# Mehmet Ekici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Mehmet Ekici

Arda'nın bir boy değişiği.

Göbekte oynayanı.

Hızlı oynayamıyor, çok top eziyor gibi geldi bana.

İyi futbolcu gelirse çok faydalı olur umarım başka bi takıma kaptırmayız

Arda'nın bir boy değişiği.

Göbekte oynayanı.

Hızlı oynayamıyor, çok top eziyor gibi geldi bana.

.bizim milli takımın durumu ortada Can,kıstas olmaz ordakı performansı.

bizim mıllı takımdaki uyumsuz adamların arasına cr7yı koysan kendılerıne benzetırler hemen

kendisine yazik etmesin, geleceki parlak, bizde dusmemeye oynayacagina almanyada futbolu ogrensin

Mehmet gelmesin yazık olur. İlkay gelmesin kendisini geliştiremez. Tunay gelmesin aklını kullansın Almanyada kalsın. Eee ne olacak bu takımın hali. Sarplarla Barışlarla Aydınlarla mı devam edeceğiz. Hayır bunlardan kurtulsak böyle adamları alsak bize zararı ne olacak. Anlamıyorum ki mazoşist mi olduk

Mehmet gelmesin yazık olur. İlkay gelmesin kendisini geliştiremez. Tunay gelmesin aklını kullansın Almanyada kalsın. Eee ne olacak bu takımın hali. Sarplarla Barışlarla Aydınlarla mı devam edeceğiz. Hayır bunlardan kurtulsak böyle adamları alsak bize zararı ne olacak. Anlamıyorum ki mazoşist mi olduk

öyle olmuşlar.

kewell ımzalasın yeter coguna.allah akıl versin

Fanatik Haberi girmiş bile :D

Mehmet, Tunay, Ilkay vs gelirse sistemi bu oyuncularin üzerine kuracaksin. yok eger iyi alternatif olur diye bunlari alip sömüreceksen hic gelmesinler, bari türk futbolu kazansin. zaten adam gibi oyuncu yetismiyor. bari kaliteli olanlar mahvetmeyelim.

.bizim milli takımın durumu ortada Can,kıstas olmaz ordakı performansı.

bizim mıllı takımdaki uyumsuz adamların arasına cr7yı koysan kendılerıne benzetırler hemen

O milli takımda oynadığı her maç döktürüyor Arda.

Hala öz değerlerimize sahip çıkmayalım biz.

Bize Emre Belözoğlu lazım.

Bize Okan Buruk lazım.

Neden onlar lazım?

Anladınız siz...

Maalesef öyle futbolcular yetismiyor artik. nerde o suatlar, Tugaylar, Okanlar, Ergünler. adamlar top oynuyordu top. simdikilere bak. ne oynadiklari belli degil.

O milli takımda oynadığı her maç döktürüyor Arda.

Hala öz değerlerimize sahip çıkmayalım biz.

Bize Emre Belözoğlu lazım.

Bize Okan Buruk lazım.

Neden onlar lazım?

Anladınız siz...

valla hiçbiri lazım degil ,sen mutluysan emreden falan ole mıllı takım dusle kafanda

arda da mıllı maclarda pıyasa yapmak ıcın bı tarafını yırttıgını sagır sultan bılıyor

Ekici'nin kadroya mutlaka katılması lazım.Müthiş bir potansiyel var.

Ekici çok iyi futbolcu gelirse çok faydalı olacaktır

valla hiçbiri lazım degil ,sen mutluysan emreden falan ole mıllı takım dusle kafanda

arda da mıllı maclarda pıyasa yapmak ıcın bı tarafını yırttıgını sagır sultan bılıyor

Aslında ben Galatasaray Klübüne yaptıklarını baz alarak size Emre lazım, Okan lazım demiştim.

İroniye de aşina değiliz.

Lan hakikaten Fener medyasının Galatasaray taraftarını 1 senede nasıl Arda düşmanı yaptığını anlıyorum bu forumda takıldıkça.

Aziz Nesin haklıymış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt