Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.367
- 7.630
- 1.233
Emre Kılınç için çekimserim Emre Akbaba gibi birşeyler var ama zayıf kalabilir bizim için, ama Mert Hakan baya iyi oyuncu bizde direk İlk 11 oynar Lemina ile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert 8 Numara oynar mı ...yoksa sadece Forvet arkası mı fizik&defans acıdanMert hakani alinda gerisi umrumda degil cuk diye oturur ben olsam lemina mert hakan onlerine adam gibi bi oyun kurucu ile fistik gibi olur
ewt buyrunForuma bile uye olabilir.İyi bir galatasaraylı
Oynar adami daha sezon basinda fener macinda sonra besiktas macinda dikkstlice izledim sivasta ileri cok gidiyor ama buyuklerde tam 8 numaraya cuk diye oturur tempolu ayagi duzgun herseyden onemlisi oyun gorusu yuksek ben selcuk inanin ilk donemini goruyorum net 5 6 sene domine ederMert 8 Numara oynar mı ...yoksa sadece Forvet arkası mı fizik&defans acıdan
Fernando = BOBBY FIRMINOhakan arslan, fernando, erdogan ve appindangoye icin de girisimleri baslatmaliyiz
Yağmalama operasyonumuzdan sonra Zivashakan arslan, fernando, erdogan ve appindangoye icin de girisimleri baslatmaliyiz