Melo PFDK'ya Sevk Edildi

Hay Allah bin belanızı versin sizin be. Gerçi yaşarken birilerinin köpeği olmaktan daha büyük bela var mı bilmiyorum ama, kolay gebermeyin inşallah.

Tapa

3-4 maç ceza verecekler bu belli.Kaç gündür medya üzerine oynuyor zaten Melo'nun.Yönetimimiz resmi siteden açıklama yapar,Melo da cezayı çeker ve olay kapanır.Bu ceza Dzemaili'nin gelişiyle kesik yemesi muhtemel Selçuk'un işine yarar.

Şiddet eğilimi olan bir taraftar grubumuz yok mu

beyler bu kadarda olmaz
bunlar boku yedi demekki söylenenler doğru ki tutuştu bunlar
ya toptan boku yedik fifadan
yada bunlar yedi gider ayak yıpratıyolar

Melo bi törende şu tüpçünün ağzını burnunu dağıtıp öyle ayrılsın bu ülkeden yeter lan artık

Tapa

Yaavvv yeter artık vallaha yeter !! Her gün sabah uyandığım zaman bunlar yüzünden sinir hastası olacağım.

Eğer Melo'ya ceza verilirse, hele ki Volkan'ın cezasından fazla olursa (ki olacak) artık maçlara çıkmama kararı almalıyız. Bunun dördüncü yıldız boyutu da, ekonomik boyutu da beni hiç ilgilendirmiyor. Tiksindim artık. Gerekirse taraftarlar olarak biz yaparız yönetime bu baskıyı. Bakalım o zaman ne oluyor yayın gelirleri şusu busu """"marka değeri (!)""" ...

1- Melo kendisi atmamış o tweet'i
2- Fotoğrafımı gördüm RT'ledim der
3- Türkçe bilmiyor
4- Dünyada sadece Aziz isimli Aziz Y. mi var ?

beyler caza alırsa arenada taraftar sahaya inip volkanı dövsün
ciddiyim bak ağız burun dağıtsınlar

BxFModVCIAAK5ew.jpg

Saçmalıktan başka bir şey değil.

Bazı ünlüler kendilerine yazılan küfürleri bile retweet ediyor, şimdi onlar da görüşlere katılmış mı oluyor...

Buradan ceza falan çıkmaz normalde ama söz konusu GS ve Melo olunca sonuna kadar uğraşacaklardır.

tapatalk

şu olay fbye yapılsa şimdi twitter yıkılıyodu
bizim taraftardan konuşan bile yok belliki
bi tek yönetim değil toptan bi işe yaramayız

Gayet normal bunlar arkadaşlar..Bizde Federasyona açık açık siz Fenerin kiralık adamlarınız satılmışsınız deyip bunları örneklerle ispat edecek adam yok..Volkan Demirel'in 3 maçlık cezasına itiraz bile etmeyen yönetim var..Sen bu kadar pasif olursan..Şikecilere karşı hiçbir siyaset üretmezsen onlarda gelir tepene çıkar..Suç bunlarda değil..Bunlar zaten Aziz'in köpekleri..Suç onların ne mal olduğunu söylemeyen yönetimde..Yıldırım Dermirörene karşı hangi rakibi çıkartabildik..Nerede gücümüz şimdi..Aziz senelerdir Federasyonda at koşturuyor...Onların alt birimi oldu TFF..O zaman kızmanın manası yok..

Olay TFF değil aslında, TFF bir piyon... Herkes Demirören diyor da o sadece bir emir eri,fakat yetkileri kuvvetli bir emir eri.Bizim asıl savaşımız arkasındaki güç ile. Bu güç siyaseti kullanıyor, ceza vermekle tehdit ediyor,ayağını denk al,bizim istediğimiz kıvama geleceksin diyor vb.

Fenerbahçe 2000'lerin başından beri bu oyunun aktörü yapılmak isteniyor açık ve net. 2-3 senelik atılımımız ve şike olayları birilerini çok fena rahatsız etmiş olmalı.

CL filan umrumda değil şu saatten sonra,bu şerefsiz köpekleri üst üste koyup seveceğiz,bu sene şampiyonluktan başka hiç bir şey istemiyorum

Olum biz size nasıl kin beslemeyelim ha nasıl sülalenize küfür etmeyelim nasıl ailenize küfür etmeyelim ya insanında bir sabrı vardır.

bu ceza gelirse bundan sonra gelecek cezaların önü açılır. twitterden her hafta onlarca ceza çıkar

Geri
Üst Alt