Aklı, vicdanı hür, sportmen bir Galatasaray 'lı olarak söylüyorum ki bu harekette beni rahatsız eden hiçbir şey yok. Rakibim bana yapsa belki ben de kızardım ama bu asla etik dışı, ahlaksız vs bir hareket değil.
Bu hareket ne zaman etik dışı olurdu? Eğer Melo numara yaparak Emre 'nin kart görmesini sağlasaydı, sonra da bununla dalga geçseydi gerçekten etik dışı olabilirdi. Ama Melo Emre 'nin birkaçıncı kez sert müdehalelerine maruz kaldı, dolayısıyla atılma kararı doğru. Kendisine vuran adamın atılması, ve sahada sayısal üstünlük sağlama avantajı dolayısıyla sevinmesi gayet doğal. Sevinçlerden rakip inciniyor gibi bir mantık sözkonusuysa, gol sevinçlerini de iptal edelim. Ne kadar saçma değil mi?
Melo 'nun üzerine oynayan bir guruh var, adam Beşiktaş maçında Motta 'ya sert daldı ve kırmızı kart gördü. Sanırsınız ki birine çift dalan tek oyuncu. Kaldı ki o maçta Motta 'nın yaptıkları da ortada (Selçuk 'a tükürmesi, Sabri 'ye çift dalması, Muslera 'yı sakatlaması, taca attığımız topu bize vermemesi vb.). Buradan yüklenemeyince çıkarken formasını göstererek tribünü tahrik etti mazeretine sığınmaya çalıştılar. Meireless 'in kırmızı kart gördüğü geçen sezon ki maçta aynısını yaptığı ve Arena 'da tek kişinin bile tahrik olmadığına değinen hiç olmadı.
Adamın dilini çıkartarak sevinmesini konuştukları kadar Meireless 'in Sabri 'ye yaptığı edepsizliğin konuşulmadığı bu kirli düzene bakıyorum, "büyüksün Melo" diyorum.