# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

tutumlu aurelio 6 ay sonra iyileşir dedi. 6 ay onu mu bekliycez?

30 yaşında böyle ciddi sakatlık geçiren futbolcular kolay kolay yenşden form tutamaz.

eski fenerli olmasından dolayı istemeyen yok, eski aurelio olmamasından dolayı istenmiyor.

bize gelirse bir yararı dokunmaz, 6 ay yatar sonra da form tutamadan lig biter.

elimizde aşağı yukarı aynı durumda olan linderoth var, onu kazanmaya çalışmak çok daha mantıklı.

bence kadroyu böyle transferlerle şişirmeye hiç gerek yok.

6 aymı:eek: birde Bayram Efendi Aurelio çok güçlü bir futbolcu ,ameliyatı çok basit hemen iyileşir diye hikayeler anlatıyordu.Bayram bizi kazıkladı haber dogruysa tabi

tutumlu aurelio 6 ay sonra iyileşir dedi. 6 ay onu mu bekliycez?

30 yaşında böyle ciddi sakatlık geçiren futbolcular kolay kolay yenşden form tutamaz.

eski fenerli olmasından dolayı istemeyen yok, eski aurelio olmamasından dolayı istenmiyor.

bize gelirse bir yararı dokunmaz, 6 ay yatar sonra da form tutamadan lig biter.

elimizde aşağı yukarı aynı durumda olan linderoth var, onu kazanmaya çalışmak çok daha mantıklı.

bence kadroyu böyle transferlerle şişirmeye hiç gerek yok.

Katilmiyorum Ben bayram tutumluyu 1-2 hafta önce Lig Tv de dinlemisdim sakatli sanildi kadar kötü deyilmis ligin ilk haftalarina yetisemez ama aurelioyu lütfen Linderothla kiyaslamiyalim aralarinda cidi kalite farki var ;) Linde ise yaramaz lig baslar iki mac yapar gine sakatlanir Aurelio formunu yakalar cok caliskan cok hirsli hem defansi süper Hucumuda iyi tam aradimiz adam

Katilmiyorum Ben bayram tutumluyu 1-2 hafta önce Lig Tv de dinlemisdim sakatli sanildi kadar kötü deyilmis ligin ilk haftalarina yetisemez ama aurelioyu lütfen Linderothla kiyaslamiyalim aralarinda cidi kalite farki var ;) Linde ise yaramaz lig baslar iki mac yapar gine sakatlanir Aurelio formunu yakalar cok caliskan cok hirsli hem defansi süper Hucumuda iyi tam aradimiz adam

sağlam ve formda bir linderoth bu ligin en iyi ön liberosudur.

sağlam ve formda bir linderoth'u sağlam ve formda bir aurelio'ya tercih ederim her zaman.

bayram tutumlu'nun gazetede bir haberi vardı "aurelio'nun 6 aya ihtiyacı var, ama bu 6 aydan sonra önünde daha üst düzey oynayacağı 6 sene var." gibi birşeydi eğer link bulursam bu foruma postalarım.

kalite farkları var,haklısın.Linderoth daha kaliteli.Sakatlanmasaydı şu an çift yönlü ortasaha aramış olmazdık.

herneyse haber dogruysa Bayram bize karsı 2-0 öne geçti önce Laudrup olayı şimdide Aurelio kazıgı sinir oluyorum şu adama ya:42:

Tv8'deki konuşma alıntı mı yoksa kendiniz mi gördünüz?

Böyle bir açıklama ajanslara son dakika olarak düşerdi; ama hiçbir sitede göremedim.

Linderoth ve Gökhan Zan bir hazırlık maçı bile oynamadan yerlerine oyuncu aranması bana ilginç geliyor..Sokağa atacak paramız yok bizim. Porto yıllardır bütün iyi oyuncularını satıyor ama her sene ŞL'de iş yapıyor.. Real Madrid gibi transfer yapmaktan vazgeçmemiz lazım...

6 aymı:eek: birde Bayram Efendi Aurelio çok güçlü bir futbolcu ,ameliyatı çok basit hemen iyileşir diye hikayeler anlatıyordu.Bayram bizi kazıkladı haber dogruysa tabi

tutumlu'nun "aurelio'nun 6 aya ihtiyacı var ama ondan sonra 6 sene daha üst düzey performans gösterir." gibisinden bir sözüne rastlamıştım bi kaç önce gazetede ama konuşurken televizyonda falan görmedim bilmiyorum ne kadar doğru. belki de kenidini tamamen toparlayabilmesi için kastetmiştir 6 ayı ama buna benzer sözlerine yer verilmşti gazetede. elden okumuştum yalan olmasın şidmi ama fanatik'teydi sanırsam fenerbahçe sayfasında bir haberde.

sağlam ve formda bir linderoth bu ligin en iyi ön liberosudur.

sağlam ve formda bir linderoth'u sağlam ve formda bir aurelio'ya tercih ederim her zaman.

bayram tutumlu'nun gazetede bir haberi vardı "aurelio'nun 6 aya ihtiyacı var, ama bu 6 aydan sonra önünde daha üst düzey oynayacağı 6 sene var." gibi birşeydi eğer link bulursam bu foruma postalarım.

linderoth dan ne gördünüzde bukadar övüyorsunuz ben anlamiyorum ne yapmis linderoth anlatin bana ingiltereye transfer olmus ordada berbat oynamis bize gelmeden önce hep anlatilardi hic sakatlanmiyor performansi düsmüyor madem okadar iyi niye ingilteredn bir takim istememis onu linderothu bana görö cok abartiyorsunuz Aurelio fenerin dinamosuydu gitti fenerin orta sahasi cökdü milli takiminda cok önemli oyuncusu cok yararli olur isanllah gelir

Çok saçma bir transfer olur,bir de bonservis öderlerse daha da saçma olur,ama bizim yönetim bu dar zamanda düşünmeden,hesap yapmadan bi işe girişmez..

Arkadaşlar şu 6 ay muhhabbetni kim çıkardı.Bayram Tutumlu'yu hem TV de izledim, hem Lig Radyo'da dinledim."Aurelio en geç Eylül'de sahalarda olur, hatta ben Aurelio'nun profesyonelliği sayesinde bu sürenin daha da kısalacağını düşünüyorum " demişti. Heryerde başka bir açıklama yapmadıysa bu açıklamayı baz almak lazım.

Bu yazdıklarım gelip gelmemesinden bağımsızdır.Eğer Rijkaard onay verdiyse herkes saygı göstermek zorundadır.Sabır yeminlerimizi unutmayalım...

Öyle diyecek tabi.. "Aurelio sakatlandı 1 sezon hayır beklemeyin, 30 yaşından sonra böyle ağır sakatlık geçiren oyuncular zor toparlar.. Onun menajeri olduğum için şanssızım. Verdiğim emekler haram olsun" diyecek hali yok ya.. :D

Öyle diyecek tabi.. "Aurelio sakatlandı 1 sezon hayır beklemeyin, 30 yaşından sonra böyle ağır sakatlık geçiren oyuncular zor toparlar.. Onun menajeri olduğum için şanssızım. Verdiğim emekler haram olsun" diyecek hali yok ya.. :D

katılıyorum.Aurelio bitmiştir bence.

linderoth dan ne gördünüzde bukadar övüyorsunuz ben anlamiyorum ne yapmis linderoth anlatin bana ingiltereye transfer olmus ordada berbat oynamis bize gelmeden önce hep anlatilardi hic sakatlanmiyor performansi düsmüyor madem okadar iyi niye ingilteredn bir takim istememis onu linderothu bana görö cok abartiyorsunuz Aurelio fenerin dinamosuydu gitti fenerin orta sahasi cökdü milli takiminda cok önemli oyuncusu cok yararli olur isanllah gelir

bize kopenhag'ın ve isveç'in kaptanıyken gelmişti.

hiç sakatlanmıyor biraz hikayeydi, everton'da sakatlıklarından dolayı verimli olamamıştı ama kopenhag'ta bir istikrar yakalamıştı.

bana göre linderoth o sezon aldığımız (lincoln dahil) en iyi oyuncuydu ve en çok bu transfere sevinmiştim.

bizde sakatlanmadan önce yaptıkları da ortada.

aurello fenerin dinamosuydu evet o gittikten sonra çöktü orası ona da evet ama çökmesinin sebebi aurello gittikten sonra yerine adam alamayışıdır f5in, senna ve xabi alonso için kastırdılar ama alamadılar gittiler josico diye eziğin birini aldılar o zar da düşeş gelmedi...

aurelllo'dan sonra fenerin kalan defansif orta saha elemanları; emre molozoğlu, selçuk ve deniz barış... molozoğluda bu molozların arasında sırıttı iyi oynuyo havası yaratıldı e normaldir selçuk ve deniz kramponu olamazlar emre'nin...

iyi ve sağlam, sakat olmayan bir linderoth bu ligin tozunu attırır...

iyi ve sağlam bir linderoth'u 3 yada 4 bacaklı aurello ya her zaman tercih ederim...

Fenev'deyken beyenirdim. Milli takim'da da fena degil. Ama Betis'teki performansini beyenmedim, Biglia gelsin daha iyi :D

Lucas Biglia

from argentina

el principito

that's how we say

it's 5 foot 9

He's so devine

So please, don't take our lucas away

:D

Fenev'deyken beyenirdim. Milli takim'da da fena degil. Ama Betis'teki performansini beyenmedim, Biglia gelsin daha iyi :D

Lucas Biglia

from argentina

el principito

that's how we say

it's 5 foot 9

He's so devine

So please, don't take our lucas away

:D

Bigliada fazla ofansif oyuncu ya 2 yönlü oynayabiliyor diyenler var ama izlenimlerim defansı zayıf ama herkesin düşüncesi farklı ve saygı duymak gerekir

Geri
Üst Alt