Mert Hakanda bir ortasaha oyuncusunda olan her özellikten en az 10 üzerinden 7 vardır.Her iki ayağıylada çok iyi şutları ve ortaları var.Ve ortasahada rahat adam eksilten bir oyuncu.Emre'ye gelirsek yedekte Jimmy denen yetenek fakiri duracağına o dursun.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mert Hakanda bir ortasaha oyuncusunda olan her özellikten en az 10 üzerinden 7 vardır.Her iki ayağıylada çok iyi şutları ve ortaları var.Ve ortasahada rahat adam eksilten bir oyuncu.Emre'ye gelirsek yedekte Jimmy denen yetenek fakiri duracağına o dursun.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jimmy hiç Emre kadar net bir performans sergilediği dönem yok ayrıca Emre ilk 11 zorlar Feghouli'nin form seviyesini ciddi yukarı çeker forma rekabeti güzel olur

Emre'nin gol sevinci abartı değildi, Fenerbahçe'ye attığı golde ki gibi sevinseydi kesinlikle istemezdim.

Jimy sezon başı kampında baya diriydi beğeniliyordu. Sedika'da var daha.
Jimmy'i hatırlıyorum iyiydi ama çok top eziyordu bir de hız olarak sezon başı iyiyken sezon ortasına doğru ciddi şekilde yavaşladı.

Emre'nin ekstradan çok ciddi vuruşları var tamamen tempo oyuncusu oyun git gele dönse rakipler yorulur Mert ve Emre yorulmaz zaten bu sene Sivasspor deplasmanlarında rakiplerden kaptıkları toplarla 5-6 sn rakip kaleye varıyorlardı. Bu ikisini 4-3-3'de pas oyunuyla hızlarını birleştirirsen takım bambaşka seviyeye çıkar.

Jimmy'i hatırlıyorum iyiydi ama çok top eziyordu bir de hız olarak sezon başı iyiyken sezon ortasına doğru ciddi şekilde yavaşladı.

Emre'nin ekstradan çok ciddi vuruşları var tamamen tempo oyuncusu oyun git gele dönse rakipler yorulur Mert ve Emre yorulmaz zaten bu sene Sivasspor deplasmanlarında rakiplerden kaptıkları toplarla 5-6 sn rakip kaleye varıyorlardı. Bu ikisini 4-3-3'de pas oyunuyla hızlarını birleştirirsen takım bambaşka seviyeye çıkar.
Emre'den emin değilim reis. Gelsin gelmesinede ama başarılı olurmu zor bence.

Emre'den emin değilim reis. Gelsin gelmesinede ama başarılı olurmu zor bence.
Sivasın sene başından beri bütün maçlarını seyrettim farklı bir oyuncu tutulması zor yavaş gibi gözüküyor ama fazlasıyla çevik ve aniden ciddi bir hıza ulaşabiliyor. Zor zamanlarda sorumluluk almayı seviyor bence bir oyuncu alırken en önemlisi zor şartlar altında verdiği kararlara bakmak olmalı daha ikisi de gelişime açık ikisi de daha da oyunlarını geliştireceklerdir.

emreyi bilmem de mert hakanın gelmesini isterim ancak başka bi yere gidecegini düşünüyorum. seri ve lemina ile devam etmeyecez, emre akbabayı neredeyse hiçbi yerde kullanamıyoruz ne merkez ne kanat ne amc yok adam. mert hakan mc ve türk, iş görür.
Belhandayi 1-2 ye bile satsak Leminanin kira bedeli cikar. Maasini da emre K. + MHY a bölüsüp veririz. Totally win

Emre başarılı olur mu ben de emin değilim açıkçası
Kapalı kutu

İkisi de gelsin 1 sene oynatıp satarız ne de olsa bonservis yok maaş abartı olmasın prim yüksek olsun ama hem performans için işe yarar hem de satarken kolay olur.

İkisi de gelsin 1 sene oynatıp satarız ne de olsa bonservis yok maaş abartı olmasın prim yüksek olsun ama hem performans için işe yarar hem de satarken kolay olur.
Ikisi de belli bi yasa geliyo ya adam akilli kontrat yapip 30lara kadar kullanacaksin ya da 1 sene sonra elinde yedek patlayacaklar kötü kontratla. Olaganustu bi sey yapmalari lazim satabilmek icin clde rtas

Geri
Üst Alt