GS > Sneijder
Sneijder < GS değil.
Sneijder taraftara küfür etse, bunu bile pollyana bir şekilde destekleyen "Sneijdersporcular" çıkar. Komik.
GS=Sneijder mi demek istiyorsun açık konuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GS > Sneijder
Sneijder < GS değil.
Sneijder taraftara küfür etse, bunu bile pollyana bir şekilde destekleyen "Sneijdersporcular" çıkar. Komik.
Denklem yanlış oldu. Gözümden kaçmış.GS=Sneijder mi demek istiyorsun açık konuş
GS > Sneijder
Sneijder < GS değil.
Sneijder > GS mi diyorsunula capsiz
GS dedigin ismi yucelten sneijder gibi degerlerdir
daha dogru duzgun turkce ogrenememis alamacilarin online kafa utulemeleri degil
Sneijder > GS mi diyorsun
Ee zamanında sizleri uyarmıştım çoğunuz kakara kikiri yaptınız adam böyle oldu.Ben yasin şimşek gerçekler bizim işimiz.:rose::rose:Hakan Delikanlı:rose::rose:
:rose::rose:Doşland- Frankfurt :rose::rose:
:rose::rose:1988 - ∞:rose::rose:
Hakan Delikanlı gibi modern futbola gönül vermiş insanların sosyal medyada zindanlara kapatılması bir insanlık ayıbıdır. Cahil niteliksiz bir millet olarak herzaman olduğu gibi bu değerlerimizi yitirince değerlerini anlayacağız.
:rose::rose:Işıkları içinde uyu 4-3-3 ceketlli çocuk...:rose::rose:
Ee zamanında sizleri uyarmıştım çoğunuz kakara kikiri yaptınız adam böyle oldu.Ben yasin şimşek gerçekler bizim işimiz.
Bende diyorum ki...hayir
GS ⊂|≝ sneijder diyorum
4-3-3 düzeninde Sabriyi sağ beke Ersan Gülümü defansa Soş beke İsmail köybaşını isteyen renktaşımızdı.