Herkesin fikrine saygı duyuyorum hayatta, herkesten de benim fikirlerime saygı duymasını istemişimdir ve bu bağlamda bu konudaki yorumumu yapıyorum.
Bu foruma kısa bir süredir üyeyim, bu güne kadar forumda gördüğüm en rezalet post budur.
Ne alaka yahu
Bence bu forumun hatta tüm Galatasaray taraftarının ulaşması gereken taraftar profiline örnek teşkil eden bir konudur. Hayri arkadaşımızı tebrik ediyorum
Bu mesajından sonraki mesajlarını da okudum. Hele bir tanesi var ki rezalet bir post olmuş renkdashım. Fenerlilerin bu anı t-shirtlere bastıracağından ve reklam aracı olarak kullanacağından bahsetmişsin.
Keşke öyle bir şey yapsalar. Sen bu durumda üzüleceksin ya ben deliler gibi sevinicem. Çünkü bu durum onların acizliğini, geri kalmışlığını, ne kadar beyinsiz bir taraftar profiline sahip olduğunu gösterir.
Galatasaray gibi bir camia bunu yapmalıdır ki karşımızdakiler bizim bu hareketle bir kere daha göstermiş olduğumuz büyüklüğümüz altında ezilsinler.
Galatasaray gibi ilklerin kulübü bu davranışı göstermelidir.
Hatta geçen sene biz Kadıköy'e şampiyon gittiğimizde Fenerbahçe'li futbolcuların bunu yapmasından çok ama çok korktum
Çünkü bu davranışı göstermesi gereken bir kulüp varsa o da Galatasaray'dır
Hep kötülediğimiz, beğenmediğimiz Türk futbolunun ileleyişindeki en büyük adımlardan biri olur, hatta ilki olur, hatta dönüm noktası olur.