# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

arkadaslar belki konuyla alakasız ama fener Emanayla anlasmak üzere Emanayı alırlarsa Appiahtan buyana çektikleri ortasaha sıkıntılarını halledecekler

bu paylaşmaktan öte adamların transferini değerlendirmek ve garip bir endişe. bir takımı heleki bu f5 ise emana mı kurtaracak ? yani neyi tartışıyorsunuz. paylaşmayında burası bizim forumumuz değil mi ? hani aynı anda aynı kişilere teklif etsek tamam da . emana ile Galatasaray ilgilenmedi ki konuşalım yada en azından şuan ilgilenmiyoruz.

bu paylaşmaktan öte adamların transferini değerlendirmek ve garip bir endişe. bir takımı heleki bu f5 ise emana mı kurtaracak ? yani neyi tartışıyorsunuz. paylaşmayında burası bizim forumumuz değil mi ? hani aynı anda aynı kişilere teklif etsek tamam da . emana ile Galatasaray ilgilenmedi ki konuşalım yada en azından şuan ilgilenmiyoruz.

bunu bilemeyiz kimle görüştügümüzü birtek Haldun,Rijkaardve Adnan Polat bilir belkide Emanayla ilgileniyoruz

Marco gelirse Topal gider basın toplantısında zaten yurtdışında oynamak istiyorum diyordu

renkdaşlar hepimiz gördük f5ler keita hakkında ne kadar yorum yaptı hatta sitelerine misafir girişi yasakladılar. biz onurlu galatasaray taraftarıyız. f5 kimi alırsa alsın futbol ruhla oynanır parayla değil

ntvspor vizyonunu kaybetmiştir artık benim gözümde

Ntv,Ntvspor ve bilumum şahenk ürünü.İzledikçe, kullandıkça FB'ye maddi-manevi destekte bulunduğunuzu biliyorsunuz dimi?

Not:Modlardan ricam malum grubun soyadları özellikle o şekilde yazılmıştır.Lütfen düzeltmeyin.Galatasaray düşmanlarına hakkettiği gibi davranmak zorundayız...

valla ben ntv yi falan sallamıyorum ama,şu TAKVİM denen paçavranın haberine acayip kafayı taktım. bu haberi kulübe bildiren oldumu? bu forumda avukat olan arkadaşlar varsa,baksınlar sunların icaplarına.

valla ben ntv yi falan sallamıyorum ama,şu TAKVİM denen paçavranın haberine acayip kafayı taktım. bu haberi kulübe bildiren oldumu? bu forumda avukat olan arkadaşlar varsa,baksınlar sunların icaplarına.

Bizim içimizde ki düşmanlar onlardan beter.Ancak Adnan Polat ve Yönetimi sağlam tavır takınırlarsa o site kapanır...Yeter ki hiç bir surette geri adım atılmasın...

Transfer kapandı dendikçe halen ne diye haber türüyor?!!?

Bizim içimizde ki düşmanlar onlardan beter.Ancak Adnan Polat ve Yönetimi sağlam tavır takınırlarsa o site kapanır...Yeter ki hiç bir surette geri adım atılmasın...

kesinlikle birşeyler yapılmalı.bir gazetenin bu kadar eziklik sergilemesi inanılmaz birşey.bu cesareti nereden buluyorlar? hemen sabit bir şikayet dilekçesi hazırlanmalı ve hepimiz doldurup kulube göndermeliyiz.eğer yazabilsem ben yazıcam ama,muhasebeci ağzıyla becemem şimdi.bu işten anlayan arkadaşlar ilgilensinler lütfen.

Hangi Takvim renktaş bunlar? Hicri mi Miladi mi ? :063:

Geri
Üst Alt