Medeni Futbol Ülkelerinden Manzaralar (FB Alkışı Hak Ediyor)

Marjinalliğin de b*kunu çıkarmamak gerek. Fb cezasını çekip, temizlenip gelsin sonra alkışlarım..

Burda ne kadar fenerli varsa dinlesin okusun .. biz hakedene hakettiğini veririz zaten .. Sizdeki aşalık kompleksi damarlarınıza işlemiş 100 yılda bizi yenseniz asla bizden iyi bir marka olamıycaksınız bunu o kuş beyninize sokun!! Emre bu takıma nasıl olur diye konu açan bi adamı .. Bu konu için daha fazla eleştirmemek lazım ..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu forum yemin ediyorum %70 salak özellikle elit takılan tayfanın %99.Bir kere şampiyon değiller.

Fatih Terim'e sövmedikleri kalmaz dertleri fener olmuş.Zaen içten içe fenerli oldukları her hallerinden belliydi.

Laflarımıza dikkat edelim lütfen. Siz her farklı görüşü kuşluk-eziklik-salaklıkla itham edecekseniz işimiz var.

bu ne bicim bir taraftar kitlesi arkadas yeni fikirlere kapali

sacmalik!!

Marjinalliğin de b*kunu çıkarmamak gerek. Fb cezasını çekip, temizlenip gelsin sonra alkışlarım..

Birde herseyi geçtim herifler sampıyon gelmiyor sampıyon gıtmıyor. Nıye alkıslyacagız kı? Tamamen provokasyon amaçlı açılmış bir konu. Yonetimin kilit vurmamasıda ilginç..

Burda yönetim böyle konulara kilit vurmaz adettir. Ama karıköye bayrak soktuğumuz maçın özetini koyun hemen ban yersiniz ..

Burda yönetim böyle konulara kilit vurmaz adettir. Ama karıköye bayrak soktuğumuz maçın özetini koyun hemen ban yersiniz ..

postla renktas kaldirilmayacaginin garantisini veririm

Belki şu yeni gelen kuşlar yönetime de girmişlerdir ;)

fbli futbolculari desek

duzene isyan eden fbli taraftari desek

kim ustune alinirsa artik.... renktas

Caner'i, Emre'yi, Alper'i, Volkan'ı mı? Yoksa Atamın arkasına saklanıp her türlü pisliği yapan taraftarı mı? Neresinden bakarsan bak elinde kalır maalesef renktaş. :s

Fikir olarak cok güzel ama adaletsiz bir ortamda böyle bir fikrin sahaya yansıtılabileceğini düşünmüyorum.

Serbay'ın da dediği gibi cezasını cekip gelsin alkışlayalım.

Düzene isyan eden taraftar, önce siyasi destekli demirören federasyonunu istifaya davet eder... Yönetimi davet etsin zaten demiyorum çünkü onlar da biliyorlar ki kukla olmayan bir adam federasyonun başına gelirse küme düşerler.

Önce camia olarak hakkettikleri cezaları çeksinler ve aklanıp gelsinler. Ondan sonra bende ayağa kalkıp alkışlayacağım.

Fikir olarak cok güzel ama adaletsiz bir ortamda böyle bir fikrin sahaya yansıtılabileceğini düşünmüyorum.

Serbay'ın da dediği gibi cezasını cekip gelsin alkışlayalım.

mantikli renktas

benim de hedefledigim buydu, fikir teatisi yoksa su boyle olmali gibi despotluk yapma amacini tasimamaktayim

Geri
Üst Alt