mehmet ali erbil

Ne kadar guzel hatun var kendine cekerek bize hatun birakmayan sahis.

60 yaşına gelmiş hala karı-kız peşinde koşuyor.. 10 sene önce canlı yayında bir adamın donunu indirip aklınca rezil etmişti o günden beri nefret ediyorum.

Hala buna program veren yapımcılar var.

60 yaşına gelmiş hala karı-kız peşinde koşuyor.. 10 sene önce canlı yayında bir adamın donunu indirip aklınca rezil etmişti o günden beri nefret ediyorum.

Hala buna program veren yapımcılar var.

Ahahahah donunu indirmek bir sey mi adam canli yayinda bir bayanin mini etegini gorunce dalga gecmesi var onu gorsen bide.

çipin önde gideni olup kart zampara tabirinin karşılığıdır. musalla taşının paklamasına ihtiyacı vardır ..

Böylesiller yaşıyor bu kodumun dünyasında umarım yatağında ölmez

Envoyé de mon Sony Z3

Cess (RTÜK bu adamı suratı normalden uzun olan adam diye tanımlamıştır,sürekli takla atıp kafasını çarpardı)
Hilmi (Ankara/Kazanın Ciğır köyüne mensup bir vatandaş, kibar biriydi, donu indirildi )

Mali bu 2 li sayesinde çok Reyting kazandı.Acaba bu arkadaşların bir yarasına derman olmuş mudur ?

Not: Uğur güzel gibi analiz yaptım

Hörmetler

gerçekleride direk söylüyordu tv'de. kanal farketmeksizin korkusu yoktu kimseden

gerçekleride direk söylüyordu tv'de. kanal farketmeksizin korkusu yoktu kimseden

Terbiye, genel ahlak kurallarına aykırı davranır evet ama sivri dilliydi. Şimdilerde ekranda olmamasının sebebi bu ve bunun gibi konuşmalarıdır.
Bugün bu eleştirileri yapabilecek kişileri ekrana çıkaracak televizyon kanalı yok. 2006-2007 yılına ait bir videodur. İşin daha acı tarafı, her şey güllük gülistanlıkken 12 sene önce Mehmet Ali Erbil bile, şovmen bir adam bugünler için uyarısını yapmış.

İki doğru laf etti diye edep fukarasını cilalamamak lazım. Türk televiyon tarihinin en rezil 3-5 kişisinden biridir.

Pezo nun önde gideni götü tutuşmuştu bir ara alevilere karşı bir gaf yapmıştı.

Envoyé de mon Huawei P20 Pro en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt