# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

ya arkadaslar ama abartiyorsunuz Aurelio bizde gözü kapali ilk 11 oynar

Valla onu bilemicem ama kalede Franco garanti Defans sağ bek sabri dışında belli H.BALTA SERVET GÖKHAN ZAN. Arda Baros ve Keitada banko geriye zaten orta sahanın 3lüsü kalıyor orası öyle karışık ki bakalım görücez kim oynayacak o alanda:D

Ben hala anlaşıldığını düşünmüyorum ya da istemiyorum.

Eğer gelirse Tobias gönderilsin. Rotasyonda bir yere kadar.

Topal-Sarp-Barış-Ayhan-Marco-Tobias-M.Güven

Bir takım için bu kadar çok görev adamı fazla.

Daha yaratıcı biri lazımdı orta sahaya. Neyse E.Çolak önü kapanmaz bu sayede.

Valla onu bilemicem ama kalede Franco garanti Defans sağ bek sabri dışında belli H.BALTA SERVET GÖKHAN ZAN. Arda Baros ve Keitada banko geriye zaten orta sahanın 3lüsü kalıyor orası öyle karışık ki bakalım görücez kim oynayacak o alanda:D
Zan'mı banko.Şakamı yapıyorsun?Gökhan 11'e giremez bu takımda.

Kadroya bak ;​

----Leo----​

-----Uğur---- Servet ----Gökhan Zan----(?) Hakan Balta----​

----M.Topal----​

----Aurelio--------Arda----​

----Keita----------Kewell----​

----Baros----​

Coach; Frank Rijkaard​

;):p:f68.gif::007:​

Geçen sezon Fenerbahçe'den sürpriz bir kararla ayrılıp bonservis bedeli olmadan İspanya'nın Real Betis takımına imza atan Mehmet Aurelio, Türkiye'ye geri dönüyor.

Milli oyuncu Galatasaray ile ön protokol anlaşması imzaladı. Eğer Tahkim Kurulu geçen sezonki olaylı transferi ile ilgili olumlu karar verirse Aurelio, 15 milyon euro karşılığı sarı kırmızılı kulübe imza atacak.

iyi de paraya bakar mısınız.15 milyon euro diyor ajans5 haberinde.yeni bir türkspor faciası herhalde

Herzaman..Sağlam bir Emre G. olduğu sürece Zan ilk 11'e hayatta giremez.Hatta şöylede diyebilirim Emre aşık bile oynar ama Zan ilk 11 oynuyamaz.

Bence servetin yanina saglam bir partner lazim gökhan zan ve erme güngör gerek kapasiteleri gerekse devamlilik olmaz yürümez

Geçen sezon Fenerbahçe'den sürpriz bir kararla ayrılıp bonservis bedeli olmadan İspanya'nın Real Betis takımına imza atan Mehmet Aurelio, Türkiye'ye geri dönüyor.

Milli oyuncu Galatasaray ile ön protokol anlaşması imzaladı. Eğer Tahkim Kurulu geçen sezonki olaylı transferi ile ilgili olumlu karar verirse Aurelio, 15 milyon euro karşılığı sarı kırmızılı kulübe imza atacak.

iyi de paraya bakar mısınız.15 milyon euro diyor ajans5 haberinde.yeni bir türkspor faciası herhalde

1.5 yerine 15 yazmislar.. Bunlarin yapacagi haberi seveyim ben!

Herkez aynısını diyo bende isterim daha iyi biri olsun orada ama Gökhan Zan ilk 11 oynayacak görürsünüz..!!!

fener'e kapak işini ne kadar abartıyorsunuz. fener' cevap vermek o kadar önemli mi?

aurelio ancak topal'ın mevkisinde verimli olur.

konuşulduğu kadar çift yönlü bir oyuncu değil.

defansif yönü ağır basan ama arada sırada ofansa da yardım eden bir oyuncu.

sürekli ileri-geri çalışabilecek bir oyuncu değil.

bana göre ayhan mesela aurelio'dan daha iyi ileri-geri çalışabilecek bir oyuncu.

defansif orta saha olarak fenerdeyken iyi bir oyuncuydu, orta sahayı toparlayıcı bir oyuncu ama dediğim gibi defansif orta saha.

o mevkide çok fazla alternatifimiz var; m.sarp, topal, m.güven, linderoth.

aurelio gelirse eğer bu mevki çok şişiyor. takıma bir sürü ön libero doldu.

genç oyuncuların da önünü kapayacak bir transfer. ben aurelio yerine orta sahada emre çolak'ı görmeyi tercih ederim.

Aurelio iyi oyuncudur ama ben ayhan topal linde ve barış varken gelecek kişinin en az 1 gömlek üstün biri olmasını isterdim.

fener'e kapak işini ne kadar abartıyorsunuz. fener' cevap vermek o kadar önemli mi?

aurelio ancak topal'ın mevkisinde verimli olur.

konuşulduğu kadar çift yönlü bir oyuncu değil.

defansif yönü ağır basan ama arada sırada ofansa da yardım eden bir oyuncu.

sürekli ileri-geri çalışabilecek bir oyuncu değil.

bana göre ayhan mesela aurelio'dan daha iyi ileri-geri çalışabilecek bir oyuncu.

defansif orta saha olarak fenerdeyken iyi bir oyuncuydu, orta sahayı toparlayıcı bir oyuncu ama dediğim gibi defansif orta saha.

o mevkide çok fazla alternatifimiz var; m.sarp, topal, m.güven, linderoth.

aurelio gelirse eğer bu mevki çok şişiyor. takıma bir sürü ön libero doldu.

genç oyuncuların da önünü kapayacak bir transfer. ben aurelio yerine orta sahada emre çolak'ı görmeyi tercih ederim.

Bende istemiyorum, alirsak eger hic ama hic sevinmeyecegim. Aksine alinmayacagindan emin oldugum vakit sevinirim.

Bi öneri Mustafa sarp sağ bek oynar mı??? Hem orta alandaki şişmede azalır.

Herkes orta sahada sisme var diyor da bana göre saglam pek adam yok. Linderoth, Topal sürekli sakat zaten. Mustafa Sarp alternatif olsun diye alindi, 11 oyuncusu degil. Baris ve Güven de bence Galatasaray'in banko oyuncusu olabilecek kapasitede degil. Ayhan eh iste.. Aurelio'nun gelmesini ben de pek istemem, onun yerine oyunu gercekten cift yönlü oynayabilen, oyunu yönlendiren, ataklari baslatan, duran top kullanbilen, elimizdekilerden cok daha kaliteli birini tercih ederim. Aurelio bu tanima pek uyan biri degil ama alinirsa da faydali olacagina eminim.

Geri
Üst Alt