Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mehmet Topuz meselesi...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, merakla izlenen Mehmet Topuz transferi için bu gece Kayseri'ye gitti.

Mehmet Topuz transferinde flaş gelişme.. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında transferi büyük sorun yaratan Kayserispor'un yıldızı için Sarı-Lacivertli Kulübün başkanı Aziz Yıldırım bu gece saat 22.00'de özel bir uçakla Kayseri'ye gitti.

Yılın transfer olayında bugün gelişmeler şöyle yaşandı:

Sabah saatlerinde Antalya'da tatil yaptığı oteli terkeden Mehmet Topuz Kayseri'ye hareket etti.. Öğleden sonra kendine ait bağ evinde Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Başkan Recep Mamur ve menacer Süleyman Hurma ile bir araya gelen yıldız oyuncuya ''Biz Fenerbahçe ile anlaştık. Git Aziz Yıldırım ile görüş'' önerisi geldi.

Ancak Topuz, ''Ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum'' diye bu teklifi geri çevirdi. Bunun üzerine Başkan Mamur Topuz'a ''Git o zaman bunu Aziz Bey'e sen söyle'' dedi. Mehmet Topuz ''Yıldırım'la görüşmek istemiyorum'' deyince Mamur bu kez İstanbul'da bulunan Fenerbahçe Başkanını aradı.

Bunun üzerine Aziz Yıldırım saat 22.00'de Sabiha Gökçen havaalanından kalkan özel bir uçakla Kayseri'ye gitti.

UÇAKTA 100. YIL MARŞI

Aziz Yıldırım ile Mehmet Topuz'u İstanbul'a getiren özel uçak az sonra İstanbul'a inecek. Uçakta şu an Fenerbahçe ve 100. yıl marşları çalıyor. Mehmet Topuz su içiyor.

Yöneticiler Topuz'un imza töreninde "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak'' şapkasını takmasını istiyorlar. Topuz ''Takmasam'' falan diyor ama takacak.

Öte yandan Mehmet Topuz 3 yıllık imza atacak ve ''Futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum'' diyecek. İmza töreninde yanında Başkan Aziz Yıldırım olacak. Topuz törende ''Beşiktaşlılar bana bir hafta baskı yaptı'' ifadesini kullanacak.

Kaynak: Hürriyet

Silah zoruyla getirtmedilerse bende bir sey bilmiyorum. Ve zorla sapkayi taktiricaklar. Insana köpek muamelesi yaparsin sen fenerbahce.

Karakter olarak kendine en yakisacak kulube gitti. Fenerde bir tane futbol topu vardi zaten, bir tane daha aldilar.

mehmet topuzun gol atmasını cok istiyorum bize karsıda olabilr bu kazandıgımız sürece dert etmem:)

Amma abarttilar ya, sonunda azize dayanamayip ayagina gitmis nasil bir ezikliktir. 2 dk'da halletmis getiriyor. " Len Topuz hemen at su imzayi, tepemin tasini attivma yoksa topuguna siktivivim" demistir, cocuk da napsin tipis tipis geliyor. Gören de Ronaldo'yu, Rea'in elinden kapmaya calisiyorlar sancak. Alt tarafi Kayserili Topuz lan bu...!

edit: Cikarayak gördüm 20 misafir varmis konuda:D:D Tamam itiraf edeyim kiskancliktan ölücem, offf bi topuzumuz olamadi. Adnan Polat istifa!! Ne büyük adam su Aziz yaaaa.. ben de mafyaci para babasi bir baskan istiyorum!!

Eee ne olcak şimdi ? :D

Bu Fenev taraftarına yazık degil mi ?

Galatasaray alt yapısından yetişen Emre'yi alıyorlar,Beşiktaş'dan başka takımda oynamam diye Topuz'u alıyorlar :D

Emre'yi sindiremeden Topuz bunlara agır gelmesin :)

Galatasaray alt yapısından yetişen Emre'yi alıyorlar,Beşiktaş'dan başka takımda oynamam diye Topuz'u alıyorlar :D

o konuda endişen olmasın hocam..

büyük abdestini ağızlarına yapsan, yine de anında hazmeder bunlar!

:asd:

Sen merak etme onlarin migdesi genis masallah:D Inönü'nün ortasinda bunlara ana avrat küfreden Tümer'i bile kahraman yaptilar! Akyel'i de unutmamali tabii. Allahim sükürler olsun ki fenerbahceli degilim!!

Cevap: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

7.5 Milyon Euro Bonservis + Gökhan Emreciksin + 2.3 Milyon Euro Yıllık Ücret​

=

HAYSİYETSİZ BİR FUTBOLCU

Takassiz 7.5 milyon euro vermisler.Ozer icinde 4 milyon euro ve ilhan,Emreciksini teklif etmisler oda kabul edilmis.Adamlar iyi takim yapiyor bu sene.

Takassiz 7.5 milyon euro vermisler.Ozer icinde 4 milyon euro ve ilhan,Emreciksini teklif etmisler oda kabul edilmis.Adamlar iyi takim yapiyor bu sene.

Kralini yapip getirsinler adam olmazlar. Parayla saadet olsa once Turkiye Kupasi'ni alirlardi. Seneye yine husrana ugrayacaklar.

Özer ve Topuz. Ikiside bes para etmez. ahanda buraya yazdim.

Yanlışın var.7 buçuk milyon euro vermişler ayrıca Gökhn Emreciksin'in transfer haklarını.Yani,satmaya kalkarlarsa parayı Kayserispor alacak.

Benim bildigim Mehmet Topuz 7.5 net takassiz ve Emreciksin ve Ilhani'da Ankaraya vermisler+4 mil euro

Yuhhh be en yetenekli iki oyuncuyu da kaptirdik adamlara, cok feci kadro kuruyorlar gercekten.

UYUMA YÖNETIM BIZE MURAT'I, EREN'I GETIRINNNNNNNNNNNN

Benim bildigim Mehmet Topuz 7.5 net takassiz ve Emreciksin ve Ilhani'da Ankaraya vermisler+4 mil euro

Yuhhh be en yetenekli iki oyuncuyu da kaptirdik adamlara, cok feci kadro kuruyorlar gercekten.

UYUMA YÖNETIM BIZE MURAT'I, EREN'I GETIRINNNNNNNNNNNN

Bak bende once oyle yazmistim sonra yanlis diye degistirmistim ama dedigin gibiymis gece uyku sersmei yanlis gormusum ben.Kaynaklarida Nihat Ozdemirin ogluymus.Gokhan Emreciksini kayseriye degil ankaraspora vermisler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt