Medya Bilgilendirme: Basın Toplantısı Adnan Polat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Medya Bilgilendirme: Basın Toplantısı Adnan Polat

Keske Galatasaray´in onurunu önceden böyle korusaydin da bu kadar tepki görmeseydin demeden gecemiyorum. Tepki görünce böyle aciklamalar yapmasi kacinilmazdi.

Durum vahim olmakla beraber, rezalet bir ortama dönüştü. Burda ki üyelerin çoğu, çok değil iki gün öncesine kadar sayın Adnan Polat hakkında eleştirmediği yönü kalmamıştı. Ammavelakin, geç ve güç olarak yaptığı basın açıklamasıyla, 'hem suçlu, hem güçlü' durumuna girmiş bulundu ve buradaki insanların çoğu da bir anda şiddetle eleştirdikleri yerlerde yeller esiyor.

Adnan Polat, bunları söylemek için o koltukta oturuyor. Stat kazandırdı diye 20 yıldır yapılan çabaları unuttu sanırım.

Burada herkesin 'helal olsun başkan' bile demesi rezalettir, felakettir. Bir kulüp başkanı, ikinci başkanı'nın istifasını istiyor! Gayettabi isteyebilir ama bunu kamuoyuna duyurmadan yapması gerekmektedir. Yönetimin ikiye bölündüğü aşikardır.

Geldiği günden beri herşeyi yanlış yapmaktadır ve halen devam ediyor.

Çok şaşırdım..

gerçekten akıl edemiyosun şu an...başbakan da babasının parasını vermedi ama stadın tüm izinleri ondan alındı o yüzden hava atmaya çıkacaktı yaptırtmadık.adam bi yola izin çıkarmaz 3-4 ay sürünür durursun sen de...aynı ülkede yaşıyosak bürakraside adamın olmasının avantajıyla senden nefret ede birinin olmasının dezavantajını bilmen gerek.saygılar

5 ay sonra seçim olduğunu unutuyorsun heralde sıkar o dediğini yapmak

Siz Hala anlamıyorsunuz ipler artık Helvacı'nın eline geçti 3 kişiyi isyifaya davet etti yanına birini daha alırsa helvacı kendisinin kellesi gidecek abuk subuk konuşmayın polat bu işi bilmiyor yine diyorum istifaaaaaaaaaaaaaaaa.

Durum vahim olmakla beraber, rezalet bir ortama dönüştü. Burda ki üyelerin çoğu, çok değil iki gün öncesine kadar sayın Adnan Polat hakkında eleştirmediği yönü kalmamıştı. Ammavelakin, geç ve güç olarak yaptığı basın açıklamasıyla, 'hem suçlu, hem güçlü' durumuna girmiş bulundu ve buradaki insanların çoğu da bir anda şiddetle eleştirdikleri yerlerde yeller esiyor.

Adnan Polat, bunları söylemek için o koltukta oturuyor. Stat kazandırdı diye 20 yıldır yapılan çabaları unuttu sanırım.

Burada herkesin 'helal olsun başkan' bile demesi rezalettir, felakettir. Bir kulüp başkanı, ikinci başkanı'nın istifasını istiyor! Gayettabi isteyebilir ama bunu kamuoyuna duyurmadan yapması gerekmektedir. Yönetimin ikiye bölündüğü aşikardır.

Geldiği günden beri herşeyi yanlış yapmaktadır ve halen devam ediyor.

Çok şaşırdım..

Geldiği noktadan sonra ya istifasını verecekti ya da kelle isteyecekti.

İkincisini yaptı.

Bu da tam beceriksiz bir adam olduğunu gösteriyo. Şu açıklarını baştan yap taraftarını niye karşına alıyosun. Şimdi gönlünü kazanmaya çalışma!

Heee tamam..

Evladım ben Adnan Polat'ın istifasını Rijkaardı göndermeyeceğim deyip ertesi gün gönderdiğinde istemiştim :D Daha yenisin buralarda. Beni tanı öyle konuş.

stadın işleri bittiğinde ilk kıçına tekme vurulacak kişidir zaten o şerefsiz

Adnan Polat çok iyi kurgulanmış ve hazırlanmış bir konuşma yaptı. TOKİ başkanı'nın özrünü beyan etmesi, mahcuben de olsa, taraftar tepkisi dolasıyla Galatasaray'a karşı siyasilerin haksız davranışlarda bulunduklarını hatırlatması vs. vs.

Tepkileri görmüş ve tepkilerin odağından kurtulmak içinde akılcı bir konuşma yapmıştır. Bundan sonra tahminim odur ki, 1-2 hafta içerisinde taraftar bu olanları unutacaktır.

Balık hafızalı bir toplum olmamız ve günlük yaşayıp tepki vermemiz de, Sayın Polat ve yönetiminin görünürde elini güçlendirecektir.

Amma velâkin şunu hatırlatmak gerekir; Başkanımız güzel konuştu. Adam haklı. Helal olsun adama. E daha ne yapsın ve benzeri söylemlerle ağza çalınan bir kaşık balı afiyetle mideye indirenler bilmelidirlerki, bundan sonra yaşanacak olumsuzluklarda hiç birisinin konuşma hakkı ve kötü gidişi eleştirme hakları kalmayacaktır.

Yaparlarsa bunun adı riyakarlık olur ki, bunu da hiç bir Galatasaray'lıya yakıştıramam. O halde başkana hak veren herkes bu saaten sonra susup, oturacak ve şikayet etmeyecektir. Doğrusu budur. Bugün başka yarın başka konuşmanın da anlamı, önemi yoktur.

Amiyane tabirle camia'nın gazı alınmıştır. Herkese hayırlı, uğurlu olsun.

levent tüzümen dinleyinnn :)

aynen adam diyor iste

"sizin 20 yilda yapamadiginizi ben 3 sene icinde yaptim, bitirdim, simdi futbol ve sportif basarilar var, sans verin bunu da yapicam" diyor, yalvariyor resmen.

haksiz mi?

kesinlikle hakli.

adam 3 yildir bu kadar ugrasti, kulubu ekonomi olarak muthus yerlere getirdik simdi de futbolla ayiiracagim tüm zamanimi, tüm enerjimi diyor, yeterki beni su 2 yil rahat brakin, sans verin diyor.

Gercekten anlamiyorum, sanki herseyi sadece kenidisi yapiyor.. Baskan kendi yönetim kuruluna güvenmiyor mu ? Futboldan sorumlular yok mu?

Eger Baskan herseye kosturacaksa, kendisinin yönetim sekli strüktürel olarak cok yanlis.

Siz Hala anlamıyorsunuz ipler artık Helvacı'nın eline geçti 3 kişiyi isyifaya davet etti yanına birini daha alırsa helvacı kendisinin kellesi gidecek abuk subuk konuşmayın polat bu işi bilmiyor yine diyorum istifaaaaaaaaaaaaaaaa.

nerde yaziyor bu ???

renkdaşlar şunu unutmayın başkan konuşma işini çok iyi yapıyor . Dünyanın hiçbiryerinde hiç bir başkan yardımcısını bu şekilde istifaya davet etmez ( helvacıya az bile oldu o ayrı bi konu ) başkanın da dediği gibi GALATASARAYIn nufusu bir ülke nufusundan daha büyüktür tafartar bir sel gibi akarsa bu akıntının önünde kimse duramaz başkanı bu duruşu için takdir etmemek ihanettir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt