Melo PFDK'ya Sevk Edildi

Tepkiyi bir şekilde koymak lazım. Ama öyle resmi siteden esip gürlemekle olmaz bu iş.

Örneğin Türkiye Kupası' na katılmayalım bu sene.

Tepkiyi bir şekilde koymak lazım. Ama öyle resmi siteden esip gürlemekle olmaz bu iş.

Örneğin Türkiye Kupası' na katılmayalım bu sene.

Onlar da çok tınlar bu durumu zaten... Bu heriflerin amacı belli ki bu... Ligden çekilmemizi istiyorlar ya da başka bir yanlış yapıp üzerimize tam olarak çökmek istiyorlar.

İyice cocuklaştılar
Nereden vursak çırpınışı bunlar

hurrıyet bu olayı cok kasıdı sureklı onunla ılglı haber yaptı sonunda amacına ulastı serefsızler

Onlar da çok tınlar bu durumu zaten... Bu heriflerin amacı belli ki bu... Ligden çekilmemizi istiyorlar ya da başka bir yanlış yapıp üzerimize tam olarak çökmek istiyorlar.

Onların tınlayıp tınlamaması kimin umrunda ki? Biz kendi tepkimizi ortaya koyacağız, kamuoyu yaratmış olacağız, ülke dışında bile haber olur bu durum, üstelik sponsorlar var, onların da tepkileri olur.

Olay tınlayıp, tınlamamaları meselesiyse resmi siteden de açıklama falan yapmayalım o zaman. Onu da tınlamıyorlar sonuçta. Hatta gülüyorlardır, gene yazmışlar hehehe diye.

Ayrıca ligden çekilmemizi istediklerini de sanmıyorum, artık futbol=para olmuş. Çok büyük bir rant var. Galatasaray altın yumurtlayan bir tavuk bu rantçılar için.

eğer 5 maç ceza falan verirlerse arenadaki derbide melo olmayacak bence tek düşündükleri de bu

Yapılması gerekenler belli öncelikle milli takımdan bütün oyuncularımızı bugün çekeceksin.

LAN ADAMlN ÖZEL HAYATINDAN DOLAYI MESLEĞİNDE CEZALANDIRILDIĞI NERDE GÖRÜLMÜŞ VAR MI BÖYLE 1 HUKUK YA :mad::mad::mad::mad:

Onların tınlayıp tınlamaması kimin umrunda ki? Biz kendi tepkimizi ortaya koyacağız, kamuoyu yaratmış olacağız, ülke dışında bile haber olur bu durum, üstelik sponsorlar var, onların da tepkileri olur.

Olay tınlayıp, tınlamamaları meselesiyse resmi siteden de açıklama falan yapmayalım o zaman. Onu da tınlamıyorlar sonuçta. Hatta gülüyorlardır, gene yazmışlar hehehe diye.

Ayrıca ligden çekilmemizi istediklerini de sanmıyorum, artık futbol=para olmuş. Çok büyük bir rant var. Galatasaray altın yumurtlayan bir tavuk bu rantçılar için.

Yok abi... Sen YD ile AZ nin birlik olduğunu ve diğer takım yöneticilerinin de bunları yaladığını biliyorsun. Ne yaparsan yap sen ezileceksin... Yapmayalım demiyorum. Ama bir faydası olmayacağını biliyorum. Şike yaptıkları için küme düşürülmeyen takımların yerine iki maç sahaya çıkmayan küme düşürüleceğinden adım gibi eminim ben. Biliyorsunuz ki bir yıl içerisinde iki resmi maça çıkmayan takım küme düşürülüyor.

Bana feneri küme düşürmüyorlarsa bizi düşüremezler demesin kimse. İki maça çıkmayalım görün neler olacağını...

Medya topluca saldiriyor.

O beyaz tv'deki ROK denen yavsak direk olarak Tayyib'in sozcusu. Agzindan sirf zehir akiyor pezo'nun, hangi Gs'liyim diyen adam bu sekilde saldirir tuttugu takima?

Bu sene tayyip GALATASARAYA karsi savas açmistir bunu anlamak zor degil : Medyasiyla , Tff siyle , Spk'siyla, Borsasiyla toplu linç var. Geçen sene en az zarar endinmis (15 milyon) takima Borsa uyari yolluyor ne yapacaksin diye? Ulan fener 100 milyondan fazla zarar edinmis ona bir sorsana once?

Hi Chp yada Mhp farklimi olurdu? Tabiki hayir ama bu pis islerin arkasindaki kim bilmekte fayda var.

Olay çıksın diye körüklüyorlar. Devam edin Yıldırım Demirören ve onun padişahı Recep Tayyip Erdoğan. Emelinize ulaşacaksınız bu şekilde.

Bu mevcut TFF yönetimi ve başkanı olduğu sürece, Türk futbolu bok çukurunda yüzmeye mahkumdur.

Türkiye Muz Cumhuriyeti

Taraftar olarak tepkimizi vermeliyiz gereken şekilde

öncelikle şunda hem fikir olmamız lazım. bize karşı aziz+federasyon+hükümet tarafınca karşı bir cephe açılmış durumda. yani sıkıntının kaynağı belli arkadaşlar. bu şer cephesine, kokuşmuş şike ve yandaşlarına destek olurcasına bu ligde oynamak bana göre artık lüzümsuz bir hale gelmiştir. azerbeycan ligine başvuralım gidip orda oynayalım

Bir de siz taraftarı internetten ibaret sanıyorsunuz. Bugün başkan çıkıp alenen giydirse destek çıkacak adan sayısı maksimum 30-35 bin..gerisi devletimize milletimize laf attı diye tavır alır. Istenen de o zaten.

-Tapatalk-

Tüm söylediklerine like atıcaktım abi ama olmadığı için böyle yazıyorum.
Gerçekten tren kaçalı çok oldu.

Geri
Üst Alt