Hasan Sezen
Yeni Üye
- 27 Mayıs 2009
- 50
- 0
- 1.276
Cevap: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de
yapanin bir angut oldugu zaten imzadan anlasiliyor. "make by irry"
yapanin bir angut oldugu zaten imzadan anlasiliyor. "make by irry"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla ben olsam bende övünürdüm.
ilerleyin artik. dünya gelisiyor.
Bilica Bekir ~ Tomas Luciano ~ Song Tomas. Başka da cevap yazmıyorum. Sezonu uzaktan izleyeceğim, asıl Madrid'e döşeyecez bu sezon NTV - NTVSPOR ayarlarınızı iyi yapın.![]()
Valla Mehmet Topuz kime gitmiş ,ne yapmış etmiş beni ilgilendirmez.Ezeli rakiplere yapılan her çelme gurur getirir ezeli rekabetten dolayı.İlerleyin derken ne söylemek istedin anlamak zor.Bunları Barca,Madrid,Chelsea de yapar.
ilerleyin artik. dünya gelisiyor. Sözünü açıklarsan sevinirim.
Rakiplerini madar etceksin. ama böyle kiroca yollarla degil. alaturka düsünce tarzindan siyrilmaliyiz artik. Rakipten daha iyi takim kuralim ama böyle saca sapan horoz dövüsüne girmek ezikliktir. ancak türklerde olur.
O lafın kime ?![]()
Alfredo Di Stéfano olayına benzetiyorum bu Mehmet Topuz olayını, ortada sadece bir isim yok imaj var, R.Madrid'in o transferle ne kadar ileri gittiği malumdur, Türkiye'deki köhne yapının değişmesi açısından Mehmet Topuz olayı önemlidir, BJK ve menajeri şark kurnazlığı yaparak forma giydirerek mundar edip geri adım atmasını sağlamak istediler, ancak bu olmadı, Yıldırım Demirören ya profesyonelleşeek ya da istifa edecek, ortada Beşiktaş için çok büyük bir rezalet var.
Sen kimsi arkadas.