Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

yapanin bir angut oldugu zaten imzadan anlasiliyor. "make by irry"

Bilica Bekir ~ Tomas Luciano ~ Song Tomas. Başka da cevap yazmıyorum. Sezonu uzaktan izleyeceğim, asıl Madrid'e döşeyecez bu sezon NTV - NTVSPOR ayarlarınızı iyi yapın. :D

ilerleyin artik. dünya gelisiyor.

Valla Mehmet Topuz kime gitmiş ,ne yapmış etmiş beni ilgilendirmez.Ezeli rakiplere yapılan her çelme gurur getirir ezeli rekabetten dolayı.İlerleyin derken ne söylemek istedin anlamak zor.Bunları Barca,Madrid,Chelsea de yapar.

ilerleyin artik. dünya gelisiyor. Sözünü açıklarsan sevinirim.

Valla Mehmet Topuz kime gitmiş ,ne yapmış etmiş beni ilgilendirmez.Ezeli rakiplere yapılan her çelme gurur getirir ezeli rekabetten dolayı.İlerleyin derken ne söylemek istedin anlamak zor.Bunları Barca,Madrid,Chelsea de yapar.

ilerleyin artik. dünya gelisiyor. Sözünü açıklarsan sevinirim.

Rakiplerini madar etceksin. ama böyle kiroca yollarla degil. alaturka düsünce tarzindan siyrilmaliyiz artik. Rakipten daha iyi takim kuralim ama böyle saca sapan horoz dövüsüne girmek ezikliktir. ancak türklerde olur.

Benim gözümde bu olayda BJK madara olmamıştır.Bu olayda madara olan bir öyle bir böyle konuşan Topuz'dur.BJK sadece güvenilemeyecek bir adama güvenip böyle bir yola girme hatası yapmıştır.

Alfredo Di Stéfano olayına benzetiyorum bu Mehmet Topuz olayını, ortada sadece bir isim yok imaj var, R.Madrid'in o transferle ne kadar ileri gittiği malumdur, Türkiye'deki köhne yapının değişmesi açısından Mehmet Topuz olayı önemlidir, BJK ve menajeri şark kurnazlığı yaparak forma giydirerek mundar edip geri adım atmasını sağlamak istediler, ancak bu olmadı, Yıldırım Demirören ya profesyonelleşeek ya da istifa edecek, ortada Beşiktaş için çok büyük bir rezalet var.

Rakiplerini madar etceksin. ama böyle kiroca yollarla degil. alaturka düsünce tarzindan siyrilmaliyiz artik. Rakipten daha iyi takim kuralim ama böyle saca sapan horoz dövüsüne girmek ezikliktir. ancak türklerde olur.

İki takım aynı oyuncuyu istemiş ve Fener almış.Yani sırf ezeli rakibim istedi bende onu almalıyım durumu yok.Bunları sadece Türkiye 'ye özgü bişeymiş gibi göstermek hatadır.Dünya'nın heryerinde vardır böyle durumlar.Ayrıca bahsedilen Beşiktaşı ezik olarak gösteren karikatürü FeBeş resmi sitesi değil,taraftar sitesi yayınladı.Yani işin aslı bunlar heryerde olur.Ülkeyi küçük görmeye gerek yok bunlarda.

Biri şunu banlasın.işimize bakalım.Eziksin.

Alfredo Di Stéfano olayına benzetiyorum bu Mehmet Topuz olayını, ortada sadece bir isim yok imaj var, R.Madrid'in o transferle ne kadar ileri gittiği malumdur, Türkiye'deki köhne yapının değişmesi açısından Mehmet Topuz olayı önemlidir, BJK ve menajeri şark kurnazlığı yaparak forma giydirerek mundar edip geri adım atmasını sağlamak istediler, ancak bu olmadı, Yıldırım Demirören ya profesyonelleşeek ya da istifa edecek, ortada Beşiktaş için çok büyük bir rezalet var.

Bu arada yanlış anlaşılmasın kendimden alıntı yapayım, Di Stefano olayı etik açıdan değil güç gösterisi açısından benziyor, yoksa Kralın takımı üçkağıt yapmıştır, ancak rakibi zayıf bırakıp kendisini güçlendirmiştir, Devrim olayı ise eskitip menajer oyunları, futbolcu kaçırtmalar, klişe sözler, forma giydirmler...vs nin geçersiz olmasıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt