# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

Ne alaka ? Kadroda isterse Messi olsun yinede kupanın garantisi yok.Futbol bu ! Önceden birşey söylenemez kadroyla olsa geçen sene Shaktar almazdı kupayı !

Shaktarın çok iyi kadrosu vardı Ferhat Fazla küçümseme özellikle Brezilyalıları mükemmel Avrupanın dev kulupleri kapar onları

Shaktarın çok iyi kadrosu vardı Ferhat Fazla küçümseme özellikle Brezilyalıları mükemmel Avrupanın dev kulupleri kapar onları

olabilir.. sonuçta maç sahada kazanılıyor.. ha fm de olsa tamam.. uefayı aldık demektir:)

ayrıca boyle yorumlar tamamen çocukca.. biraz daha dikkat et bence:)

Bu adamın davası yine ertelendi. Agustos sonuna kadar da devam eder.

Linderothun sakatlıgının ardından ( zaten oynamıyordu ) aurelionun alınması kacınılmaz oldu üstelik türk statüsünde oynayacak olması transferi cekici kılan baska bir olay...........

Nesi çocukça? açıklıyabilirmisin

Bende pek anlamadim.Herhalde konuyu kacirdim diye icimden gecirdim.

Konu Shaktar Donetsk´in gücü ise, sana sonuna kadar katiliyorum Okan.

Lucescu Shaktar´in basinda bulundugu 5-6 yil icerisinde Baskanlarina resmen bir servet harcatti.Elano´su öbür Brezilyalilari,Tymoschtschuk,Srna gibi yildizlar katti kadroya.Her transfere de en az 10-15 Milyon saydilar.Baslarinda da Lucescu gibi bir TD var.Ne olursa olsun Uefa Sampiyonu.Sonucta belirli bir istikrar ister.Bu demek degil ki Galatasaray´dan büyük görüyorum.Maddi gücümüz o kadar cok olmasa da Galatasaray Shaktar´dan büyük bir kulüptür tartismasiz.Ama Shaktar´in gücünden birsey kaybettirmez bu...

Böyle yaygara çıkaracaklarsa hiç almayalım. Davayı bekleyeceğimize Tobi'yi bekleyelim. ;)

Fener'in adamları o kurulda olduğu müddetçe bu dava ertelenir. Transfer sezonu bitince bu dönem belki o zaman karara bağlarlar.

Herif futbolu bırakır netleşene kadar zaten 32 değil mi moruklaşıyor :D Zaten gelmesin.

Linderoth sakat, geriye Ayhan, Barış, Sarp, M.Topal kalıyor. Aurelio veya o kalibrede bir adam alınması lazım. Neticede sakatlık var, kart cezası var o bölgede en az 5 tane adam olması lazım ki etkilenmeyelim bu şanssızlıklardan......

Linderoth sakat, geriye Ayhan, Barış, Sarp, M.Topal kalıyor. Aurelio veya o kalibrede bir adam alınması lazım. Neticede sakatlık var, kart cezası var o bölgede en az 5 tane adam olması lazım ki etkilenmeyelim bu şanssızlıklardan......

Tipik on libero olarak bi Topal ve Linderoth var. Digerleri sag ve sol ic oyuncusudur. Linderoth sakat, Topalda hala oyle. Aurelio 1,2 ay sonra tamamen hazir hale gelir. Ve tekrar boyle sakatlanacagini hic sanmiyorum, en azindan Linderoth gibi sakatlanip durmaz. Bu yuzden mutlaka alinmalidir kendisi. Bi tek Topal'la olmaz bu is.

Dava hakkinda ise kimse birsey beklemesin. Transfer donemi bittikten sonra aciklanir, sirf biz almayalim diye.

Geri
Üst Alt