# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

:eek::eek::eek:

:confused:

:o

renkdaş biraz daha gerçekçi olalım istersen.Afrika'nın en yetenekli 100 oyuncusu arasında olduğunu bile düşünmüyorum.Belki ileride olabilir.

Bizim alabileceğimiz oyuncu stili bellidir.Kumaşı iyi ama düşüşte olan,talipleri az olan,genelde bonservisi elinde olan ya da bonservisi az olan,ünlü,sakat olan ya da müzmin sakat olan oyunculardır.

yapma Eren keıta dedigin adamı Milan çok istemişti 2 sene önce sadece Lyona uyum saglıyamadı

Hayiiiiiiirrrr!!!! gelmesin!

Mehmet Topal var, Linderoth var, Ayhan var... Aurelio isimize yaramaz. hem kimi oynatacaksiniz ya? kadro cok sismeye basladi :-)

renkdaş biraz daha gerçekçi olalım istersen.Afrika'nın en yetenekli 100 oyuncusu arasında olduğunu bile düşünmüyorum.Belki ileride olabilir.

Bizim alabileceğimiz oyuncu stili bellidir.Kumaşı iyi ama düşüşte olan,talipleri az olan,genelde bonservisi elinde olan ya da bonservisi az olan,ünlü,sakat olan ya da müzmin sakat olan oyunculardır.

Keita´dan mi bahsediyoruz?Sence Keita Afrika´da ilk 100 icinde degilmi?

18 Milyona transfer olmus bir Afrikali oyuncu herzaman Afrika´nin ilk 10 futbolcusu icindedir..Mapeza degil bu bu sefer. Kader Keita...Lille´de harikalar yaratmis ve Lyon´a transfer olmustur 18 Milyona..Böyle bir oyuncu Afrika´nin önde gelen oyuncularindandir..

Tamam saka yapti topragimin üstüne gitmeyin hepiniz birden :mad:

Biraz araştır oku derim herşeyden önce. Keita yı aldığımızda birçok avrupa gazetesinde hatta USAtoday bile konu etti bu transferimizi ve şöyle yazıyordu "en yetenekli afrika oyuncularından biri" diye. Kesinlikle yanlışın var.

renkdaş sakin...

Keita'yı çoğu renkdaşımız bilmiyordu.Belki de sen de bilmiyordun.Usatoday bir gazetedir ve onun kendi yorumudur.Bence herkes 8.5 mio euro nasıl ödediğimii konuşuyor.İnşallah Afrika'nın yetenekleri oyuncuları arasındadır.Kumaşı iyi,kumaşı sağlam ama ''en yetenekli oyunuclarından biri'' sözü yanlış.İstersen özel mesaj olarak Keita'dan yetenekli 100 tane Afrikalı oyuncu yazayım

renkdaş sakin...

Keita'yı çoğu renkdaşımız bilmiyordu.Belki de sen de bilmiyordun.Usatoday bir gazetedir ve onun kendi yorumudur.Bence herkes 8.5 mio euro nasıl ödediğimii konuşuyor.İnşallah Afrika'nın yetenekleri oyuncuları arasındadır.Kumaşı iyi,kumaşı sağlam ama ''en yetenekli oyunuclarından biri'' sözü yanlış.İstersen özel mesaj olarak Keita'dan yetenekli 100 tane Afrikalı oyuncu yazayım

renktaş sen de çok küçük görmüşsün keita'yı be :D

keita afrika'nın önemli oyuncularındandır.

Hemsom Keita gayet iyi bir futbolcu, arkadaslarinda dedigi gibi orda mayasi tutmadi.

Bizde cosacaktir. Ben, yani topragin kefil :)

Hemsom Keita gayet iyi bir futbolcu, arkadaslarinda dedigi gibi orda mayasi tutmadi.

Bizde cosacaktir. Ben, yani topragin kefil :)

sen kefilsen sorun yok hemşo :)

Ama demek istediğim şu

yazıma da bakarsanız,kaliteli yani kumaşı sağlam oyuncu diyorum ama 2 yıldır düşüşte.Şuan ki durumuyla ''EN YETENEKLİLER'' listesine giremez.:o

adam afrikada en iyi 3. oyuncu seçilmiş. bonservisi de az değil sakatlık geçirmemiş, sadece 1. sezonu kötü geçirmiş. yazdığın yazının neresinden tutsak elimizde kalıyo

adam afrikada en iyi 3. oyuncu seçilmiş. bonservisi de az değil sakatlık geçirmemiş, sadece 1. sezonu kötü geçirmiş. yazdığın yazının neresinden tutsak elimizde kalıyo

renkdaşım ben ortamı yumuşatmaya çalışıyorum sen hala ortamı geriyorsun.Biraz sakin olalım lütfen.

Ayrıca kalın yerlerde yazan şeyi bana ispat et herkesten özür dileyeceğim.

TV8' de az önce Bayram Tutumlu bağlandı ve Galatasaray' le her konuda anlaştık dedi. Galatasaray Real Betis' le küçük detayları görüşüyor dedi. Bende yardımcı oluyorum onlara dedi. Spiker bu transfer bitti diyebilir miyiz diye sorunca, bizim açımızdan sorun yok Betis' le Galatasaray bir noktada anlaşacaktır dedi.

Isanllah dogrudur emre olayindan sonra fenere kapak olur hem isimize cok yarar eski fenerli diye begenmiyenler var yapmayin ya adam Ayhandan iyi linderoth den kat kat iyi cok kosuyor acayip mücadele ediyor

aziz üsteli tebrik ediyorum önce rijkaard sonra aurelio

2+1 sözlesme imzalanıcakmıs hayırlı ugurlu olsun

Aurelio tam aradığımız çift yönlü ortasaha oyuncusu.. Son yıllarda savunma ağırlıklı oynadığı için bu hep unutuluyor.. Çokda iyi ofansif bir oyuncu.. M.Topal - Aurelio ortasaha olduktan sonra diğerleri hiç geri gelmesin sorun yok. Üçlünün diğer oyuncusu Arda'yı da rahatlatır bu transfer.. Ama sakatlık haberleri doğruysa büyük risk olur almamız.. İyice araştırmamız lazım.. 2. Linderoth vakası yaşamamak için..

Isanllah dogrudur emre olayindan sonra fenere kapak olur hem isimize cok yarar eski fenerli diye begenmiyenler var yapmayin ya adam Ayhandan iyi linderoth den kat kat iyi cok kosuyor acayip mücadele ediyor

tutumlu aurelio 6 ay sonra iyileşir dedi. 6 ay onu mu bekliycez?

30 yaşında böyle ciddi sakatlık geçiren futbolcular kolay kolay yenşden form tutamaz.

eski fenerli olmasından dolayı istemeyen yok, eski aurelio olmamasından dolayı istenmiyor.

bize gelirse bir yararı dokunmaz, 6 ay yatar sonra da form tutamadan lig biter.

elimizde aşağı yukarı aynı durumda olan linderoth var, onu kazanmaya çalışmak çok daha mantıklı.

bence kadroyu böyle transferlerle şişirmeye hiç gerek yok.

Benim istemememde sakatliginda etkisi var tabii ama en büyük neden fenerdeyken bu adam icin pankart actik biz. Fenerliler de emre icin katil emre pankarti acmislardi simdi tükürdüklerini yaladilar. Ayni duruma düsecegiz. Baska ön liberomu kalmadi? Istemiyorum ben bu adami.

MŞ'nin dediği iki yönlü, popüler, Keita ayarında olan, süperyıldız olmayan oyuncu bu muydu yoksa ?

Geri
Üst Alt