Medeni Futbol Ülkelerinden Manzaralar (FB Alkışı Hak Ediyor)

Ligin ilk yarısında Kadıköy'de oynanan 2-0 biten maçta FB galibiyetine ayrı, Handikaplı FB Galibiyetine para basan bir adam, kendi sahamızda FB'yi alkışlamalıyız der tabi, şaşırmadım.

Zuhahahahaaa

Maçtan sonra ağlıyordun ama

''En güzelini sen yaptın birader, keşke ben de yapsaydım diyorsun''

Allah'ın çakma ispiyoncusu

De get

Şampiyonluğu garantileseler neysede, neyi alkışlayacağız konuyu açan arkadaş bi söyleyebilir mi acaba ?

Kafayımı yediniz ne alkışlaması tüm Dünya bizden övgüyle bahseder diyorsanız gidin Avrupa da kupa alın o zaman bol bol bahsederler.

Bu ülkede deveye diken metodu her zaman geçerlidir. Çok fazla geriye gitmeye gerek yok.

O nedenle ellerimize yazık.

fbnin sampiyonluga uzanmasini alkislayacagiz

biz alkisladigimizda onlar stadin isigini kapadiklari icin ezilecekler

mantik budur

begenmediysen KUDUR

Hatta Fenerbahçe şampiyon oldumu fenerlilerle birlikte tura çıkarız bayrak sallarız müthiş bir medeniyet göstergesi olur.

Onlarda Galatasaray şampiyon olduğu zaman biz stadı arabaları yaktık diye ezilecekler.

Hatta Fenerbahçe şampiyon oldumu fenerlilerle birlikte tura çıkarız bayrak sallarız müthiş bir medeniyet göstergesi olur.

Onlarda Galatasaray şampiyon olduğu zaman biz stadı arabaları yaktık diye ezilecekler.

biz niye kutluyoruz mantiga bak hakan

mantik acaba senin mahallene ugradi mi hic

Hak ettiklerine inanmadığım için alkışlamam.İnananlar alkışlayabilir sakınca yok.Ama hükümete boyun eğmemiş felan komik duruma düşmeyin.Erdoğan diyordu en başta kişiler ve kurumlar ayrılmalı diye.Hükümet bunlara karşı mı,yanında mı idrak etmek lazım.

biz niye kutluyoruz mantiga bak hakan

mantik acaba senin mahallene ugradi mi hic

Orada dalga geçmek amaçlı mübalağa yaptım bunu anlamıyorsun mantıktan bahsediyorsun.

Sen ilk önce medeniyetle alkışlamanın ne ilgisi var onu söyle bakalım

Orada dalga geçmek amaçlı mübalağa yaptım bunu anlamıyorsun mantıktan bahsediyorsun.

Sen ilk önce medeniyetle alkışlamanın ne ilgisi var onu söyle bakalım

medeni futbol zumrelerinde basarili ekipler alkislanir

ilgisi budur

Büyüklük sadece kupa sayılarıyla ,kazanılan başarılarla ölçülmez.

Büyüklük rahmetli Özhan Canaydın'ın azizeyi fenerden 6.gol yediğimizde tebrik etmesidir. Yıllar geçse bu ufacık tebrik tarih boyunca unutulmayacaktır.

Bu konuyu açtığı için Hayri Cund kardeşimi tebrik ediyorum.Eğer biz böyle birşey yaparsak bu hiçbir zaman unutulmaz bir kez daha ne kadar büyük bir camia olduğumuzu göstermiş oluruz.

böyle saçmalık olmaz.bizim tekni direktörlerimizin kafasını yaran polis arabalarını deviren şike yapan şampiyon oldugumuzda ışıkları kapatan sulama sistemini açan camiayı mı alkışlıycaz.iğrenç bir teklif

Geri
Üst Alt