Fazlı Deniz
Yeni Üye
- 28 Mart 2014
- 67
- 0
- 576
ampulü değiştirmişin hayırdır
İstediğin ampul olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ampulü değiştirmişin hayırdır
Bence maçi yendikten sonra alkislayalim.![]()
Bu forum yemin ediyorum %70 salak özellikle elit takılan tayfanın %99.Bir kere şampiyon değiller.
Fatih Terim'e sövmedikleri kalmaz dertleri fener olmuş.Zaen içten içe fenerli oldukları her hallerinden belliydi.
Laflarımıza dikkat edelim lütfen. Siz her farklı görüşü kuşluk-eziklik-salaklıkla itham edecekseniz işimiz var.
İsteyen üstüne alınmaya bilir ama oran doğru
bu ne bicim bir taraftar kitlesi arkadas yeni fikirlere kapali
sacmalik!!
Marjinalliğin de b*kunu çıkarmamak gerek. Fb cezasını çekip, temizlenip gelsin sonra alkışlarım..
Yeni fikir mi?Sen bana haksızlığı, hileyi, şikeyi alkışla diyorsun; feneri değil..
Birde herseyi geçtim herifler sampıyon gelmiyor sampıyon gıtmıyor. Nıye alkıslyacagız kı? Tamamen provokasyon amaçlı açılmış bir konu. Yonetimin kilit vurmamasıda ilginç..
Burda yönetim böyle konulara kilit vurmaz adettir. Ama karıköye bayrak soktuğumuz maçın özetini koyun hemen ban yersiniz ..
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Burda yönetim böyle konulara kilit vurmaz adettir. Ama karıköye bayrak soktuğumuz maçın özetini koyun hemen ban yersiniz ..
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
fbli futbolculari desek
duzene isyan eden fbli taraftari desek
kim ustune alinirsa artik.... renktas
Fikir olarak cok güzel ama adaletsiz bir ortamda böyle bir fikrin sahaya yansıtılabileceğini düşünmüyorum.
Serbay'ın da dediği gibi cezasını cekip gelsin alkışlayalım.