Daha yeni örneği gözünün önünde deniz türünç adam ne hale geldi.
Ondan önce Vedat Muriç adam dökülüyor daha neler neler bunlara bakıp Fenere gidiyorsa
Anca gider para içinmiş sanarsın biz 2500 tl veriyoruz fenerde 4000 tl veriyor
Nereye gidersen git milyonları cebe indireceksin eğer mhy feneri seçerse
karakteri sıfır demektir.Zaten almasakta olur fener bizim elimizden aldığı hangi topçunun hayrını görmüş
Bu zihniyeti değiştirmedikleri sürece asla başarılı olmayacaklar

Senin kadronun yarısından fazla yerli orta saha dolu iken diğer mevkilerin bas bas bağırıyorken
Sen sırf Galatasaray'a inat Mert Hakana dünya para saçıyorsan batarsında başarılıda olamazsın.
Allah zaten belalarını vermiş ali koç gibi bir başkanları var

FB'li olduğu bilinen bir topçuyla biz adımızın geçmesini bile istemeyiz. Ama bunlar artık nasıl midesizse kendi taraftarlarının gazını almak için '' transfer çalımı '' adı altında ellerinden gelseler oyuncunun kafasına silah dayayıp zorla imza atttıracaklar.
Bunlar bu kafayla değil 6, 16 sene daha kupa filan kazanamazlar. AK babası Aziz'in yolundan gidiyor...

Kimse kızmasın abi Mert Hakana. 4 senelik sözleşme için 3 milyon fazla para alacak adam tabi diğer takıma gider.Mert hakan genç bir oyuncu değil.4 senelik sözleşmesi bittiğinde 30 yaşında olacak.

Rodop denen yönetim yalamasını da takip etmeyin abi.Daha 2 gun önce kankası ile beraber ışıl albeni taraftarın önune atmakla meşguldu

Kimse kızmasın abi Mert Hakana. 4 senelik sözleşme için 3 milyon fazla para alacak adam tabi diğer takıma gider.Mert hakan genç bir oyuncu değil.4 senelik sözleşmesi bittiğinde 30 yaşında olacak.
Merak ettiğim erol fbye giderse hocam ben size sevgimden dolayı mı kaymıştım diyecek

Şu an haber verenlerin çoğu kolpaci bariz belli
Çünkü 2 oyuncu ile devre arası protokol yapıldığını herkes biliyor protokol bozulmuş olsaydı önce bunun detaylarini söylemeleri lazim

Fener'in devreye girmesi ile ilgisi yok, bunu hep dile getirdim: İkisinin de bizde başarılı olabileceğini zannetmiyorum. Zaten Galatasaray isterken Fener'i tercih edenin Allah yardımcısı olsun.

Haber doğru veya yanlış, bu günler hiç yaşanmamış olsa bile, gelse de gelmese de farketmez. Galatasaray’a sınıf atlatacak bir oyuncu değil. Hareketleri de hiç samimi değil, Ozan Kabak’a ısınamadığım gibi bu arkadaşa da ısınamadım.

Bence MHY bize gelmeyecek yıllardır GS hesabını takip eden adam neden bi anda takibi bıraksın üstelik Sivas bizle macını oynamışken ve şampiyonluk iddaası geçmiş haftalara göre daha da azalmışken.

Biz bi oyuncunun fenerli olduğunu bilsek ve fenere gitmek istediğini bilsek bedava verseler bile almayız.ama şikeciler öyle iğrenç ve karakter yoksunu bi camia ki mideleri herşeyi kaldırıyor. Sonra vay efendim niye bu hale geldik. Alperi mehmet topuzu gary rodriguesi aldın da ne oldu hepsi bi tarafınızda patladi

Emre ve mert olur veya olmaz bilemem ama belesoglu denen pislik herif baskın bir karakter ve kulübün içinde bulunduğu rezillik sebebiyle her ismimiz geçen oyuncuya özellikle salça olacaktır

Amacı ise Galatasaray'ı değil fatih hocaya darbe vurmak

Geri
Üst Alt