Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Eh madem febelisin görüslerini söyleyiver bize. Eminim sende ilk basta alinmasini istemedin besiktas formasi ile görünce simdi kesinlesince hava atmaya basladin degilmi?

bu olay başla başına farklı bir durum..

zaten buraya defalarca yazdım mehmet topuzun transferi olmazsa olmaz bir futbolcu olduğu için değil..

daha önce bu yollarla sizden okan koçu trabzondan yusufu alan kendi topçularını mal yerine koyup haber bile vermeden anadoluya gönderren tüpçüye herkes haddini bilsin mesajı verilmek için yapılmıştır..

zaten topuz bjk lı falan değil o söylemler hangi şartlarda yapılmıştır hiç düşündüzmü ?zaten bjk lıyım diyen bir adamın istanbula gelir gelmez fb başkanını aramasının sebebi nedir anlayabilmiş değilim..

zaten fotolarda gördüğünüz ve genelde açıklama yapan menejeri gelmedi bugün..

nedeni ise bjk nın bu adama yedirdiği paralardır?diğer menejeri ile kavga ettiler..

topuz otele kapatıldı bjk tarafından kimseyle görüştürülmedi,başına onlarca koruma koyuldu adamın cep telefonu bile elinden alındı..

kayseriye gitti baskılar ve tehditler devam etti bazı parti kolları ve bazı şahıslar tarafından,zaten aziz yıldırımın özel uçakla aniden kayseriye bizzat gitmesinin nedeni de budur...

şunu açıkca söyleyim mehmet topuzu takımımda görmek istermiyim yararlı olcaksa evet onu göreceğiz zamanla,ama hiçbir zaman benimsemem..sadece giydiği formaya saygımdan dolayı desteklerim...

Benim gözlemledigim bu olaylar cikinca küfür ettiginiz topuzu simdi forumlarda bagriniza basmissiniz. Hava atmalar felan. Gerci sizde normaldir böyle seyler. Neyse tepe tepe kullaninin bunuda harcayaginizdan hic süphem yok zaten.

bu olay başla başına farklı bir durum..

zaten buraya defalarca yazdım mehmet topuzun transferi olmazsa olmaz bir futbolcu olduğu için değil..

daha önce bu yollarla sizden okan koçu trabzondan yusufu alan kendi topçularını mal yerine koyup haber bile vermeden anadoluya gönderren tüpçüye herkes haddini bilsin mesajı verilmek için yapılmıştır..

zaten topuz bjk lı falan değil o söylemler hangi şartlarda yapılmıştır hiç düşündüzmü ?zaten bjk lıyım diyen bir adamın istanbula gelir gelmez fb başkanını aramasının sebebi nedir anlayabilmiş değilim..

zaten fotolarda gördüğünüz ve genelde açıklama yapan menejeri gelmedi bugün..

nedeni ise bjk nın bu adama yedirdiği paralardır?diğer menejeri ile kavga ettiler..

topuz otele kapatıldı bjk tarafından kimseyle görüştürülmedi,başına onlarca koruma koyuldu adamın cep telefonu bile elinden alındı..

kayseriye gitti baskılar ve tehditler devam etti bazı parti kolları ve bazı şahıslar tarafından,zaten aziz yıldırımın özel uçakla aniden kayseriye bizzat gitmesinin nedeni de budur...

şunu açıkca söyleyim mehmet topuzu takımımda görmek istermiyim yararlı olcaksa evet onu göreceğiz zamanla,ama hiçbir zaman benimsemem..sadece giydiği formaya saygımdan dolayı desteklerim...

Beşiktaş'lıyım diyen adamın Azize'yi araması,o insanın karaktersizliğini gösterir.

Hayati Bey bu bahsettiğiniz menajer; devre arasında Boluspor'a yetiştirme payı verilmemek için türlü dolapların döndüğü,Boluspor başkanının feryat etmesine sebep olan Emreciksin transferinde,Emreciksin'in menajeri olan kişi midir?

Hayati Bey bu bahsettiğiniz menajer; devre arasında Boluspor'a yetiştirme payı verilmemek için türlü dolapların döndüğü,Boluspor başkanının feryat etmesine sebep olan Emreciksin transferinde,Emreciksin'in menajeri olan kişi midir?

o kişi menejer değil zaten menejerlik şirketi olan biri..

ayrıca boluspora ödenmeyen para bizimle alakalı olan bir durum değil biz futbolcuyu ankaragücünden aldık onlar ödememek için katakülli yaptılar..

Beşiktaş'lıyım diyen adamın Azize'yi araması,o insanın karaktersizliğini gösterir.

yok o olay öyle değil,önce gelip aziz yıldrımın aramıştır..

aziz yıldırım mehmet bekle kulübünle anlaşalım alacağız seni demiştir..

öbür menejer bozuntusu olan kişide para koparmak için devreye tüp kafayı sokmuştur,o açıklamaları zaten eline verilen bir kağıttan okuyarak yapmıştır mehmet topuz..

yok o olay öyle değil,önce gelip aziz yıldrımın aramıştır..

aziz yıldırım mehmet bekle kulübünle anlaşalım alacağız seni demiştir..

öbür menejer bozuntusu olan kişide para koparmak için devreye tüp kafayı sokmuştur,o açıklamaları zaten eline verilen bir kağıttan okuyarak yapmıştır mehmet topuz..

Senin dediğine göre M.Topuz'a zorla ben Beşiktaş'lıyım dedirttiler.Hatta Topuz dedi ki gerekirse fenere imza atmam 6 ay beklerim.Sen ne dersen de bu adam karaktersiz bana göre.İşin özeti para nerde ise bu adam o tarafta.

o kişi menejer değil zaten menejerlik şirketi olan biri..

ayrıca boluspora ödenmeyen para bizimle alakalı olan bir durum değil biz futbolcuyu ankaragücünden aldık onlar ödememek için katakülli yaptılar..

Gokhan Emreciksin'i kaça aldınız.?

Senin dediğine göre M.Topuz'a zorla ben Beşiktaş'lıyım dedirttiler.Hatta Topuz dedi ki gerekirse fenere imza atmam 6 ay beklerim.Sen ne dersen de bu adam karaktersiz bana göre.İşin özeti para nerde ise bu adam o tarafta.

orası kesin zaten ama mehmet topuz gerçekten çok saf bir insan..

menejerlerin ve tüp kafanın dolduruşuna geldi..

ama yanlış anlaşılan bir şey daha var öyle 6 ay oynamam diye bir durum olsaydı mehmet topuz ceza alırdı aynı şekilde bjk da.ve topuzun sözleşmesi 1 sene uzardı serbest falan kalamazdı,ayrıca sanırım topuzun sözleşmesini kayserispor yıllık 200 milyar olarak göstermiş bunun 5 katına serbest kalabilirdi isteseydi bu yönde de baskı yapıldı bjk tarafından ama bunu kabul etmedi topuz,son olarak sözleşmesi tescil edilmemiş sserbestte falan lafları da tamamen bjk tarafından uyduurlmuş ve satın alınan bir medya organında yapılan yalan haberdir...

Simdi böyle kiviriyolar aldilar ya hani. Alamasalardi ne diyeceklerdi acaba?

benim bildiğim 1.8 milyon euro..

O zaman nasıl Boluspor bundan para alamaz.Benim bildiğim Emreciksin'in sözleşmeyi fes ettiler.Fener alttan para verdi Ankaragücü'ne.Bedavaya alınmış gibi davranıldı.Bolu hiç para alamadı yani.

Hep sen konusasin diye soru sormuyorumki sana. Sen cevap vereceksin ben susacagim diye birsey olamaz. Elbetteki görüslerimi söyleyecegim.

Hep sen konusasin diye soru sormuyorumki sana. Sen cevap vereceksin ben susacagim diye birsey olamaz. Elbetteki görüslerimi söyleyecegim.

bak oku yazdığım tüm postları ben mehmet topuzun bjk da oynama şansı olmadığını kesin bir dille yazdım daha önce..

daumuda yazdım aykutuda yazdım mehmet topuzuda yazdım..

soruyorsun ben uydurma şeyler yazmıyorum,doğruları yazıyorum yaşanan olayları,ayrıca mehmet topuz hakkındaki görüşlerimide yazdım üst sayfalarda,kıvırcak olsam gelir nasıl aldık ama topuz bjk ya mehmet bize gibi şeyler yazarım..geldim adam akıllı yazıyorum,seni tatmin etmediyse bana inandırıcı gelmedi inanmıyorum dersin,yok kıvırıyor falan demezsin anladın mı?

O zaman nasıl Boluspor bundan para alamaz.Benim bildiğim Emreciksin'in sözleşmeyi fes ettiler.Fener alttan para verdi Ankaragücü'ne.Bedavaya alınmış gibi davranıldı.Bolu hiç para alamadı yani.

bedavaya almadık biz ankaragücüne 1.8 milyon euro bonservis ücreti ödedik,bolusporun muhattabı biz değilizki ankaragücüdür,ayrıca o yetiştirme ücreti değil transfer olursa şu kadar pay alırız maddesi gibi birşey..

Kendi Futbol hayatini kendisi bitirmistir....Gittigi Takim bir yana yaptigi aciklamalar onun ömrü boyunca yüzüne vurulacaktir...en ufak bir Formsuzlukta BJK li oldugu yüzüne vurulacaktir..!! Fener Taraftari bunu harcar...Fener takimindan söz etmeye gerek bile yok...7.5 Milyon Euro ne demek ya..!!!! 7,5 Milyon Euroya 2 Taane Appiah alirlar...

Ben Mehmet Topuza felan üzülmem de en cok ama en cok Özer Hurmaciya üzülürüm...Futbolculuk hayatini bitirecek cocuk...Süper bi yetenek....Gökhan Emreciksine de demistik böyle bitirecekler diye adam 3 mac oynamadan harcandi bile....Örnegi baya cok ama Herkes kendi Kariyerini kendisi belirler varsinlar gitsinler görürüm yakinda alacaklari Yabancilarin Kulübesini Sicak tutuklari zaman gelince onlari ben.

Burda yazmiyorsundur ama diger forumlarda söylüyorsundur nasil aldik gibisinden.

Takildigim forumlarda bir cuval febeli var hepsi aynisini yapiyor. Ayrica kiviriyor derim sanane birader?

bedavaya almadık biz ankaragücüne 1.8 milyon euro bonservis ücreti ödedik,bolusporun muhattabı biz değilizki ankaragücüdür,ayrıca o yetiştirme ücreti değil transfer olursa şu kadar pay alırız maddesi gibi birşey..

Ben yetiştirme ücreti demedim.Bolu'da yaşıyorum.Emreciksin durumunu biliyorum.Ben sözleşmesini fes ettiler alttan Ankaragücüne para verdiler diye biliyorum.Neyse.

Emre Ciksın Bolu'nun altyapıdan çıkma değil zaten.

Burda yazmiyorsundur ama diger forumlarda söylüyorsundur nasil aldik gibisinden.

Takildigim forumlarda bir cuval febeli var hepsi aynisini yapiyor. Ayrica kiviriyor derim sanane birader?

saygı görmek istiyorsan saygı gösterceksin,buraya diğer takımlardan kişilerin alınması senden hakaret duymaları içinmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt