Medeni Futbol Ülkelerinden Manzaralar (FB Alkışı Hak Ediyor)

Destekliyorum. Sosyal medyada da gündeme getirmeliyiz.

Oha yani simdi gordum, konuyu bi de Hayri acmis. Emre B. konusundan sonra fikirlerim iyice degisiyor Hayri, bilesin. Ironidir insallah.

Normal de Galatasaray'ıma yakışan bir harekettir ve bir gün bu jesti gerçekten hakedebilecek bir ezeli rakibi olduğu gün muhakkak yapacaktır. Ama şimdi değil bu fenerbahçeye değil, daha doğrusu aziz'in fenerbahçesine değil

Tam olarak ozetlemis arkadas

T

Cok iyi fikir ya. Sonra ki adim ne? Fener'in Avrupa maclarina mi gidelim? Ya ondan sonra? Fenerli mi olalim? Bi bitmediniz dibine koyiyim. Eski Galatasaray taraftarindan eser yok diyoruz senelerdir, aloo. 90'larda Samiyen'de bunu dile getirecek adami diri diri gomerlerdi.

Hee tabii o kafa sulu derbiyi yasatti bize ne büyük gurur kaynagi dimi? Biraz ufkunuzu genisletin yeter ya düsmanlik, kavga küfür!

Galatasarayi gercekten tanisaydin, farkli konusurdun!

Galatasaray centilmeligi, beyefendiligi, dürüstlügü ve dostane yaklasimlariyla taninan bir kulüptü iyice fenerlesdiniz!

BkE6SKICIAAU9AF.jpg

Yorum yok.

İmparator FT tezahuratını bizden çok yapmaları da cabası.

Böyle birşeye tenezzül dahi edilemez. Edilmesi halinde o an taraftar stadı yakar. Florya'da dayak yemedik futbolcu kalmaz.

Cok iyi fikir ya. Sonra ki adim ne? Fener'in Avrupa maclarina mi gidelim? Ya ondan sonra? Fenerli mi olalim? Bi bitmediniz dibine koyiyim. Eski Galatasaray taraftarindan eser yok diyoruz senelerdir, aloo. 90'larda Samiyen'de bunu dile getirecek adami diri diri gomerlerdi.

kardeş o iş kurtlar vadisinde oluyor

şikeyi ve şikecileri alkışlamadığımız kalmıştı

tam isabet olur

Bunu yapinca ezikler bizi kendilerince ezik kabul eder.

Normal de Galatasaray'ıma yakışan bir harekettir ve bir gün bu jesti gerçekten hakedebilecek bir ezeli rakibi olduğu gün muhakkak yapacaktır. Ama şimdi değil bu fenerbahçeye değil, daha doğrusu aziz'in fenerbahçesine değil. Bu arada konuyu açan arkadaş bir süredir dikkatimi çekmiyor değil ve bende herkes gibi kendisinin kesinlikle provakatör olduğunu düşünüyorum.

:005::005:

şike yapmadığınız için alkışlıyoruz yaparsanız dayak atarız mesajı vericez işte bunda kötü bişey yok

sike yapsana diye tempo tutulmali ne alkisi yahu?!?!

sikecileri mi alkislayacagiz iyice kafayi yemis millet

Geri
Üst Alt