emre kılınç futbolcunun kralı olduğunu 2. yarı girip gösterdi

biraz daha fizik yüklense ömerin yerinde bile oynayabilir seneye gelip topa hükmeden bir oyuncu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu emre harbiden iyi mi üstad futbol bilgine güveniyorum

sss.jpg

Emre fenere gol atıp şu şekil bir gol sevinci yaptı ona bakarsanız. Son dakikadaki pozisyon dışında bir olay oldu mu bilmiyorum ama üzerindeki baskıyı düşünürsek abartılacak bir şey değil. Ha ben en başından beri Emre gelmese de olur düşüncesindeyim. Alıp potansiyel yabancı sınırına karşı elimizi güçlendirebiliriz ama.

altyapıdan emre kadar bi oyuncu cıkmıyosa kapatın boşa yatırım yapmayak. yunus şu kadar top oynayamıyo

İkisi de hırçın karakterler bugün Emre'ye kızılmış adam bizim oyuncularla gidip kavga etmedi ki gidip Saracchi'ye vursa dersin ki karakter yok

Bence ikisi de gerçekten hızlı ve tempolular bugün bizi zorlayan 2 oyuncu var bu ikisi oldu belki Fernando'da sayabiliriz.

İkiside gelecek gibi ama Emre yanlış davrandı daha saygılı olmasını beklerdim bize karşı.

son hafta penaltı atan mert hakan korkudan penaltı atamadı, kaçırsa medya bilerek kaçırdı falan der ve biz almayız diye düşündü. KARAKTERSİZ

:asd:

Geri
Üst Alt