İkiside rezalet ötesi.

500 binlik oyuncu bile değiller

Emre ve Mert sayesinde adamlar 2. yarı pozisyona girdiler bu ikisini kadrodan çıkarsak Sivas ceza sahasını önünden çıkamazdı hatta Fernando'da çıksa düz Anadolu takımından öte geçmezler puanları yarı yarıya düşermiş :asd:

Emre Kılınç maçın ilk 11'de muhtemelen olmak istemedi normalde girmezdi ama skor böyleyken girmese bu sefer çok başka şeyler konuşulmaya başlayacaklardı maçtan önce bile neler konuşan medya bunu sene sonuna kadar konuşurdu

Forumda birtek ben gordum bu olanlari diye dusunuyordum, yalniz degilmisim saolasin renkdas. Birde bu Emre Kilinc karaktersizine kufur ettim diye uyari aldim :rolleyes:

Adem Büyük bile yıllarca başka takımda hırsı yüzünden neler yaptı geçen sene ikinci yarıda iç sahada oynadığımız Malatya maçında yerden kalkmamıştı 3-4 defa kendini yere bırakmıştı. Böylesi hırçın oyuncular iyidir skoru kabullenmezler saha içinde sitem ederler ellerinden geleni verirler Adem Büyük'ün verdiği katkı ortada aynı hırs ve hırçınlıkla bu ikisi seneye şampiyonluklar kazanmak için gelecekler.

Başarıya aç futbolcular iyidir hele ki yerli olması daha güzel olur yaşları da gayet iyi düzgün sözleşmelerle takımın değişilmezi olabilirler.

Bir kere adam 11 başlamak yerine oynamamayı tercih etmiş 2-1 olduktan sonra oyuna girmiş bence gereğinden fazlasını bile yaptı :asd:

Adem Büyük bile yıllarca başka takımda hırsı yüzünden neler yaptı geçen sene ikinci yarıda iç sahada oynadığımız Malatya maçında yerden kalkmamıştı 3-4 defa kendini yere bırakmıştı. Böylesi hırçın oyuncular iyidir skoru kabullenmezler saha içinde sitem ederler ellerinden geleni verirler Adem Büyük'ün verdiği katkı ortada aynı hırs ve hırçınlıkla bu ikisi seneye şampiyonluklar kazanmak için gelecekler.
Adem'in adini duymadigi akrabalarina sovmuslugum vardir, allah affetsin, amîn

Ademe herkes kızmıştır ama giydiği formayı bu denli savunan ve mücadele eden herkese ciddi saygım var geldiğinden beri yaptığı katkı ortada Falcao sakatlandı, Andone sakatlandı ihtiyaç oldu en zorlu süreçte çıkıp fazlasıyla katkı yaptı bu adamlarda hırçınlık, hırs ne derseniz diyin hepsi var adamlar kabullenmiyor.

Mert Hakan ve Emre sezon başından beri takip ettiğim röportajlarında bile çok efendi çocuklar hatta şu an Beşiktaş ve Fenerin alma imkanı olsa direk alırlar çünkü bonservisleri yok daha geçen fener deniz türüçe 2.5 m euro verdi Emre ve Mert Hakan sahada da ellerinden geleni veriyorlar seneye Fatih hoca onları şampiyonluk ateşiyle yakar :asd:

Ademe herkes kızmıştır ama giydiği formayı bu denli savunan ve mücadele eden herkese ciddi saygım var geldiğinden beri yaptığı katkı ortada Falcao sakatlandı, Andone sakatlandı ihtiyaç oldu en zorlu süreçte çıkıp fazlasıyla katkı yaptı bu adamlarda hırçınlık, hırs ne derseniz diyin hepsi var adamlar kabullenmiyor.

Mert Hakan ve Emre sezon başından beri takip ettiğim röportajlarında bile çok efendi çocuklar hatta şu an Beşiktaş ve Fenerin alma imkanı olsa direk alırlar çünkü bonservisleri yok daha geçen fener deniz türüçe 2.5 m euro verdi Emre ve Mert Hakan sahada da ellerinden geleni veriyorlar seneye Fatih hoca onları şampiyonluk ateşiyle yakar :asd:
Fatih Hoca kismina kadar ben de katiliyorum

Fatih Hoca kismina kadar ben de katiliyorum
Maçtan sonra beğendikleri tweetler bile her şeyi açıklıyor fazla baskı altında çıktılar hafta boyunca bu çocukları çok baskı altına aldılar aslında bu bize ters yansıdı muhtemelen de Emre Kılınç da o yüzden ilk 11 başlamadı.

Geçen seneki malatya maçlarında statta idim hem kupa hem de lig maçında. Herkes ağır sövüyordu herife bizimle spesifik bi vukuatı olmadığı halde ben de güzel sövmüştüm açıkçası çoğunluğa uyup.

emreyi bilmem de mert hakanın gelmesini isterim ancak başka bi yere gidecegini düşünüyorum. seri ve lemina ile devam etmeyecez, emre akbabayı neredeyse hiçbi yerde kullanamıyoruz ne merkez ne kanat ne amc yok adam. mert hakan mc ve türk, iş görür.

emreyi bilmem de mert hakanın gelmesini isterim ancak başka bi yere gidecegini düşünüyorum. seri ve lemina ile devam etmeyecez, emre akbabayı neredeyse hiçbi yerde kullanamıyoruz ne merkez ne kanat ne amc yok adam. mert hakan mc ve türk, iş görür.
Lemina kalır Southampton planları arasında yokmuş 1 sene kiralık diğer sene kiralık derken Melo gibi alırız
Lemina Mert Hakan'la çok iyi ikili olur driplingleri fazlasıyla güçlü rakipler yetişemezler

Lemina kalır Southampton planları arasında yokmuş 1 sene kiralık diğer sene kiralık derken Melo gibi alırız
Lemina Mert Hakan'la çok iyi ikili olur driplingleri fazlasıyla güçlü rakipler yetişemezler
valla kiralık adamlardan bıktım ben rtaş. iyi idare ediyorlar da ne kadar mental olarak bizimle oluyolar bilmiyorum. seri 3 haftadır top oynuyor, lemina sakatlık vs derken dogru düzgün oynayamadı. neyse şampiyon olduktan sonra bu seneki olaylaradn ders çıkarırız inşallah da seneye aynı şeyleri yaşamayız. her sene yaşıyoruz ama :D

Bu ikisi hep göz onunde ama golu atan kaptanlari bana ingiliz ya da Alman orta sahalarini animsatiyor. Mactan sonraki roportaji da ortalama Turk topcusunun ustunde bir seviyede idi. Maalesef yasi fazla ilerlemis ama Jimmy veya Selcuk gibi gereksizlerin yerine boyle oyunculara sahip olmak lazim.

Diger yonden Mert gelsin. Emre gelmesin. Hic gozum tutmadi. Bizi satip fenere giden topculardan farki yok ve onlar gibi sonecektir.

valla kiralık adamlardan bıktım ben rtaş. iyi idare ediyorlar da ne kadar mental olarak bizimle oluyolar bilmiyorum. seri 3 haftadır top oynuyor, lemina sakatlık vs derken dogru düzgün oynayamadı. neyse şampiyon olduktan sonra bu seneki olaylaradn ders çıkarırız inşallah da seneye aynı şeyleri yaşamayız. her sene yaşıyoruz ama :D
Bu sene ilk yarı en dibi görmek iyi oldu transfer stratejimizi tamamen değiştirdi eğer o süreç olsa belki de şu an sallantılı futbol devam ediyor olacaktı artık gençleşmeye doğru gidiyoruz bundan sonra emekli futbolcu görmeyiz bazen böylesi sonuçlar geleceği etkiler şu an oynanan futbolda da o ilk yarıdaki değişen transfer politikasının etkisi oldu sonuç ilk kadıköy maçında galibiyet geldi seneye Mert, Emre gibi oyuncularla güçlendirip bonservissiz doğru adımlar atarak gideriz hem başarıya aç hem genç oyuncular lazım.

İkisi ile de coktan anlastik bence. Hic yorum yapmayan ugur Karakullukçu bile dedi.

Bizim maç bittiğine göre bundan sonra ki süreçte saklayacaklarını düşünmüyorum yakın zamanda yavaştan mesajları verirler

Geri
Üst Alt