fikir ya. Sonra ki adim ne? Fener'in Avrupa maclarina mi gidelim? Ya ondan sonra? Fenerli mi olalim? Bi bitmediniz dibine koyiyim. Eski Galatasaray taraftarindan eser yok diyoruz senelerdir, aloo. 90'larda Samiyen'de bunu dile getirecek adami diri diri gomerlerdi.

Normal de Galatasaray'ıma yakışan bir harekettir ve bir gün bu jesti gerçekten hakedebilecek bir ezeli rakibi olduğu gün muhakkak yapacaktır. Ama şimdi değil bu fenerbahçeye değil, daha doğrusu aziz'in fenerbahçesine değil. Bu arada konuyu açan arkadaş bir süredir dikkatimi çekmiyor değil ve bende herkes gibi kendisinin kesinlikle provakatör olduğunu düşünüyorum.

HAYRİ CUND DENEN ARKADAŞTAN ARTIK FORUM OLARAK BIKTIK DEĞİL Mİ ARKADAŞLAR

Cok iyi fikir ya. Sonra ki adim ne? Fener'in Avrupa maclarina mi gidelim? Ya ondan sonra? Fenerli mi olalim? Bi bitmediniz dibine koyiyim. Eski Galatasaray taraftarindan eser yok diyoruz senelerdir, aloo. 90'larda Samiyen'de bunu dile getirecek adami diri diri gomerlerdi.

:005:

YÜRÜ BE METE

Gscimbom.com olmuş İloveşikeci.com.

Hep aynı kişile.

Adamlar şimdiden gülüyorlardır.

Sız alkışlayın sonra ayı götüyle top tutsun.

Hak edenler alkışlanır, bunlar değil,

Geri
Üst Alt