Mertens Transferi Tamamlanmak Üzere!

napoli de ne kazandi bu arkadas da 3-5 milyon maas dan bahsediliyor? Iyi oyuncu olabilir ama bir dünya stari degildir kendisi ,yani bu arkadasa 5 milyon verilirse cok sacma bulurum bu transferi. Sonucta 35 yasinda yani bizden sonra nereye giderse gitsin bedava gidecek. Eger yüksek maas veriliyorsa bile bunlar performansa dayali bir sözlesme olmali, mac sayisi gol sayisi assist sayisi gibi seyler.

Eger gelirsede bir sahmet eline diline hakim olsun öyle hareketler burda cekerse büyük ihtimal bol bol sakatlik gecirir.

Her insanın metabolizması farklıdır kimi insan 30 dan sonra çöker daha yaşlı gösterir kimisi 40 yaşlarında bile 20 li yaşlarda gözükür. Mesela Higuen erken çöktü yada bizim arda o da 30 dan sonra bitti ama kimisi var oynuyor adamlar zlatan olsun ronaldo olsun.
Önemli olan bu yaştan daha önemli bu durum mertens ne durumda bilmiyorum umarım vücudu hâlâ dinçtir

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1+1 ve yıllık 3M Euro serbest oyuncu için gayet yeterli görünüyor. Fazlası ekstra olur. O da artık vereceği katkıya bağlı olarak aşağı yukarı değerlendirilebilir.

Bitiricilik 17, Teknik 17, Özel Yetenek 17, Kararlılık 17

Bundan sonrasını oturup çok konuşmaya bile gerek yok sanırım, geçen sene gol atma özürlüsü olan takımımızda görmeyi isteyeceğimiz ilk profil bu olmalı
Özellikle Haris gibi bir adamı aldıysak kağıt üstünde muhteşem bir profil. Ben Haris'in yanına genç, hareketli ve bitiriciliği yüksek birisi istiyordum. Çünkü Haris o adama vereceğimiz parayı rahat çıkarttırır, 10 verdiğimiz adama 20-25 makyajı yapar. Ama öyle birisini alamıyorsak da Mertens bir sezon bize çok güzel anlar izletir Haris ile

Özellikle Haris gibi bir adamı aldıysak kağıt üstünde muhteşem bir profil. Ben Haris'in yanına genç, hareketli ve bitiriciliği yüksek birisi istiyordum. Çünkü Haris o adama vereceğimiz parayı rahat çıkarttırır, 10 verdiğimiz adama 20-25 makyajı yapar. Ama öyle birisini alamıyorsak da Mertens bir sezon bize çok güzel anlar izletir Haris ile
Yani Seferovic kariyeri boyunca en başarılı olduğu dönem hep ikili forvet yanında gezgin bir adam bile başarılı olmuş. Sonuna kadar haklısın bunu sadece Mertens gibi düşünmemek lazım Seferovic sırtı dönük oynarken servis yaparken ne bileyim hava toplarını alırken etrafında dolaşacak bir Mertens gibi düşününce...

Yani Seferovic kariyeri boyunca en başarılı olduğu dönem hep ikili forvet yanında gezgin bir adam bile başarılı olmuş. Sonuna kadar haklısın bunu sadece Mertens gibi düşünmemek lazım Seferovic sırtı dönük oynarken servis yaparken ne bileyim hava toplarını alırken etrafında dolaşacak bir Mertens gibi düşününce...
Kağıt üstünde çok heyecan verici. Umarım sakatlıksız, güzel bir sezon geçirir tüm futbolcularımız. Yalan yok, heyecanlandırıyor beni bu kurgu

Kağıt üstünde çok heyecan verici. Umarım sakatlıksız, güzel bir sezon geçirir tüm futbolcularımız. Yalan yok, heyecanlandırıyor beni bu kurgu
Kim yazmıştı görüşülen oyuncular ile sonuç çıkmazsa daha iyileri alınacak diye, ciddi ciddi bugün Torreira ve Mertens isimlerini konuşuyoruz 😂

Çok kaliteli bir oyuncu. Ancak yüksek ve garanti maaşa kesinlikle hayır diyorum.

1 milyon Euro garanti 1.5 milyon Euro maç sayısına ve performans kriterlerine göre endekslenmiş bonusa hayır demek bu yaşında bile zor.

Ancak Seferoviç gibi önde basan bir forvet alıyorsan amacın ileride pres başlatmaktır. Mertens bu plana bu yaşında uymaz.

Diğer yandan sırf ofansif düşünürsek, ikisi çok uyumlu olur ve birbirinin (ve Yunus ile Kerem’in) performansını net arttırır.

İyi oyuncu belirli özellikleri iyi ama abartıldığı kanaatindeyim. Öyle dünya starı falan değil. Haberler ne derece doğru bilmiyorum. Maliyeti uygunsa ise doğru ve iyi bir transfer.

En az Torreira kadar heyecanlandıran bir transfer. Çok klas futbolcu, seviye atlatır.

Geri
Üst Alt