Daha once de yazdim ikisi de luyindamanin yarisi kadar etmez. O yuzden luyindamadan daha fazla yillik ucret almamali geleceklerse

Salak olanlar mi fenerli oluyor yoksa fenerli olunca salaklasiyorlar mi çözemedim.

Hani biz 1.2 milyon vermiyor muyduk? 1.8 senelik cok fazla

Fener'in devreye girmesi ile ilgisi yok, bunu hep dile getirdim: İkisinin de bizde başarılı olabileceğini zannetmiyorum. Zaten Galatasaray isterken Fener'i tercih edenin Allah yardımcısı olsun.

Mert Hakan çok büyük bir sürpriz olmazsa yeni sezonda Fenerbahçe forması giyecek.

Galatasaray oyuncuyla uzun süre ilgilenmişti ancak Fenerbahçe devreye girdi ve daha fazla ücret vererek transferi bitirdi.

(Via @berkaytokgozz)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

küfürleri hazir tutalim

Evren Göz'de Fener'de diyor. Eğer gittiyse hayırlısı olsun. Yapabilecek bir şey yok. Şu dönemde fenere giden oyuncu futbolu değil, parayı düşünüyordur ki fenerin parası yok. İkinci Alper Potuk olacaktır.

Belli ücretlerin üstüne kesinlikle ama kesinlikle çıkılmamalı fakat yabancı sayısı eğer ki sınırlı olsaydı Mert Hakan 1.2 m euro değil 2.5 m euro bandından başlayacaktı özellikle Fener Mert Hakan, Gökhan, Caner'i alırsa direk yabancı sınırı getirmek için ellerinden geleni yapacaklar yabancı sınırı gelirse de muhtemelen en çok yarayı onlar değil biz alırız. Adamlar da en azından bize oranla baya bi iyi yerli potansiyeline sahip olacaklar sınır gelirse de bonservisle yerli almaya kalkarız.

Son düzenleme:
@allahkerimfatih: Beni ne rencide eder biliyor musunuz? Gün gelir Galatasaray taraftarı olduğu bilinen bir futbolcu başarı için bizden daha az teklif eden Fenerbahçe'ye transfer olur, işte ben o zaman rencide olurum. Şapkamı önüme koyup nerede hata yapıyoruz diye düşünürüm. Gerisi laga luga...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt