Emre Kılınç için çekimserim Emre Akbaba gibi birşeyler var ama zayıf kalabilir bizim için, ama Mert Hakan baya iyi oyuncu bizde direk İlk 11 oynar Lemina ile

314.webp

Gelecek sezon için Emre Kılınç ile ön protokol yapan Galatasaray yönetimi, Haziran’da serbest kalacak olan Mert Hakan Yandaş’ı da ikna etmeyi başardı.

Transferde hızlı giden ve Onyekuru'yu Ocak ayında renklerine bağlamaya hazırlanan Galatasaray, Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş için ise Sivasspor'u ikna edememişti. Bunun üzerine Haziran'da sözleşmeleri bitecek olan iki oyuncudan Emre ile gelecek sezon için ön protokol yapan Aslan, Mert Hakan'ı da bitirmeyi başardı. Sivasspor'da 750 bin TL'ye oynayan Mert Hakan, sarı-kırmızılı kulüpten tam 10 katı teklif aldı. 25 yaşındaki orta saha oyuncusuna, yıllık 7.5 milyon TL ödemeye hazırlanan Galatasaray, ön protokolü hazırladı.

BEŞİKTAŞ VE TRABZON DA İSTİYORDU

5dfdc684ae298b4493c01c4f.webp

Beşiktaş ve Trabzonspor'un da istediği Mert Hakan, çocukluktan beri gönül verdiği sarı-kırmızılı kulübü seçti. İki oyuncu ile söz kesen Galatasaray, gelecek planlarını Mert Hakan- Emre ikilisine göre yapıyor. (Sabah)

Oyuncular hakkında bilgisi olan bir Analiz sunsun. İlk11 oynama ihtimali dahil..

Hayırlı Olsun.
Yerel kontenjan da boşluk vardı, biz de Bayern Münih tarzı sezonun flaş takımından form daki oyuncuları alıdık.

Mert hakani alinda gerisi umrumda degil cuk diye oturur ben olsam lemina mert hakan onlerine adam gibi bi oyun kurucu ile fistik gibi olur

____________Lemina___Mert H.
Kılınç________FEG/Akbaba______Onyekuru

mi düşünüyor Terim acaba...

Mert 8 Numara oynar mı ...yoksa sadece Forvet arkası mı fizik&defans acıdan
Oynar adami daha sezon basinda fener macinda sonra besiktas macinda dikkstlice izledim sivasta ileri cok gidiyor ama buyuklerde tam 8 numaraya cuk diye oturur tempolu ayagi duzgun herseyden onemlisi oyun gorusu yuksek ben selcuk inanin ilk donemini goruyorum net 5 6 sene domine eder

Geri
Üst Alt