Melo'dan Emre'ye Müthiş Tepki!

[attachment=9383:BkkJju7CQAAMFlk.jpg]

Emre , Emre olalı böyle aşağılanmamıştı. Kudurdu kudurdu.

Ekli dosyalar

• BkkJju7CQAAMFlk.webp
    BkkJju7CQAAMFlk.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 159
Bu hareketi tasvip etmesem bile Emre'ye yaptığı için mazur görüyorum..

Çıkartıp sallasaydı bile eyvallah derdim..

Emre'den nefret ediyorum..

Küfür ya da hakaret etmeden bi insan nasıl yerin dibine sokulur görmüş olduk.İçimin yağları eridi izlerken :016:

Dün Lig TV' de yorumcular Melo' nun hareketlerini eleştirip "Temiz Futbol" nutukları atıyor.

Ulan bu ülkede şike yapılmış, mahkemesi, yargıtayı tescillemiş. UEFA cezayı basmış, şike yapan başkan yakında cezaevine girecek. Sen kanal olarak bu konuda devekuşu gibi kafanı kuma gömmüşsün. Gezi Parkı olaylarında penguen belgeseli yayınlayan kanallar gibi şikeyi görmezden gelmişsin. Bir de hiç utanmadan, sıkılmadan "Temiz Futbol" mesajları veriyorsun.

Hadi lan oradan!

Galatasaray düşmanlığı hortladı yine miletin..dil çıkarmışda aman yesinler sizin terbiyenizi...MELOOOOO Yanındayız aslanım

Emre bücürü madara oldu. Gıkını dahi çıkaramadı. Fbliler dışındaki milyonların hislerine tercüman oldu. Bir sonraki kadıköy'de oynanacak maçta safi Melo'nun üzerine oynayacak bunlar adım gibi eminim. Çok fena içlerinde patladı.

melo nun hareketlerinden daha komik bişey olduysa oda o hareketin akabinde emre'nin mal mal bakışı, melo'nun üstüne yürümek için birilerinin gelmesini,kendisini tutmasını beklemesiydi :asd:

bi iki kişi yalandan tutar gibi yapıyolar bırakın beni tribine giriyor ama daha sonra tutmuyorlar ozamanda kafasını eğip en yakınındakileri dinlermiş gibi yapıyor :asd:

ulan emre :asd: ulan tosuncuk :asd: çok tatlıydı o halleri keratanın :asd:

Volkan topu gotuyle durdururken neredeydi bu basın? Merak etmesinler melonun dili hepsine yeter.

soylediklerinin haklilik payi var.ama suanki sartlarda bunun olmasi mumkun degil, serefsizligin hirsizligin odullendigi turkiye futbol ortaminda bu sozler sadece bos laflar.

sana göre boş bana göre dolu kardeşim. söylediklerime saygı beklerdim hele moderatör olarak.neyse problem değil

ah melocum ah. yanlış yapıyorsun neden dilini çıkarıp gösterdinki, asıl göstermen gereken yer belliydi aslında. hiç bu kadar konusu olmazdı emin ol. çünkü uzvunu sıvazlayıp taraftara gösteren zat ceza meza almadı sende almazdın. çıkartıp gösterseydin keşke emreye. sonra başkanda çıkar paralarımıza yazık oluyor falan derdi cezadanda yırtardın

Aklı, vicdanı hür, sportmen bir Galatasaray 'lı olarak söylüyorum ki bu harekette beni rahatsız eden hiçbir şey yok. Rakibim bana yapsa belki ben de kızardım ama bu asla etik dışı, ahlaksız vs bir hareket değil.

Bu hareket ne zaman etik dışı olurdu? Eğer Melo numara yaparak Emre 'nin kart görmesini sağlasaydı, sonra da bununla dalga geçseydi gerçekten etik dışı olabilirdi. Ama Melo Emre 'nin birkaçıncı kez sert müdehalelerine maruz kaldı, dolayısıyla atılma kararı doğru. Kendisine vuran adamın atılması, ve sahada sayısal üstünlük sağlama avantajı dolayısıyla sevinmesi gayet doğal. Sevinçlerden rakip inciniyor gibi bir mantık sözkonusuysa, gol sevinçlerini de iptal edelim. Ne kadar saçma değil mi?

Melo 'nun üzerine oynayan bir guruh var, adam Beşiktaş maçında Motta 'ya sert daldı ve kırmızı kart gördü. Sanırsınız ki birine çift dalan tek oyuncu. Kaldı ki o maçta Motta 'nın yaptıkları da ortada (Selçuk 'a tükürmesi, Sabri 'ye çift dalması, Muslera 'yı sakatlaması, taca attığımız topu bize vermemesi vb.). Buradan yüklenemeyince çıkarken formasını göstererek tribünü tahrik etti mazeretine sığınmaya çalıştılar. Meireless 'in kırmızı kart gördüğü geçen sezon ki maçta aynısını yaptığı ve Arena 'da tek kişinin bile tahrik olmadığına değinen hiç olmadı.

Adamın dilini çıkartarak sevinmesini konuştukları kadar Meireless 'in Sabri 'ye yaptığı edepsizliğin konuşulmadığı bu kirli düzene bakıyorum, "büyüksün Melo" diyorum.

Belirtmekte fayda var. Melo'nun üsütnlüğünü bildikleri için bu karalama devam ediyor. Ve sonunda kovmamıza sebep olacaklar diye düşünüyorum.

Belirtmekte fayda var. Melo'nun üsütnlüğünü bildikleri için bu karalama devam ediyor. Ve sonunda kovmamıza sebep olacaklar diye düşünüyorum.

öyle bi hataya düşücek yönetim durmasın burda.Biz oyuncumuzu koruyamıyosak yazıklar olsun.Melo mükemmel bi oyuncu o SATILIK BASIN,SATILIK KALEMLER,KUKLA TFF kabul edecek.Önce başka yanlışları temizleyecekler.

Meireles'in sabri'ye yaptığı haraketi konuşmazlar ama konu melo olunca vay efendim şöyle oldu böyle oldu. Tamam ülkenin en büyük kulübü olarak üzerimize gelmeleri normal ancak sırf melo üzerinden yüklenmek karaktersizliktir.

melo aslanım bundan sonraki fb maçlarında tek tek yüzüne tükür bunların, ceza falanda almassın merak etme

kibirbahcenin aciklamasindanda görüyoruz ki felaket acitmis melo

baksaniza emre aziz babasina aglamis onlarda böyle akil tutulmasi kendilerinde olmayan ahlak ve haysiyetten bahseden bir aciklama yapmislar

Abdullah Tasan renktasimada sonuna kadar katiliyorum

Melonun hareketinde ahlak disi utanilacak hic bisey yok

adam küfür etmedi gidip yumruk atmadi hic bisey yapmadi

kendisine yapilan faul sebebiyle rakip oyuncu atildi oda buna sevindi bu kadar basit

kibirbahceliler bize karsi oynarken bizde onlara karsi oynarken demiyorlar mi motivasyonumuz hirsimiz bu maclarda bambaska oluyor

adama sormazlar mi madem bunu diyorsunuzda o hirsla o motivasyonla sahaya cikmis melonun böyle bir macta taraftarlari ile birlikte rakip oyuncunun atilmasina sevinmesine ki kendisi attirdi neden ahlaksizlik yakistirmasi yapiyorsunuz

Geri
Üst Alt