# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

üstünel almanya'da kampta, yani bir görüşme yok şimdilik.

ayrıca bu olay govou olayından daha farklı. o haber üstünel'in fransa'da lyon'la görüştüğünün anlaşılması üzerine ajanslarının iddia ettiği bir haberdi.

bu olayda ise birinci ağızdan menejerinin iddiaları var.

bir menejer oyunu/taktiği de olabilir bu olay ama govou olayındaki gibi bir yem söz konusu değildir.

bana bayram tutumlu hala aurelio'yu bu şekilde konuşarak fenerbahçe'ye pazarlamaya çalışıyor gibi geliyor.

Bu arada daha önce söyleyen oldu mu bilmiyorum ama bence Melih Şabanoğlu'nun gece 03.00'de açıklanacak dediği transfer Aurelio'ydu.

Önce orta sahaya yabancı alınmayacak dedi sonra iki yönlü biri alındı dedi, hangi ülkeden olduğu sorulunca ısrarla cevap vermedi (veremezdi adam hem Brezilyalı hem Türk pasaportlu), Keita kalibresinde bir transfer değil ama gelince çok ses getirecek dedi (Kalitesi ve ismiyle değil Fener'e misilleme olacağından ses getirecekti) O zaman da aklıma Aurelio gelmişti ama söyleme gereği duymadım. Fikrime gelince şahsen 32 yaşındaki, sakat ve gelince Fenerlilerin ağzına sakız olacak futbolcuyu istemem. En son izlediğim milli maçta da pek beğenmemiştim kendisini, eski Aurelio değildi sanki. Ama belli de olmaz, gelip çok yararlı da olabilir. İkilemde kaldım açıkçası.

Zaten transfer falan olmaz bu saatten sonra. Medya ısrarla saçma sapan isimleri yazıyor hala. Biz pahalı transfer hakkımızı Keita ile kullandık ve iyi de oldu. O bölge de sorun vardı zaten. Bundan sonra gelecek adamın bonservisinin düşük olması veya bonservissiz olması gerekiyordu. Aurelio' da 1.5 milyon€ riske edilebilecek bir futbolcu. Israrla Mehmet Topal' ın bölgesinde oynuyor deniyor. Bu yanlış. Israrla da bu söyleniyor.

Hangi sisteme göre Aurelio Topal' ın yerinde oynuyor bir açıklasalar da böyle düşününler öğrensek. Ezbere yazıyorlar buraya.

Bir de Emana hayalleri kuranlar var. Adam en az 10 milyon€ ve hala burda Emana olsun Aurelio olmasın diyenler var. Anlıyorum ki hayatta hiç para kazanmayan kardeşlerimiz paranın da ne olduğunu bilmiyor.

Son olarak Aurelio iyi değil çok iyi transferdir verilen bonservis ücretine göre.

Zaten transfer falan olmaz bu saatten sonra. Medya ısrarla saçma sapan isimleri yazıyor hala. Biz pahalı transfer hakkımızı Keita ile kullandık ve iyi de oldu. O bölge de sorun vardı zaten. Bundan sonra gelecek adamın bonservisinin düşük olması veya bonservissiz olması gerekiyordu. Aurelio' da 1.5 milyon€ riske edilebilecek bir futbolcu. Israrla Mehmet Topal' ın bölgesinde oynuyor deniyor. Bu yanlış. Israrla da bu söyleniyor.

Hangi sisteme göre Aurelio Topal' ın yerinde oynuyor bir açıklasalar da böyle düşününler öğrensek. Ezbere yazıyorlar buraya.

Bir de Emana hayalleri kuranlar var. Adam en az 10 milyon€ ve hala burda Emana olsun Aurelio olmasın diyenler var. Anlıyorum ki hayatta hiç para kazanmayan kardeşlerimiz paranın da ne olduğunu bilmiyor.

Son olarak Aurelio iyi değil çok iyi transferdir verilen bonservis ücretine göre.

transfer olacak ama tobol maçlarından sonra.aurello isterse beleş gelsin isterse o bize para versin yinede istemiyorum

aslanyurekliler.com'dan benim güvendiğim bir kişi Barış Cenk Akkaya'dan alıntıdır;

Herkese iyi akşamlar oğlu ardanın doğumu yüzünden aranızda yoktum bir kaç gün daha olamıyacam düzenli olarak arkadaşlar aurelio dediğim gibi büyük ihtimalle galatasaray formasını giyecek.

ikinci bir bomba daha var bu akşam ziyarete gelen bir dostumuzdan öğrendim haldun beyin takın bir dostu ve haldun beyin çok yakın bir akrabasından duyduğu kendisine bile söylemediği bomba bir transfer bir kaç güne olabileceği fakat bu transferin adını milletini kimse bilmiyor çok ısrarla öğrenmye çalıştık ama başaramadık artık bekleyip görecez saygılarımla

aslanyurekliler.com'dan benim güvendiğim bir kişi Barış Cenk Akkaya'dan alıntıdır;

Herkese iyi akşamlar oğlu ardanın doğumu yüzünden aranızda yoktum bir kaç gün daha olamıyacam düzenli olarak arkadaşlar aurelio dediğim gibi büyük ihtimalle galatasaray formasını giyecek.

ikinci bir bomba daha var bu akşam ziyarete gelen bir dostumuzdan öğrendim haldun beyin takın bir dostu ve haldun beyin çok yakın bir akrabasından duyduğu kendisine bile söylemediği bomba bir transfer bir kaç güne olabileceği fakat bu transferin adını milletini kimse bilmiyor çok ısrarla öğrenmye çalıştık ama başaramadık artık bekleyip görecez saygılarımla

sabah verildi bu konu :o

Ağzından bal damlıyor renkdaş.Hadi inşallah.Kendimize gelelim bir transfer'le. :D

Aurelio olabilirliği yüksek bir transfer.

Fakat benim pek sıcak bakmadığım bir isim.

Gene de gelirse Rıjkaard'ın kararıdır ve de destekleriz.

Linderoth

Ayhan

Barış

Topal

Sarp

MGüven

Aurelio (?)

aurellonun bizde işi yok.mehmet güveni zaten kimse istemiyor.

bence linderothun üstünde durulmalı.adamın sakatlığı nerdeyse geçti.tek sorunu psikolojik sorun.zaten rejkaart psikolojik tedavi uygulatıyor.linderoth kendine gelsin türkiyede onun üstüne ön libero tanımam

aurellonun bizde işi yok.mehmet güveni zaten kimse istemiyor.

bence linderothun üstünde durulmalı.adamın sakatlığı nerdeyse geçti.tek sorunu psikolojik sorun.zaten rejkaart psikolojik tedavi uygulatıyor.linderoth kendine gelsin türkiyede onun üstüne ön libero tanımam

Bende aynen öyle düşünüyorum. Hatta bu seneki en büyük transferimiz olabilir Tobi...

sistemimiz 4-3-3 olacağina göre

kale

Uğur(sabri) Servet E.Güngör H.Balta

x x

Keita Arda Kewell

Baros

bu iki pozisyon icin adaylar = m.sarp,baris,ayhan,m.topal,linderoth,+aurelio olursa bence gereksiz ama aurelio gibi bi oyuncuya da insan kolay kolay hayır diyemez

sistemimiz 4-3-3 olacağina göre

kale

Uğur(sabri) Servet E.Güngör H.Balta

x x

Keita Arda Kewell

Baros

bu iki pozisyon icin adaylar = m.sarp,baris,ayhan,m.topal,linderoth,+aurelio olursa bence gereksiz ama aurelio gibi bi oyuncuya da insan kolay kolay hayır diyemez

O iki pozisyona Topal Aurelio ikilisi ve emre güngörün yerinede bir saglam stoper mesela Coloccini süper olur

ya aslında 1.5 milyona fena transfer olmaz ama cidden bunun yerine oyjnu iki yönlü oynayan bi adama ihtiyacımız var bizim, topal ve tobi defansif anlamda gayet iyi oyuncular bence rotasyondada ayhan ve mustafa sarp var hani 1.5 milyona bunun yerine çokta yaşlı olmayan biraz daha pahalı ama iki yönlü oynayabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var...

--- topal -----

-ayhan -- arda-

----linderoth----

--ayhan--arda--

---- topal ----

--emre--arda--

---- topal ----

linderoth--arda

.

.

.

bir sürü orta saha kombinasyonu var elimzide. daha bunun barışı var, m.sarp'ı var, m.güven'i var ...

daha çok şişirmeye gerek yok orta sahayı aurelio'yla falan, yoksa gençler yeterince şans bulamaz.

hayır diyemeyeceğimiz, kadrodakilerden 1-2 gömlek üstün bir oyuncu gelecekse gelsin ama böyle bir oyuncu alacak durumda da olmadığımız göz önüne alınırsa transfere gerek yok diyorum.

Geri
Üst Alt