Numan Yılmaz
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 4.242
- 0
- 1.306
Cevap: # Mehmet Aurelio
Emana cok pahali almayiz Emanayi sanmiyorum.
Emana cok pahali almayiz Emanayi sanmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almanya'da mi? Hamit'in yaninda olmasin..![]()
Zaten transfer falan olmaz bu saatten sonra. Medya ısrarla saçma sapan isimleri yazıyor hala. Biz pahalı transfer hakkımızı Keita ile kullandık ve iyi de oldu. O bölge de sorun vardı zaten. Bundan sonra gelecek adamın bonservisinin düşük olması veya bonservissiz olması gerekiyordu. Aurelio' da 1.5 milyon€ riske edilebilecek bir futbolcu. Israrla Mehmet Topal' ın bölgesinde oynuyor deniyor. Bu yanlış. Israrla da bu söyleniyor.
Hangi sisteme göre Aurelio Topal' ın yerinde oynuyor bir açıklasalar da böyle düşününler öğrensek. Ezbere yazıyorlar buraya.
Bir de Emana hayalleri kuranlar var. Adam en az 10 milyon€ ve hala burda Emana olsun Aurelio olmasın diyenler var. Anlıyorum ki hayatta hiç para kazanmayan kardeşlerimiz paranın da ne olduğunu bilmiyor.
Son olarak Aurelio iyi değil çok iyi transferdir verilen bonservis ücretine göre.
aslanyurekliler.com'dan benim güvendiğim bir kişi Barış Cenk Akkaya'dan alıntıdır;
Herkese iyi akşamlar oğlu ardanın doğumu yüzünden aranızda yoktum bir kaç gün daha olamıyacam düzenli olarak arkadaşlar aurelio dediğim gibi büyük ihtimalle galatasaray formasını giyecek.
ikinci bir bomba daha var bu akşam ziyarete gelen bir dostumuzdan öğrendim haldun beyin takın bir dostu ve haldun beyin çok yakın bir akrabasından duyduğu kendisine bile söylemediği bomba bir transfer bir kaç güne olabileceği fakat bu transferin adını milletini kimse bilmiyor çok ısrarla öğrenmye çalıştık ama başaramadık artık bekleyip görecez saygılarımla
aslanyurekliler.com'dan benim güvendiğim bir kişi Barış Cenk Akkaya'dan alıntıdır;
Herkese iyi akşamlar oğlu ardanın doğumu yüzünden aranızda yoktum bir kaç gün daha olamıyacam düzenli olarak arkadaşlar aurelio dediğim gibi büyük ihtimalle galatasaray formasını giyecek.
ikinci bir bomba daha var bu akşam ziyarete gelen bir dostumuzdan öğrendim haldun beyin takın bir dostu ve haldun beyin çok yakın bir akrabasından duyduğu kendisine bile söylemediği bomba bir transfer bir kaç güne olabileceği fakat bu transferin adını milletini kimse bilmiyor çok ısrarla öğrenmye çalıştık ama başaramadık artık bekleyip görecez saygılarımla
Linderoth
Ayhan
Barış
Topal
Sarp
MGüven
Aurelio (?)
aurellonun bizde işi yok.mehmet güveni zaten kimse istemiyor.
bence linderothun üstünde durulmalı.adamın sakatlığı nerdeyse geçti.tek sorunu psikolojik sorun.zaten rejkaart psikolojik tedavi uygulatıyor.linderoth kendine gelsin türkiyede onun üstüne ön libero tanımam
nonda nice ile anlaşmış doğrumu acaba?
sistemimiz 4-3-3 olacağina göre
kale
Uğur(sabri) Servet E.Güngör H.Balta
x x
Keita Arda Kewell
Baros
bu iki pozisyon icin adaylar = m.sarp,baris,ayhan,m.topal,linderoth,+aurelio olursa bence gereksiz ama aurelio gibi bi oyuncuya da insan kolay kolay hayır diyemez