Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Bjk yediği bu transfer çalımını bir şekilde telafi eder, bakalım hangi Fb'li oyuncu Bjk'ye gelecek...

Eski Fb'li Tuncay olabilir yada Volkan Demirel...

Başarılı olacağını sanmıyorum.Fb satmaya kalkarsa zararlı çıkar.

Adam değilmiş.

Katıldım gruba

arkadaşım hayata aynı pencerelerden bakmıyoruz ne yazıkki:)

bunu sadece fb yapmıyor bülent akını kaç paraya aldınız bi araştır bakalım...bu kontenjan saçmalığı oldukça bu futbolcular için bu paralar istenecektir...

Yahu biz burada Mehmet Topuz hakkında konuşuyoruz;sen Galatasaray'ın yıllar önce yaptığı transferden bahsediyorsun.Ki bu transferin de savunulacak bir yanı olmadığı gibi savunmuyoruz da zaten;ama konuyla bir alakası yok.

Mehmet'e bu kadar para vermenizde;kendi takımınız haricinde herkesi suçlu yaptın.Bu da hayata sağlam bir duruş,bir bakış açısı gerektirir.:rolleyes:

Sen yediğiniz kazıktan memnun gözüküyorsun,afiyet olsun.

Mehmet Topuz'un karakteri bu kadar işte.Bravo!

M.topuz,özer,bilica,bekir çok iyi transferler...bu oyuncuları ve f5 yönetimini bu kadar etmez şu kadar etmez,topçu değil başarılı olamaz gibi sözlerle eleştirenlere sadece gülüyorum!! adamlar çok iyi adamları kaptılar bizim yönetim uyuyor!!! türkiyeden transfer konusunda çok zayıfız varsa yoksa yabancı! benim gözümde türk transferi her zaman daha önemlidir servet,m.topal,ayhan,barış,h.balta gibi türk transferlerin yaptıkları katkı ortada! yıllık ne kadara oynadıklarıda ortada!!!

Mehmet Topuz ve Özer'i bu fiyatlara biz alsaydık,kesinlikle eleştiren tarafta olurdum bu transferleri.Mehmet ve Özer alınabilirdi ama bu fiyatlara asla.9 milyon euro+Gökhan Emreciksin deniyor Mehmet Topuz için,bu nedir yahu?G.Emreciksin de yeni transfer ettikleri bir oyuncuydu.Niye aldıkları,niye sattıkları ayrıca sorgulanması gereken birşey.

Türkiye'den transfer konusunda çok zayıf olduğumuza da asla katılmıyorum.Bu önceki sayfada birçok çok cüzi fiyatlara alınmış yerli futbolcuları sıraladım zaten.Ki bu sene transfer sezonu daha kapanmış değil.Birşeyler olacaktır.;)

Zaten ne Kayserispor'u ne Mehmet Topuz'u sevmiyorum ilgi alanıma girmiyor bu transfer...

7.5 milyon € etmez bu adam!

bu nasıl rezil bir kadrodur. iyi ki vizyon sahibi adamlar var takımın başında. :016:

Doğru söze ne denir.

Millet yaptığı zaman iyi transfer oluyor emme lakin FB'nin nasıl bir oyuncu öğüten takım olduğunu hatta ileri gidiyorum Türkiye'nin İnter'i olduğunu bilmeyen yoktur. Eee. Özer Hurmacı bakalım kaç dakika oynayacak yada A.Kayalı kaç dakika oynadı.. Adamlar konu açmış yahu A.Kayalı one munite dakika oynayablilir mi diye ? Haa bide bunların başında bugünü kurtaralımda yarın ne olur bilemem diyen Daum olursa tadından yenmez, yine olan Türk futboluna olur.

Yaptıkları transferlere kimse bir şey demez, aldıkları hepsi kaliteli oyunculardır. Türkcell Süper Lig'in kaliteli oyuncularıdır. Ancak ben sizde oynamam diyen bir adamı niye alınır ki ?

(Cevap - Eziksiniz ulan !)

Doğru söze ne denir.

Millet yaptığı zaman iyi transfer oluyor emme lakin FB'nin nasıl bir oyuncu öğüten takım olduğunu hatta ileri gidiyorum Türkiye'nin İnter'i olduğunu bilmeyen yoktur. Eee. Özer Hurmacı bakalım kaç dakika oynayacak yada A.Kayalı kaç dakika oynadı.. Adamlar konu açmış yahu A.Kayalı one munite dakika oynayablilir mi diye ? Haa bide bunların başında bugünü kurtaralımda yarın ne olur bilemem diyen Daum olursa tadından yenmez, yine olan Türk futboluna olur.

(Cevap - Eziksiniz ulan !)

Yaptıkları transferlere kimse bir şey demez, aldıkları hepsi kaliteli oyunculardır. Türkcell Süper Lig'in kaliteli oyuncularıdır. Ancak ben sizde oynamam diyen bir adamı niye alınır ki ?

Ozer simdi kesin olarak Fenerbahce de mi...Buna uzulurum ama o kadar..

Bilica transferine sevindim bizim adimiza Derbilerde gorucez ne demek istedigimi..

Konu ile ilgili olarak ta buradan ozur diliyorum Fatih Terim den...Adamin hakkini yemisim surekli niye Topuz yok der dururdum , F.Terim dogrusunu yapioyormus karaktersiz adamin Milli Takimda yeri yok.Hos bundan sonra da alinabilir Fenerdende 1 oyuncu olsun madem deyipte:)

Mehmet Topuz'un kariyeri de böylece bitmiş oldu. En geç 2 seneye herhangi bir anadolu takımında görebiliriz kendisini.

Daum geldiya..O Genç Türklerin hiçbirisi sittin sene oynayamaz...ilhan parlak çürüdü..En son kiev maçında yerlere yatıyordu..F5 bir tek topuzu oynatır..Özeri falan geçin derim.

Karakterlerin uyumunu bir kez daha görmüş olduk Emre , Tümer , Fatih A. , Mehmet T. demek ki Tüpçü dogru demiş bunu bile bile yapmak e.iklikdir !!! 10 yıl Emre ye katil diye bagır sonra tükürdügünü yala Emre yi alkışla bu e.ziklik degilse ne ! Tümer İnönü de size küfür ettirsin akabinde Tümer e söv sonra Tümer i alkışla !!! vs... 55 bin dilinizi görelim başlayın yalamaya :D

Ozer simdi kesin olarak Fenerbahce de mi...Buna uzulurum ama o kadar..

Bilica transferine sevindim bizim adimiza Derbilerde gorucez ne demek istedigimi..

Konu ile ilgili olarak ta buradan ozur diliyorum Fatih Terim den...Adamin hakkini yemisim surekli niye Topuz yok der dururdum , F.Terim dogrusunu yapioyormus karaktersiz adamin Milli Takimda yeri yok.Hos bundan sonra da alinabilir Fenerdende 1 oyuncu olsun madem deyipte:)

Özer için pazarlıklar sürüyormuş 3 mio € + 1 oyuncu. Yani onuda alıcak gibi görünüyorlar, ben sadeece misal verdim. Türk genç yetenekleri bitirmeye devam ediyorlar. Tıpkı İ.Parlak gibi, A.Kayalı ve niceleri gibi...

Allahımın Ezikleri Geçen hafta Ben Beşiktaşlıyım 50 milyon dolar verseler fb'ye gitmem diyen bir kişi'yi ve de Mehmet topuz'u İstemiyoruz diye pankart açanlar şimdi Mehmet topuz'u alkışlayacaklar ... Adam'Da biraz utanma olur ama sizde nerde.. Boşuna demiyoruz size EZİK'SİNİZ DİYE....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt