Emre K. Bizde merkez OS gecisini cok iyi yapti bence. Baya iyi dinamik katiyor
Normal sartlarda rotasyon olur diyom rts. Yokluktan oynattık oynatıyoruz. Feg ve gedson gelsin bakalım emre kac dk süre bulacak. Irfan icin takasta verilmesine olumlu bakıyordum ben.

Fizik olarakta zayif adam.

Normal sartlarda rotasyon olur diyom rts. Yokluktan oynattık oynatıyoruz. Feg ve gedson gelsin bakalım emre kac dk süre bulacak. Irfan icin takasta verilmesine olumlu bakıyordum ben.

Emre tarzında adama ihtiyacımız var, elde de o profile en uygun oyuncu o, Belhanda da o işi yapabilir ama Emre daha uygun özelliklere sahip.

Ha bize daha iyisi, playmakerlık yapabileni lazım orası ayrı.

sivas'ta orta sahayı toplayan asıl oyuncu yıllardır hakan arslan idi .

mhy resmen kaymağını yedi.

fizik olarak nasıl zayıf yav yarım adım top sürebilen omuz atılınca akbaba gibi hemen yıkılmayan duvar pası yapabilen , boş alana kaçıp pas istasyonu olan , kanatta top sürebilen çok yönlü bir oyuncu.

Gelseydi belki de Taylan'ı izlemiyor olurduk.

İkisini de biz alırız, Mert'i beğeniyorum ama Emre bence bizde zor başarılı olur. Olcan ondan çok daha iyidi ama bizde sönük kalmıştı, Anadolu takımı yıldızı olsa da büyük takımdaki dar alan üretkenliği zayıf kalır gibi geliyor.

Mert daha mücadeleci bir çocuk o yüzden en kötü rotasyonda iş yapar.

İki seferdir boş yorumlarına denk geliyorum. Bu aralar performansın düşmüş.

Biz fenerbahce degiliz, 2 dakikada harcayalim bazi degerleri.
Bu cocugu begeniyorum ben, onun disinda begenmesen bile bu cocugu harcamak ayiptir.

Bu cocuk bazi kararlar vermistir, bozuk yolu secmem demistir, sen bunu ileriye donuk futbolculara örnek olarak gosterebilirsin.

Bozuk para gibi takasta harcarsan, ileride Türk futbolcusu çekimser olur buraya imza atmadan. Acaban benide 6 ay sonra postalarlarmi diye.
O yüzden böyle cocuklar kadroda olmali, yapi olarak biraz sakin cocuk. O da onun karakteri yapacak bisey yok.

İki seferdir boş yorumlarına denk geliyorum. Bu aralar performansın düşmüş.

Futbolu spektaküler golden ibaret sanan birinin gelip "boş yorum" demesi bayağı utanç verici olmuş.

Ben yorumumun da arkasındayım zira güncel olarak bile yüksek oranda doğru.

Futbolu spektaküler golden ibaret sanan birinin gelip "boş yorum" demesi bayağı utanç verici olmuş.

Ben yorumumun da arkasındayım zira güncel olarak bile yüksek oranda doğru.

Ben hakaret etmedim sakin ol derin nefes alsana. Ardoş yorumun üstüne bu güldüm biraz.

:D Arda Turan

O varken Fenerbahçe maçını kazanamayız demiştin ya onu dedim :asd:

Yıllarca Fenerliler sahada bizi döverken gidip Fenerlileri yatıştıran adamdır Arda. Psikolojik olarak o maçları hiç kaldıramıyordu.

Kendisine nefretim de devam ediyor, daha çok öyle yorum görürsün.

Geri
Üst Alt