# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

bende istemem,sadece defansa yönelik bir oyuncu

aurelio=safdonadonun biraz güçlüsü

Çok fazla para verilmeden alınacaksa çok iyi olur Türk nede olsa ama fazla para vereceksek gereksiz.

kadroyu şişirmekten başka bir işe yaramayacaktır. ve eğer kadro şişirilecekse de gençlerimizle dolduralım razıyım..

Zaten sakatlıktan Aralık'ta dönebileceği söyleniyor. Ne anladık şimdi bundan?

bayram tutumlu 6 ay'a ihtiyacı var demiş aurelio için.

biz 30 yaşındaki bir oyuncuyu alıp 6 ay iyileşsin diye bekleyecek kulüp değiliz.

zaten bu yaştan sonra sakatlığının etkilerini üzerilerinden tamamen atması şüpheli.

bizde bir linderoth var böyle zaten bir taneye daha gerek yok.

Tazminatı var FB'ye ödenmesi gereken. Türkiye'ye gelmesi zor.

Osman bey yine hortlatti Aurellioyu.

Hic istemedigim bir transfer varsa oda Aurellio ile Mehmet Yildiz transferidir.

Fazla harcama yapılmadan alınırsa Türk statüsünde olduğu için isterim takımımızda görmeyi.

insalah gelmez

GS'de görmek istemiyorum Aurelio'yu.

zaten Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Baris Özbek, Tobi Linderoth ile bir sürü oyuncu var Aurelio'nun oynadigi mevkiide. gereksiz bir transfer olur diye düsünüyorum.

Bende Aurelliyou istemeyenlerin sayisindan bahsediyosun sandim neyse olsun :D

insalah gelmez

GS'de görmek istemiyorum Aurelio'yu.

zaten Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Baris Özbek, Tobi Linderoth ile bir sürü oyuncu var Aurelio'nun oynadigi mevkiide. gereksiz bir transfer olur diye düsünüyorum.

Aynen.

Şu forumda amma post kasan eleman türedi ya... Girip isme göre arama yapıyorum 20 tane mesaj benzer içerikle atılıp durulmuş. Forumun tadı bunun gibiler yüzünden çok kaçtı.

Ben gelmesini isterim açıkçası Aurelio'nun.FB'li falan diye bahaneler bulmayın,işimize yarayacak bir futbolcu + Türk ;)

Ben gelmesini isterim açıkçası Aurelio'nun.FB'li falan diye bahaneler bulmayın,işimize yarayacak bir futbolcu + Türk ;)

febeli diye değil katkısı olmaz diye istemiyoruz. Ayhan, Topalı kesemez illa Türk oyuncu alacaksak yedek bekleyecek Murat Ceylan olmalı.

Geri
Üst Alt