Medya Bilgilendirme: Basın Toplantısı Adnan Polat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Medya Bilgilendirme: Basın Toplantısı Adnan Polat

helal olsun polata.ben sahsen polatin kalmasinda yanayim.biraz daha zaman

Ama taraftarı sattın 1 hafta önce başkan. Yine de gereken yerlere söylemleri cesurcaydı bunu kabul ediyorum.

Stada davetiyesiz giren siyasi protesto amaçlı kişilerden bahsetti. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum. Onlaradır heralde sözü.

Adnan Polat haklı bir konuşma yaptı.Helvacı'ya yol göründü.

Helvacı gibi çakal bir adam yıkmak istiyor tüm düzeni, farkına varın biraz

Mehmet Helvacı'nın suyu 1 senedir kaynıyordu zaten..

Renkdaslar, polatin konusmasini özetleyibilirmisinis ?

Ne kadar yanlısta yapsa konusmaları dogru, nerdeydı 2005te bu beyfendıler!! klup batıyordu,hepsı kacıyordu..boyle sert olacaksa kalsın!! futbolcularada boyle sert olsun..güzel bir konusmaydı

adnan polat rijkaard gibi dünyaca ünlü bir hocayi ve yildizlar toplulugu bir takim kurdu.ama olmadi cikip polatmi oynayacakti.

sıra Adnan Sezgin'de ve Haldun üstüneli geri getir Hayri Kozak ve Ali Dürüstü yönetime sok yönetimdeki truva atları temizlendiği iyi oldu

Bugünkü açıklamaları beni rahatlattı. Umarım artık siyasi tüm tartışmalar son bulur. Gereken mesajları açık ve net bir şekilde verdi. İstifa etmesi gerektiğini halen düşünüyorum ama istifa etmese bile ipleri eline almış olması bir nebze sevindirici. Artık daha sıkı tutacaktır ipin ucunu.

+1905

kendi bahsime söylüyorum lafımı..

benim için bi problem kalmamıştır..

desteğim devam etmektedir..

helvacı ve yandaşları aynen hakettikleri şekilde ederini bulmuştur..

Mehmet Helvacı ve arkadaşları gider ama İnan Kıraçta Adnanı götürür..Bu kadar basit..

Stada davetiyesiz giren siyasi protesto amaçlı kişilerden bahsetti. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum. Onlaradır heralde sözü.

Selim Terzi, Bayraktar, hükümetin sözlerini kabullendi. 1 hafta sonra aklına geldi bazıları.

valla helal olsun polata uzun süreden beri ilk defa helal olsun aslansın dedim, gurur duydum. herkese giydirdi..

Ne kadar yanlısta yapsa konusmaları dogru, nerdeydı 2005te bu beyfendıler!! klup batıyordu,hepsı kacıyordu..boyle sert olacaksa kalsın!! futbolcularada boyle sert olsun..güzel bir konusmaydı

aynen kulüp düzlüye cikti ,bprcalr nerdeyse bitti gelirler statla beraber artti.kaymak yemek isteyenler cogaldi.

helvaci oynat oynat göbeginiiiiiiiiiiiiiii

Mehmet Helvacı'yı istifaya davet etmesi en olumlu hareketiydi konuşmanın, dersini iyi çalışmış kısaca Adnan Polat. :)

Mehmet Helvacı dün açıklamaları nerde yaptı kamu arkasında mı mehmet helvacı yapınca onurlu davrandı diyenler şimdi kalkmışlar kol kırılır yen içinde kalır diyorlar Adnan Polat başarılı veya başarısız ihanete uğradı yaptığı hareket çok dogru

Helvacı,Haldun Üstünel´in uzaklaştırılma operasyonunda ki kilit adamdı bence. Haldun ile ilgili konuşmalarına bakın .Kıskançlık,çekememezlik,nefret herşey vardı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt