Mehmet Demirkol: "TFF, 70 yaşındaki hocayı deplasmana gönderiyor"

Kendisini hic sevmem baya antu kafası yaşayan bir adamin tekidir. Daha dün sacma sapan sekilde fatih terime şampiyonluk üzerinden laf cakiyordu ki murat caner lafi koydu.

Ha hayat hakkında olan görüşleri değerlidir. Ama baya taraflı bir gazetecidir kendisi.

Mehmet demirkol'a katılıyorum bu konuda sadece Fatih Hocanın ve Yabancı Futbolcuların seslerinin çıkmasına bir anlam veremiyorum yerli Oyuncular ve teknik adamlar neden çıkıp kaygılarını dile getirmiyor. Futbolcu ve teknik adam yıllık dünya kadar para alıyor diye ölüm riskini hissetmesi gerekmiyor.

yayıncı kuruluşta olmasına rağmen iyi konuşmuş helal olsun 👏

Bu TFF ne için kuruldu ve vae? Spor musabakalarini en yuksek seviyede, sistematik bir seviyede, hilesiz organize etmek icin, yurtdisina kapi acilmasi icin ve dünya ile rekabette olmak icin.

Ya hu bakiyorum bizim TFF bunlarin hepsini tersini anlamis galiba

Bu arada Kayserispor baskani Berna Gozbasi Haberturkte konustu ve bugun TFFnin Reis ile gorusmesinin olacağını ve karar alinacagini soyledi

Basaksehirli Berkay Özcan seyircisi oynama yerine hic oynamam daha iyi diyor. Ligler ertelenirse ve takimdaki iscilerin maas sorunu olursa, ben maasimda fedakarlik yapmaya hazirim diyor.

Futbolcularda bitiyor kardesim. Santra yapıp herkes 5dakika olduğu yerde bekleyecek veya herkes kendi yari sahasında bekleyip 10 dakika top cevirecek.

Daha futbola cozum bulmayan adamlardan viruse karsi topyekun bir cozum aramalarini bekliyoruz
Isin bu tarafi daha vahim

JJ | MP

Hocam hala insafını ve vicdanını kenarda tutarak yorum yapıyorsun. El insaf!

TFF alsın kupasını münasip yerine koysun; futbolcu ve teknik ekibin sağlığı hiçbir şeyden önemli değil!
Ya boşver kime ne anlatıyorsun?

Hayattaki her şeyden nefret eden birisi virüsü mü takar sanıyorsun

fatih hocamın ve diğer belli yaş üstü hocaların yerinde olsam gitmem maçlara. maçlar ertelenmiyor bari kendilerini korusunlar. bu sezon gözden çıkarılabilir ama giden geri gelmez vesselam

70 yaşındaki hoca otursun bı zahmet evde torun sevsin

Sanki zorla gönderiyorlar.
Çatır çatır milyonları alıyorlar.

Milyonlardan vazgeçemediği için maçlara çıkıyorlar

70 yaşındaki hoca otursun bı zahmet evde torun sevsin

Sanki zorla gönderiyorlar.
Çatır çatır milyonları alıyorlar.

Milyonlardan vazgeçemediği için maçlara çıkıyorlar

mutlu oldun mu

Geri
Üst Alt